• FrökenDecibel

    känner mig tjock och ful

    Jag måste få gnälla av mig lite.

    Är det fler än bara jag som känner sig så oerhört oattraktiva??
    Jag minns inte ens senast då jag faktiskt känd mig fin.
    Är snart i vecka 33 och har ett par veckor kvar.. men jag bara önskar att det skulle vara över nu så att vi kan få ut vårt fantastiska barn och jag sedan efter det kan gå i mina egna kläder (tids nog).
    Jag har varit så upprörd idag över att jag känner mig så obekväm i min kropp.
    Alla dagar är inte som den här men idag har jag haft ett riktigt down. Kände bara för att prata av mig lite!

    Men snälla det finns väl fler som känner likadant??

  • Svar på tråden känner mig tjock och ful
  • Ninnis75

    Hej..

    Joho visst kan man känna som du gör. vissa dagar är mer down än andra..

    Jag är i vecka 27 och har fler veckor kvar att vänta än dig..
    Visst känner man sig oattraktiv..och enormot klumpig..
    Jag har ökad ämnesomsättning och flera kilo övervikt så jag känner mig ofta varm & svettig..inte alls kul...

    Jag tycker magen är iväg, ryggen ömmar, jag har besvär med ischias och foglossning och vissa dagar är värre än andra..

    Jag längtar också efter bebisen ..att få tillbaka min kropp..

    Har en dotter på 1 år som måste tas om hand så vissa dagar är riktigt jobbiga och tröttsamma..

    Väntar du första barnet ?

  • FrökenDecibel
    Ninnis75 skrev 2009-12-12 22:37:37 följande:
    Hej.. Joho visst kan man känna som du gör. vissa dagar är mer down än andra.. Jag är i vecka 27 och har fler veckor kvar att vänta än dig.. Visst känner man sig oattraktiv..och enormot klumpig.. Jag har ökad ämnesomsättning och flera kilo övervikt så jag känner mig ofta varm & svettig..inte alls kul... Jag tycker magen är iväg, ryggen ömmar, jag har besvär med ischias och foglossning och vissa dagar är värre än andra.. Jag längtar också efter bebisen ..att få tillbaka min kropp.. Har en dotter på 1 år som måste tas om hand så vissa dagar är riktigt jobbiga och tröttsamma.. Väntar du första barnet ?
    hej!

    Måste säga att på ngt sätt så är det skönt att höra att vi är många som upplever samma sak, nu i slutspurten. När har du berknat BF? :)
    HJÄLP! Jag borde inte ha ngn rätt att klaga då inte, det är vårt första barn.. kan knappt tänka mig hur jobbigt det måste vara att redan ha en liten hemma och sedan bära på en!
    Du är grym! En riktig wonderwoman! =)
  • paola

    puuuh här har ni en till, var hos bm för 2 v sedan,hade gått upp 13 kg :(
    är i v 27 nu o har säkert gått upp mer..
    känner mig tjock o ful o inga av mina kläder passar,köpte nya fina mamma kläder o allt e redan för litet :(
    vill me bara gnälla av mig.....o du e inte ensam

  • FrökenDecibel

    Skönt att vi kan gnälla tillsammans då allihop =)
    Här kan vi gnälla hur mycket vi vill!!!!!

    Jag har redan börjat fundera ganska mycket också faktiskt, på hur jag ska gå ner alla kilon.
    Man ska ju hinna det också men jag försöker ställa in mig så gott det går och faktiskt hålla det här jäkla nyårslöftet!!!!

  • jennifer1989

    Usch ja tjock o klumpig e va jag känner mig också, har gått upp ca 14kg sedan inskrivningen. Inte mycket kläder jag kan ha, mysbyxorna e de som sitter allra bäst! Plus att brösten börjat läcka nu också, o det gör ju inte att man känner sig fräschare direkt :S
    Är inne i e vecka 33 nu också (bf 7/2) och hoppas på att dessa 8 veckor som e kvar går fort, så att man får träffa den lilla token som ligger där inne o ställer till me detta :)

  • MosterElin

    jag är bara i vecka 13 och känner mig redan fet och ful... trivs allra bäst i mjukisar och en mössa på huvudet...och tänk vad långt tid jag har kvar! ska man verkligen behöva känna så här hela långa tiden? minns inte heller när jag kände mig fin senast.. :( det kanske låter fånigt för andra, men det här är ju en grej man verkligen kan bli riktigt ledsen över...

  • Lottaa

    Blääää!

    Ibland vill jag bara gråta!
    Ingenting passar längre, jag är sur o tvär, och sambon blir då likadan utan att tänka på det.
    Gråter jag så får jag dåligt samvete...
    Har gått upp 10kg, har karpaltunnelsyndrom som väcker mej om nätterna, kan inte göra så mkt... kallt o jävligt ute, o nu har det börjat snöa med!
    Bläääää säger jag bara.
    Är i vecka 28, och vill ha bebis nu! Men det får gärna bli vår också, så man kan vara ute.

  • Hassselbacken

    Åh sås skööönt!

    I like gnäll trådar!!!

    Håller med er tjejer! Är i v 33 med 2:an och har en aldeles underbar blivande storasyster som är lite över året... Hon är hänging o vill gärna bli buren... TUNGT!!!

  • FrökenDecibel

    underbart med alla som skriver! mer mer mer* =)

  • FinastE2010

    Samma här, är i vecka 33, har mest gått upp över magen bara men har märkt att fötterna har börjat svullna och smalbenen nu sista veckan. Även fast strumporna sitter löst får jag märken som om de suttit åt skithårt, till och med blåmärken nästan.. Ådrorna är tydliga också, ser inte klok ut! Ska på tillväxt ul imorrn pga min diabetes och ska då be om blodtryck försäkerhetsskull så att man inte åker på havandeskapsförgiftning..

  • peepey

    Ja usch, jag som bara läst om alla som ääälskar att vara gravida. Självklart är det underbart, men kroppsligt känner jag mig värdelös! Mammakläderna tycker jag ser tantiga ut, vanliga kläder kan jag inte ha. Går nu runt i leggings om dagarna, men nåt långt över, snacka om slashas ;) Jag har börjat samla på mig vätska, så försöker att sitta med benen i högläge på jobbet (hur lätt det nu är, man ser ju slö ut då), har lagt på mig en 8 kilo tror jag hittills, o då var jag inte smal sen innan heller. Näe, hoppas verkligen att man går ner alla kilon och gärna ett par till när lillen har kommit ut.
    Kram till er alla!

  • FrökenDecibel

    Det gör gott att läsa att det är fler som känner igen sig! Tänk sedan när magmiraklen tittat ut, guud så härligt! Jag bara längtar tills dess... och även tills dess att man kan gå i ett par vanliga jeans..
    det värsta är att man fortfarande ser gravid ut efter att man fött.. Min syster såg ut som i sjunde månaden en vecka efter att lillen tittat ut. BUHU! det ill man ju inte. MEN MEN man får väl ha tålamod med det med. Jag bara tänker på alla promenader jag ska ta med fisen och barnvagnen och släppa lös mammakilorna *fniss =)

  • Millan77

    Jag har kännt mig fet sen jag fick ett plus på stickan. Slutade röka vid sista mensen o gick upp typ 8 kg på 8veckor.
    Är nu i V 38+0 idag

    Nu har magen börja gäna ut sig lite, men jag känner mig väldigt oattraktiv, fruktansvärt e det.
    Klumpig e ju bara förnamnet på vad man känner sig. ska jag resa mig från soffan så kan jag knappt sträcka på mig, allra minst gå, det tar en min innan jag kan ta ett steg.

  • Påfågelhuvud

    varför e jag så äckligt fucking smal och luktar kloaker men jag har en kompis som är riktigt jävla rik och tjock och äcklig som äter snabbmat hela fucking tiden

Svar på tråden känner mig tjock och ful