Inlägg från: nexa79 |Visa alla inlägg
  • nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • nexa79
    våren1987 skrev 2009-12-20 22:52:15 följande:
    Första året jag och sambon gav varandra julklapp hahaha garvar ännu fick en sån nalle man sätter där fram på bilrutan. hade varit tillsammans 4 månader. 16 bast
    Jomen då var ni ju unga och kära!! Det var egentligen rätt gulligt.. *ler*
    Har ni kvar nallen än idag?

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    Lussekatten87 skrev 2009-12-20 23:04:19 följande:
    Jag fick en barnfilm när jag var typ 12 år gammal.Inget man vill ha i den åldern. Den var alltså för småbarn.
    *skrattar*
    Jomen det finns vissa som aldrig blir vuxna, min sambo t ex kollar gärna på Dr Snuggles eller liknande, och han har passerat 30, haha ) ..ok, jag kollar på Starzinger som fanns när jag var liten också för det var en välgjord serie filmer tycker jag)
    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    våren1987 skrev 2009-12-20 23:15:38 följande:
    Den bor kvar hos min mamma. Gjorde peppa kaks hjärtan med våra första bokstäver på med glasyr dem har jag kvar och dem flöjer med oss då vi flyttar runt
    Som sagt, himla gulligt måste jag säga att det låter :o)

    Http://tremoten.blogg.se
  • nexa79

    Jag kom på att jag själv inte skrivit MIN mest korkade julklapp som jag fått.
    När jag var nyss fyllda 12 så fick jag ett VINSPEL i julklapp. Fem kapsyler, en tärning och spelregler. Alltså, vem FAN ger ett drickarspel till en 12-åring?!

    Behöver kanske inte säga att vi slutade ge varandra klappar nästkommande år.. Vi hade alltid gett dem klappar för flera hundra och jag fick ett spel som de köpt på tobaksaffären för 12,50.. inte för att priset i sig är så relevant, men för att de inte ens kunde komma på något vettigt för de där 12,50!! (NÅGOT annat kude de väl hitta på, en tialott eller ett paket hubbabubba hade varit bättre än det jag fick..)

    Http://tremoten.blogg.se

  • nexa79
    MrsMurphy skrev 2009-12-21 00:19:52 följande:
    Jag fick en magnetisk rittavla när jag var runt tonåren, då var jag på väg att smälla av... Min 2-åriga dotter har en likadan i dagsläget.
    *asgarvar*
    Tanken var god, men oj så fel det kan bli...

    Http://tremoten.blogg.se
  • nexa79

    lilla sandra skrev 2009-12-21 00:34:29 följande:


    Blomkrukor o gardiner som min mamma hade valt till mitt rum när jag bodde hemma. Jag hade önskat mej kläder/presentkort på kläder.
    Haha.. en typisk "mammapresent" skulle jag tro. Idag skulle nog jag också kunna ge mitt barn såna presenter bara för att de ändå "behöver" nya gardiner eller liknanade.. Min yngsta son ska få eget rum nu när vi flyttar, och jag har köpt lite tavlor till det rummet. Nu är han ju visserligen bara två månader, men jag gör samma åt min femåring, och lär nog (tyvärr?) fortsätta. En ny matta, lite nya gardiner, ett överkast osv. Bara för att man inte slänger pengar på det i vanliga fall kanske..
    Fast jag kanske ska behärska mig lite när pojkarna blir äldre :o)

    Http://tremoten.blogg.se
  • nexa79

    lilla sandra skrev 2009-12-21 00:52:19 följande:


    Ja jag var 16 år o i akut behov av kläder. Inte så kul att få gardiner o krukor i en färg man hatade för att mamma ville ha det så. *ryser* Hade man fått vara med o välja färger så javisst, men inte nu när det var hennes val helt o hållet.
    Jag skulle nog "snoka" lite i förväg och låta mottagaren kolla i kataloger osv med mig långt innan så jag kunde få ett hum om smaken, och sen försöka anpassa mig efter det. Men om mitt barn BEHÖVDE kläder skulle jag såklart köpa det eller ge ett presentkort på någon affär som jag visste att barnet gillade att köpa sina kläder i..
    På senare år har det blivit mer och mer att vi i vår familj köper sånt som vi vet att man ändå måste skaffa förr eller senare. Förra året fick sambon t ex extraljus till bilen, inte så upphetsande, men bra att slippa bekosta själv :o)

    Http://tremoten.blogg.se
  • nexa79
    tebax skrev 2009-12-21 10:15:08 följande:
    En handduk som min kära släkting vunnit
    Som släktingen VUNNIT? Låter ju oerhört slappt att inte ens leta upp en klapp själv.. Men det var väl lindrigt förstås :/
    Nåja, en handduk brukar ju åtminstone komma till användning förr eller senare.

    Http://tremoten.blogg.se
Svar på tråden Den mest korkade julklappen