• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • MrsMurphy

    Jag fick en magnetisk rittavla när jag var runt tonåren, då var jag på väg att smälla av... Min 2-åriga dotter har en likadan i dagsläget.


    Allt är såååååååå naturligt så...
  • nexa79
    MrsMurphy skrev 2009-12-21 00:19:52 följande:
    Jag fick en magnetisk rittavla när jag var runt tonåren, då var jag på väg att smälla av... Min 2-åriga dotter har en likadan i dagsläget.
    *asgarvar*
    Tanken var god, men oj så fel det kan bli...

    Http://tremoten.blogg.se
  • MrsMurphy
    nexa79 skrev 2009-12-21 00:20:54 följande:
    *asgarvar* Tanken var god, men oj så fel det kan bli... tremoten.blogg.se
    Det mest ironiska den julen var att mina vänner visste att jag skulle fira med stora släkten så dom hade shoppat ett bh/trosor i rött silke/spets för att riktigt göra mig generad och mycket riktigt. Snacka om motsatser SAMT förnedring.
    Allt är såååååååå naturligt så...
  • mausi2008

    En jul fick ja en ful hårborste i plast av min moster...hon är jättesnål och dessutom ganska så fantasilös...

  • lilla sandra

    Blomkrukor o gardiner som min mamma hade valt till mitt rum när jag bodde hemma.
    Jag hade önskat mej kläder/presentkort på kläder.

  • nexa79

    lilla sandra skrev 2009-12-21 00:34:29 följande:


    Blomkrukor o gardiner som min mamma hade valt till mitt rum när jag bodde hemma. Jag hade önskat mej kläder/presentkort på kläder.
    Haha.. en typisk "mammapresent" skulle jag tro. Idag skulle nog jag också kunna ge mitt barn såna presenter bara för att de ändå "behöver" nya gardiner eller liknanade.. Min yngsta son ska få eget rum nu när vi flyttar, och jag har köpt lite tavlor till det rummet. Nu är han ju visserligen bara två månader, men jag gör samma åt min femåring, och lär nog (tyvärr?) fortsätta. En ny matta, lite nya gardiner, ett överkast osv. Bara för att man inte slänger pengar på det i vanliga fall kanske..
    Fast jag kanske ska behärska mig lite när pojkarna blir äldre :o)

    Http://tremoten.blogg.se
  • lilla sandra
    nexa79 skrev 2009-12-21 00:49:21 följande:
    lilla sandra skrev 2009-12-21 00:34:29 följande: Haha.. en typisk "mammapresent" skulle jag tro. Idag skulle nog jag också kunna ge mitt barn såna presenter bara för att de ändå "behöver" nya gardiner eller liknanade.. Min yngsta son ska få eget rum nu när vi flyttar, och jag har köpt lite tavlor till det rummet. Nu är han ju visserligen bara två månader, men jag gör samma åt min femåring, och lär nog (tyvärr?) fortsätta. En ny matta, lite nya gardiner, ett överkast osv. Bara för att man inte slänger pengar på det i vanliga fall kanske.. Fast jag kanske ska behärska mig lite när pojkarna blir äldre :o) tremoten.blogg.se
    Ja jag var 16 år o i akut behov av kläder. Inte så kul att få gardiner o krukor i en färg man hatade för att mamma ville ha det så. *ryser*
    Hade man fått vara med o välja färger så javisst, men inte nu när det var hennes val helt o hållet.
  • nexa79

    lilla sandra skrev 2009-12-21 00:52:19 följande:


    Ja jag var 16 år o i akut behov av kläder. Inte så kul att få gardiner o krukor i en färg man hatade för att mamma ville ha det så. *ryser* Hade man fått vara med o välja färger så javisst, men inte nu när det var hennes val helt o hållet.
    Jag skulle nog "snoka" lite i förväg och låta mottagaren kolla i kataloger osv med mig långt innan så jag kunde få ett hum om smaken, och sen försöka anpassa mig efter det. Men om mitt barn BEHÖVDE kläder skulle jag såklart köpa det eller ge ett presentkort på någon affär som jag visste att barnet gillade att köpa sina kläder i..
    På senare år har det blivit mer och mer att vi i vår familj köper sånt som vi vet att man ändå måste skaffa förr eller senare. Förra året fick sambon t ex extraljus till bilen, inte så upphetsande, men bra att slippa bekosta själv :o)

    Http://tremoten.blogg.se
Svar på tråden Den mest korkade julklappen