• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • Gurkan

    Min lillebror och jag fick ett år varsin tröja av vår farmor. Min var brun men lillebrors var någon underlig diarré-gul färg på. Han var då 4 år gammal och det här var på 80-talet när man kunde kombinera prickigt med rutigt med randigt i all sköns färger och lillebror var definitivt inte kräsen när det kom till kläder men den här tröjan tyckte till och med en lite 4 åring var så ful att han vägrade ta på sig den.

    Farmor hade någon förkärlek till den färgen, hon brukade köpa y-frontisar till farfar i den med...

  • nexa79

    Trollet Ludenben skrev 2009-12-21 10:49:43 följande:


    jag höll god min och sa tack haha. Sen slängde jag den
    Hade nog gjort samma sak, haha.

    tremoten.blogg.se
  • BängtRagnhild
    nexa79 skrev 2009-12-21 10:43:25 följande:
    Men second hand var ju väldigt hett för några år sen.. eller så kanske det inte var det, nej.. Hmm.. tremoten.blogg.se
    Vi har inget emot begagnade julklappar eller presenter, om dom har någon tanke bakom. Styvmor avskyr min make och har alltid gjort skillnad på honom och sina egna barn.

    I bröllopspresent fick vi en vas som hon hade limmat ihop...
  • nexa79
    Muneca skrev 2009-12-21 10:55:51 följande:
    ursäkta alla stavfel, vissa bokstäver på mitt tangentbord vill inte riktigt komma med alltid trotts att jag trycker på dem.
    Ingen fara, innebörden var tydlig!! Jag hade nog också asgarvat om min femåring fått ost i julklapp, haha.. lite udda minst sagt!

    tremoten.blogg.se
  • Linnéa777

    Jag fick en osthyvel i julklapp i år av jobbet. :( Jag känner mig sååå uppskattad!....?

  • Trollet Ludenben

    Min brorsa fick en kebab inslagen. Köpt nån månad innan och möglig... det tar nog priset. Värre än min plasthäst{#lang_emotions_throwup}


    Älskade ungar Frodo 021001 och Elias 090224
  • nexa79
    Gurkan skrev 2009-12-21 10:57:01 följande:
    Min lillebror och jag fick ett år varsin tröja av vår farmor. Min var brun men lillebrors var någon underlig diarré-gul färg på. Han var då 4 år gammal och det här var på 80-talet när man kunde kombinera prickigt med rutigt med randigt i all sköns färger och lillebror var definitivt inte kräsen när det kom till kläder men den här tröjan tyckte till och med en lite 4 åring var så ful att han vägrade ta på sig den. Farmor hade någon förkärlek till den färgen, hon brukade köpa y-frontisar till farfar i den med...
    HAhahahaha, jag hade en tröja i någon supermjuk kvalité som var precis den diarrégulbruna färgen, med ett vitt och ett brunt streck som extra "touch" dessutom.. Den var verkligen VRÅLSEXIG!! Not. Jag tvingades använda den i skolan flera gånger, ont om kläder pga få tvättider.. Behöver jag säga att jag skämdes ihjäl när jag råkade ha den på skolfotodagen? Mycket därför minns jag nyansen så väl.. blää!

    (Passar troligen superbra till kalsongerna, man ser i alla fall inte om det blivit lite läckage på tyget, huuu så äckligt!)

    tremoten.blogg.se
    tremoten.blogg.se
  • DILLIGAF

    Jag fick en docka av min sambos morbror. Förvisso en väldigt dyr docka, med datachips och grejs i, men ändå. Jag var tjugotre år, vi har inga barn. Dockan var nästan en meter hög, och vi skulle flyga hem (tjugofyratimmars flight).

    Observera att det INTE var någon samlardocka eller liknande. Det stod "fem år och upp" på kartongen. Överraskad blev jag naturligtvis, men det var lite svårt att inte visa på vilket sätt. Har dockan på vinden hemma hos mamma nu.

  • nexa79
    BängtRagnhild skrev 2009-12-21 10:57:05 följande:
    Vi har inget emot begagnade julklappar eller presenter, om dom har någon tanke bakom. Styvmor avskyr min make och har alltid gjort skillnad på honom och sina egna barn. I bröllopspresent fick vi en vas som hon hade limmat ihop...
    Men herregud. Jag har heller inte något emot saker som använts om det inte syns, men när de är trasiga eller det SYNS att de är använda så ger man väl inte bort det?! Då är det ju bättre att inte ge något alls än att ge sånt skit.. skulle jag tycka i alla fall..

    Vilken tragisk människa. Synd att såna finns. LITE hyfs tycker jag man kunde visa, och i bröllopspresent brukar man ju åtminstone ge något som är helt och fint..

    tremoten.blogg.se
  • SilverEmma

    Jag fick ett pussel av en fd sambo. Ett begagnat. Åtta bitar saknades. (av 200 bitar)

    Han lyckades bättre när jag fyllde år, då fick jag två kinderägg.

Svar på tråden Den mest korkade julklappen