• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • Gurkan
    SilverEmma skrev 2009-12-21 11:06:29 följande:
    Jag fick ett pussel av en fd sambo. Ett begagnat. Åtta bitar saknades. (av 200 bitar) Han lyckades bättre när jag fyllde år, då fick jag två kinderägg.
    Födelsedagspresenter av f.d. pojkvänner skulle man kunna skapa en helt egen tråd om.
  • nexa79

    Trollet Ludenben skrev 2009-12-21 11:02:21 följande:


    Min brorsa fick en kebab inslagen. Köpt nån månad innan och möglig... det tar nog priset. Värre än min plasthäst
    Uääää vad äckligt!!
    Då är det inte snack om att det är tanken som räknas för där han man inte ens TÄNKT. VAD sa din bror då? Jag hade nog inte vetat om jag skulle skratta eller gråta, haha.

    tremoten.blogg.se
  • sweetaly

    Jag fick en mössa av min svarmor forsta aret vi firade tillsammans..

    kanske inte later sa knasigt om det inte vore for att det var en barnmossa i form av en bjorn. Med sadant dar latsas ansikte framtill och alldelens ullig och brun med knytning under hakan!!!

    hon tyckte att den skulle vara sa fin pa mig och berattade att tanten fore henne i kon ocksa hade kopt en sadan for att hon hette bjorn i efternamn...

    det var forsta gangen jag tackat och sagt att nej, jag ville faktiskt inte ha den nar hon fragade om jag inte gillade den och ville byta...sag nog pa mig att jag tyckte att hennes idè var alldelens galen

    2 veckor senare sa kom hon med den nya julklappen - en grytlapp - helt ok egentligen men tror ju inte summan var den samma..hade ju kunnat kopa atminstone ett set med grytlappar o inte en fjuttig en...

  • Trollet Ludenben
    nexa79 skrev 2009-12-21 11:14:11 följande:
    Trollet Ludenben skrev 2009-12-21 11:02:21 följande: Uääää vad äckligt!! Då är det inte snack om att det är tanken som räknas för där han man inte ens TÄNKT. VAD sa din bror då? Jag hade nog inte vetat om jag skulle skratta eller gråta, haha. tremoten.blogg.se
    han gick raka vägen till sopnedkastet... tyckte det var äckligt men skakade mest på huvudet och tyckte personen som gett honom det var sjuk i huvudet. Hahaha det hade jag med tyckt...
    Älskade ungar Frodo 021001 och Elias 090224
  • nexa79
    SilverEmma skrev 2009-12-21 11:06:29 följande:
    Jag fick ett pussel av en fd sambo. Ett begagnat. Åtta bitar saknades. (av 200 bitar) Han lyckades bättre när jag fyllde år, då fick jag två kinderägg.
    Jag har skratthicka av ditt inlägg just nu..
    Helt sanslöst generöst med kinderäggen, haha...

    tremoten.blogg.se
  • Habaladabala

    hahahaha förstå vad skoj att få vara den som ger dessa knasiga julklappar! Undrar hur många av givarna som skrattar i smyg åt allas tack och goda miner.

    Iof ingen julklapp men när min lillasyster fyllde 25 gav jag henne en väggkalender med söta katter på (en sån där som 8åriga tjejer gillar ) hennes min var heeeelt obetalbar när hon försökte se glad och tacksam ut samtidigt som man såg att hon blev besviken.
    (Vi avslutade presentöppningen med ett presentkort på fallskärmshoppning som hon verkligen önskade sig men innan hon fick det hade vi hysteriskt kul!
    /elak storasyster

  • nexa79
    Gurkan skrev 2009-12-21 11:13:51 följande:
    Födelsedagspresenter av f.d. pojkvänner skulle man kunna skapa en helt egen tråd om.
    Då gör jag det!

    tremoten.blogg.se
  • Muneca
    nexa79 skrev 2009-12-21 10:58:25 följande:
    Ingen fara, innebörden var tydlig!!
    Hihi, skönt, finns så många stavningspoliser som härjar här på FL annars
  • Morrdraken
    nexa79 skrev 2009-12-21 10:45:12 följande:
    Morrdraken skrev 2009-12-21 10:34:28 följande: Det kanske var en hint om att de ville ha med dig på nyårsfesten? *ler* Men rätt kass julklapp, ja. Särskilt om det inte ens var en smak du gillade. tremoten.blogg.se
    Nej, det ville de absolut inte. De hade varit på Gekås och köpt alla sina julklappar och det var väl bland de billigare sakerna de kunde hitta. Ja, själva flaskan med karamellgucket i då, spriten hade de väl fått fatt i någon annanstans. Och de VET att jag inte direkt är förtjust i sprit - eller shots.

    Dottern, då 2 år, fick ett "Gör dina egna tvålar"-set av dem. Avsett för betydligt större barn och hon har fortfarande inte hajat vad hon ska ha det till... Givetvis inhandlat på samma ställe.
Svar på tråden Den mest korkade julklappen