• azzi

    Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!

    Har du gjort något roligt / knasigt i sömnen? I så fall dela med dig det här.

  • Svar på tråden Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!
  • TrollHelga

    jag tror jag skrattar ihjäl mig!!! min sambo tittar lite underligt på mig när jag gråtandes försöker läsa vad det står *garvar*

  • cii

    En killkompis till mig gick upp till köket mitt i natten. Lyfte på stolsdynan och kissade! Fällde ner dynan igen och gick och la sig

    Hans mamma bara stod och gapade

    Han trodde nog han var på toa och fällde upp ringen!

  • Tussetösen

    haha.. älskar att läsa era upplevelser... eller vad man ska kalla det...

  • Andrundrun

    cii- Skrattar så jag gråter!

    Jag har gjort en del roliga saker.

    -Var väl kanske 10år. Var jättekissnödig. Går upp och sätter mig över papperskorgen och kissar. Dagen efter var jag lite fundersam på vad som hänt i min papperskorg.

    -Första natten jag skulle sova hos min nuvarande drack vi lite etc. När vi vaknar dagen efter hittar vi inte mina kläder. Killen går upp för att leta. Han hittar dem utspridda i hela lägenheten. Vi vet inte vem det var som la dem där.

    -Brukar OFTA prata om röda cyklar i sömnen. Varför vet jag inte.

    -På fyllan när jag var 17år berättade syrran (som låg i min säng, jag på soffan i mitt rum) att hon hade vaknat av att det skvalpade. Då hade jag satt mig och kissat precis nedanför soffan. Har inget minne av det än idag.

  • Andrundrun

    Ja just det. Älskar att snacka snusk när jag sover. Har fått hört det ena och det andra jag sagt. Behöver jag berätta att jag skäms varje gång någon berättar det för mig?!

  • Barbablond

    Hi, hi - skrattar gott åt era upptåg...

    När jag nyligen träffat sambon låg vi i hans säng en kväll, han låg och läste och jag sov. Efter en stund vaknar jag och pekar på en äcklig, stor skalbagge som ligger på kudden. Och skriker förstås, det var ju jätteäckligt!!! Min pojkvän tittar oförstående på mig och sedan på kudden - utan att se skalbaggen (vilket jag tyckte var jättekonstigt). Och så sa han att det inte fanns något där, att det var bara jag som hade säcklat lite... Och när jag tittar närmare så har skalbaggen försvunnit spårlöst och det är en liten blöt fläck på kudden... Märkligt...

  • Barbablond

    Sambon är förresten inte så dålig han heller... Vi har ju en 10-månaders kille nu och för ett tag sedan väckte jag min sambo på natten för att gå och hämta en blöja medan jag ammade. Han är borta jättelänge och sedan kom han in i sovrummet och sa att han inte hittat någon, vilket ju var konstigt för vi hade massor av blöjor... Jag blev ju lite fundersam och undrade vad det var han hade letat efter och fick svaret att han varit uppe och letat efter en tidning. Argt dessutom, han tyckte ju att det var dumt av mig att köra upp honom mitt i natten för en sån sak...

    Han har gjort och sagt en massa roliga saker, kommer bara inte på nåt mer just nu. Jag får väl fylla på här så småningom.

  • irrbloss

    Åååh! Har skrattat så jag mår illa

    Maken brukar ha en del fuffens för sig när han druckit alkohol.
    En morgon efter en fest upptäckte jag att lilla toaletten var mer eller mindre demolerad. Detta var precis samtidigt som vi byggde om köket, så lilla toaletten användes som diskrum. Det var fullt av bråte där inne. Bland annat så stod diskstället på toalocket.
    Maken hade alltså vaknat, varit kissnödig och gått på toaletten. Han hade tyckt att det var jättejobbigt att han var tvungen att flytta på disken som stod på locket, men han gjorde det iaf. Fick ner grejerna på golvet. (Behöver jag påpeka att den större toaletten ligger en meter från den lilla?)
    Han satte sig alltså på toa och kissade. När han var klar försökte han ta toapapper, men råkade istället riva ner hela hållaren som satt fastborrad i väggen.
    Då gick han loss på en handduk som hängde där. (Han tyckte att den skulle ju vara jättebra att torka sig med.)
    Den ville absolut inte lossna från sin krok. Maken är ju dock ingen svagis, så han slet ner kroken och alltihop. Också det fastborrat i väggen, naturligtvis.
    När han äntligen fått ner handduken så var den ju inte i rätt storlek! Så han började slita och bita i handduken för att få den "remsor" typ. Som tur var så köper jag bra kvalla på grejerna, så han lyckades aldrig riva sönder den. Då gav han upp och gick och la sig igen
    Han trodde att han bara hade drömt alltihop. Så var ju då inte fallet

  • mama80

    En bekants sambo, pratar och går mycket i sömnen när han har det stressigt på jobbet. En natt vaknade hon av att han stod och ryckte i gardinerna. Hon frågade vad han gjorde, han svarade; "jag ska byta gardinerna", varpå hon ber honom komma och lägga sig, "vi kan byta gardinerna imorgon". Han tittar på henne och säger "okej det kan vi ju göra". Haha tala om borta

    När jag gick och läste för några år sedan reste jag 7 km till skolan och gick därav upp tidigt för att ta bussen. Denna "morgonen" trodde jag dock att jag hade försovit mig och flög upp ur sängen, in på toa och började sminka mig och klä mig. Efter en liten stund kom min sambo och frågade vad jag höll på med. Jag röt tillbaka att jag inte hade tid för jag skulle få springa till bussen. Han påpekar lite försiktigt att jag ska gå och lägga mig igen för klockan är bara 12. Jag tittar argt på honom medans orden sjunker in sen föser jag undan honom med ett ååååhhhhh och går in och lägger mig igen. Han skrattade gott åt mig på morgonen.

Svar på tråden Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!