• azzi

    Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!

    Har du gjort något roligt / knasigt i sömnen? I så fall dela med dig det här.

  • Svar på tråden Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!
  • AlexandraP

    Hahaha!!! " Jag hittar inte centimetrarna"!!! Asroligt ju!

    För några år sen när jag frtfarande bodde hemma så hade jag klivit upp och skulle kissa. Pappa frågade vad jag gjorde för jag väsnades men svarade då att jag va på toa bara. Morgonen därpå vaknade jag av att det var så himla kallt. Inte undra på för där låh jag utan nåt täcke!

    Hade på natten tagit med det in på toa och slängt det i tvätten
    Har inget som helst minne av det hela men rätt kul var det ju!

  • Emblis

    Dem här tråden är underbar!! "hittar inte centimetrarna"

    En sak till som jag har gjort...

    Precis i början när jag träffat min fru var jag väldigt orolig att jag skulle säga nåt dumt i sömnen, vet ju med mig att jag pratar en massa goja. Så vad händer när vi precis har flyttat ihop? Jo på natten vaknar hon av att jag reser huvudet från kudden, "tittar" på henne och säger med superviktig röst "Ja, jag älskar Anders Svensson jag, och det är jag GLAD för!!"!!! A.S var mitt ex sen typ fem år tillbaka...

    Gissa om jag blev väckt illa snabbt och fick förklara mig!

  • Linelus

    Jag vaknade en gång av att min dåvarande kille dunkade mig i ryggen, jag vänder mig lite om för att se vad han pysslar med och då får jag se att han knyter ena handen lägger den i den andra och tar i för kung och fosterland och kör sin armbåge in i sidan på mig!! Jag flög upp, skitförbannad och ropade, fad fan gör du!!?? Det visade sig att han drömt att han spelade en ishockey-match och han tacklade en motståndare....det råkade visst vara jag! Nu i efterhand tycker jag att det är jätteroligt men det tyckte jag inte då kan jag lova!

  • Pärlan81

    Delade rum ett tag med min bror när jag var yngre. Jag drrömde fast jag var vaken och undrade varför han kröp vid min säng med en balong på huvudet. Han sa åt mig att vara tyst o sova Har många ggr vart vaken fast drömt. Tagit betalt i sömnen med kuponger o allt. (JObbar på Coop) Tappat kupongerna o börjat leta efter dom i sängen.
    Har även drömt att jag vart på disco när jag var i tonåren och suttit där i sängen mitt på dansgolvet. Fixat till håret och sånt där. Knepigt, tar 30 sek innan man fattar att man är vaken.

  • Nasse liten

    Ja jag har gjort det mesta....

    Ringt på telefonen (som tur var så slog jag bara massa siffror)

    Smält m kastruller

    Lagt täcket på toan

    Varit på väg ut i vinternatten i nattlinne och träskor, "jag var ju på väg hem"

    Som tur var hände det mesta när jag var mindre så mamma fick nog inte sova så mkt..

  • YtseJam

    BonusmammanAnnica

    Den historien gav mej ett gott skratt. "Jag känner mig lite konstig... jag hittar inte centimeterna.. jag har letat överallt".

    Kanonkul! *asg*

  • YtseJam

    Jag måste bidra med en knäpp sak som jag sa när min son var bebis. Vi var hos mina föräldrar och de hade honom så jag fick sova en stund. Så blev min son hungrig och min pappa kom in med honom och berättade det. Jag sa något till honom men jag var inte riktigt vaken så jag svamlade bara.. Va säger du sa min pappa flera gånger? Jag tyckte han var helt knäpp som inte fattade vad jag sa så till slut blev jag irriterad och sa MEN JAG FRÅGAR JU BARA OM SEBASTIAN ÄR MEDLEM I KONSUMENTFÖRENINGEN SVEA!!!

    Sen bröt jag ihop totalt för det var ju inte alls vad jag hade tänkt säga ju. Min pappa bara skakade på huvudet och gick därifrån. Han tyckte nog att jag var helt bäng!!! Jag får höra det där fortfarande. Den meningen är ett standardskämt i min familj..

  • micki

    jag sjöng tydligen " jag är en liten myra bomshikabomshikabombombom" hela natten till igår. Minns det inte själv men jag tycker det är kul såhgär i efterhand ändå

  • Elinore

    Micki- :D

    Skrattar så jag döör.....*sjunger med; bomshikabomskika....*

Svar på tråden Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!