• MissLillan

    vart kan man köpa en sovpåse?!

    Ja vart finns det att köpa?

  • Svar på tråden vart kan man köpa en sovpåse?!
  • Koffie

    Jag har köpt en på Jättekul i Lund alldeles nyligen. Det finns nog på fler ställen där man säljer babygrejor typ babyproffsen osv

  • MissLillan

    ÅÅ tack har jag inte ens tänkt på!! Kollade på lindex å hm men hittade ingen.
    tack tack


    Koffie skrev 2009-12-29 22:52:18 följande:
    Jag har köpt en på Jättekul i Lund alldeles nyligen. Det finns nog på fler ställen där man säljer babygrejor typ babyproffsen osv
  • anyXX

    Vi köpte en åkpåse i Ullared. Kostade 200:- och är superbra och gosig. De billigaste jag har sett annars har kostat runt 700:- så för mig lönade det sig att åka till Gekås bara för den saken. Var där när jag väntade mitt första barn och shoppade loss :)

  • Knastroll82

    Lindex brukar ha, vid pyamasarna för nyfödda, men olika butiker har olika sortiment.

    Annars har jag hört att ellos sovpåsar ska vara bra.
    www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx&productId=246419&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

    Tips
    När du köper sovpåse kan du köpa på tok för stor storlek, jag köpte 74 åt min kille när han egentligen hade 52. Blir bara rymligare och gosigare.

  • MissLillan

    Fast jag har varit på 2 lindex och tror inte de har det i vår kollektionen. Synd. Kan heller inte besälla då jag tänkte ge bort den i morgon. Men ska kolla på babyproffsen. Knastroll82 skrev 2009-12-29 23:43:51 följande:


    Lindex brukar ha, vid pyamasarna för nyfödda, men olika butiker har olika sortiment. Annars har jag hört att ellos sovpåsar ska vara bra. www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx Tips När du köper sovpåse kan du köpa på tok för stor storlek, jag köpte 74 åt min kille när han egentligen hade 52. Blir bara rymligare och gosigare.
  • MissLillan

    hmm vad menar du då? vad är det som förstör med knäppningen?


    Knastroll82 skrev 2009-12-30 00:02:02 följande:
    Förresten, polarn och pyret brukar ha, men de är ju ganska dyra. Dessutom tycker jag personligen att knäppningen förstör hela idén med sovpåse... www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetai...
  • Knastroll82

    Det enklaste är ju när det är knytning längst ner, så man slipper fippla med knappar i mörkret. Bara att dra ihop, slå knut och klart. Dessutom blir det lätt små glipor där kall luft kan smita in mellan knapparna.
    Det var mest därför vi valde att ha sovpåse till sonen, för att slippa knappar, men även för att det var bekvämt för honom.

  • MissLillan

    ja det är klart tack för tipset! får se om jag hittar nån.


    Knastroll82 skrev 2009-12-30 00:06:22 följande:
    Det enklaste är ju när det är knytning längst ner, så man slipper fippla med knappar i mörkret. Bara att dra ihop, slå knut och klart. Dessutom blir det lätt små glipor där kall luft kan smita in mellan knapparna. Det var mest därför vi valde att ha sovpåse till sonen, för att slippa knappar, men även för att det var bekvämt för honom.
Svar på tråden vart kan man köpa en sovpåse?!