Inlägg från: Sunset 79 |Visa alla inlägg
  • Sunset 79

    I vilken ålder började ditt barn med gåstol?

    josiee skrev 2010-01-01 15:55:31 följande:
    Vi valde att inte ha någon gå-stol till vår son eftersom han tidigt började ta sig framåt på egenhand, så det kändes onödigt. Han började gå vid 9 mån ålder. Tänker inte ha någon till dottern heller (som är 4 mån) för jag har aldrig sett någon anledning till varför man ska ha det. Funderade över det ett tag till sonen som sagt, men det kändes som ett självklart val att inte ha det när han ändå kunde ta sig fram själv. Jag har aldrig förstått grejen riktigt med gåstolar? Visst barnet sitter upp och kan ta sig framåt på egenhand, men ett barn kan väl vara lika nöjt utan en gå-stol :D Det anser jag i alla fall.
    jag håller med! Det är verkligen inget nödvändigt med gåstolar.Varför inte ta det den naturliga vägen.De uppfinner allt möjligt skit nuförtiden..
  • Sunset 79

    tror inte barnen lär sig gå tidigare för det.Det är bara en bekvämlighetsgrej för föräldrarna.Min syster hade en gåstol och hennes dotter fick problem .Hon kunde inte krypa baraför det och hon lärde sig gå vid 18 månader.Nää ingen gåstol till min dotter.Vi går med henne hållandes i händerna istället.

Svar på tråden I vilken ålder började ditt barn med gåstol?