Inlägg från: TigerLily |Visa alla inlägg
  • TigerLily

    Veckans bloggtema

    omröstning är för mig sak samma.. inget måste. Men ska bli jättekul med veckans bloggtema, då har man alltid nått att skriva om... lite som att sitta i skolan hehe. Hur ska vi göra med nästa tema? undrar om man behöver göra en ny kategori för "bloggteman" i bloggen.. jag har lite jobb framför mig med min blogg att dela in allt i kategorier som jag har som flikar nu under headern. men har lite beslutsångets på VAD som ska vara i flikarna osv..


  • TigerLily

    nu har jag publicerat mitt inlägg om DÅligt samvete!
    har länkat till dig elli.. tar ni andra eftersom idag, då ni hojtar till i tråden att ni skrivit.


  • TigerLily
    Miss T skrev 2010-01-05 09:16:52 följande:
    vilka färger? har precis ändrat tillbaka headern till "skogen".haha! Menar du dendär lila textrutan med regnbågsfärger?
    aha det var en lila header innan ju! ja rutan med regnbågsfärger oxå. så nu e de skogen igen? Hehe du e lika ombytlig som jag!
  • TigerLily

    ja jättekul att läsa allas! Så många olika tankar och vinklingar! Ser fram emot nästa ämne. SKa vi köra en deadline sen kl 18.00 tisdagkvällar? Eller 21.00? Så att alla hinner? Vad blir nästa ämne? Mig spelar det ingen roll alls.

    Om nånblivit glömd med länk i mitt inlägg så är det bara att hojta till så skriver jag in den... men tror jag fått med alla som skrivit om det.

    muffin; Jag tror jag skrev "uppochner" på dig... gör det nått?


  • TigerLily
    Miss T skrev 2010-01-05 20:16:09 följande:
    Pinsamma stunder/händelser?
    hahahahaha har jag ju redan skrivit! Fast visst.. tänker jag lite så har jag säkert mer pinsamma grejer... ...men måste tänka på att några av dotterns klasskompisar läser min blogg!!!  *ångest*
  • TigerLily
    Miss T skrev 2010-01-05 20:15:29 följande:
    *svimmar en stund* Hmm... Jag föredrar "Mitt Liv UppochNer" men har du redan skrivit det så är det ok. Hoppetossan Jag såg att du har skrivit Muffin/Muffinstönt. Jag vill helst inte bli kopplad till FL eller BT. Det är en större chans att folk kopplar ihopp två och två. Jag har varit generöst med bilder o dyl är på forumet för ett tag sen. *inte så smart kanske*
    Lovar att skriva "Mitt Liv UppochNer" nästa gång!
  • TigerLily

    ´tror jag hoppar denna veckas tema mén ska bli skoj att läsa era! Jag har ju inget jobb då jag varit sjukskriven ett bra tag, men kanske att jag kommer på nått endå? Vi får se, just nu känns det blankt här. Men skitroligt ämne! Kan ju skriva om gamla grejer.. men tänk om man råkar hänga ut nån som får fängelse? haha nä nu skojar jag lite!


  • TigerLily
    Åsa A skrev 2010-01-06 13:19:13 följande:
    Jag kommer också hoppa veckans tema och även nästa veckas tema hoppar jag dåp jag nyligen skrivit om mina fördomar. Jag har dock ett förslag till veckan efter det: Lista dina tre sämsta egenskaper
    Bra idé!!

    Men kan vi inte ha både "veckans lista" och sen även ämne? En lista går ju snabbt att göra, bara nån kommer på vad den ska handla om, som Åsa skriver nu; Lista dina 3 sämsta egenskaper... ?

    Kanske kan köra "lista" ännu oftare.. ? Listor är roliga att läsa oxå. Tycker jag iallafall. Eller kanske starta en annan tråd med "Dagens Lista"? Så blir det inte så mycket att hålla reda på i denna tråd? Så kan vi ha en tråd för ämnen där man oftast kanske får lägga ner mer tid/energi på att få ihop, och en annan för enkla OT-listor helt enkelt? Hmm, surrar jag för mycket nu tjejer??
Svar på tråden Veckans bloggtema