• Elli77

    Veckans bloggtema

    Detta är en sidotråd till bloggbedömning och hjälp del 2 (www.familjeliv.se/Forum-5-155/m49706242.html)


    Här skriver och länkar vi till allt som har med "Veckans Bloggtema" att göra. Detta är en form av bloggnätverk där alla som vill kan vara med och skriva om ett givet tema (som vi tillsammans kommer överens om). Reglerna är enkla:
    Inlägget kan handla om vad som helst relaterat till temat. Hur långt eller kort som helst.  Inläggen publiceras varje tisdag i din blogg. Länka till ditt inlägg här så vi vet att du skrivit.  Jag kommer sedan klippa ut din länk och lägga in den som ett alternativ i omröstningen om bästa blogginlägg (detta är valfritt - skriv ut om du vill vara med eller inte!) Det är sedan valfritt om du vill länka till andra bloggar som skrivit om samma ämne eller inte i ditt inlägg. Vad du behöver göra om du vill vara med i omröstningen är dock att länka till min bloggs omröstningsinlägg - så alla kan hitta dit, läsa andras inlägg och rösta. Detta för att nätverksidén skall fungera. 
    Förhoppningsvis gör detta att ni får både lite nya idéer och vinklingar och fler läsare. Det skall också bli kul att se vad olika bloggare gör med samma ämne.
    Veckans bloggtema (publiceras 5/1) är "Dåligt Samvete" 
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-06 07:57
    Nytt bloggtema (publiceras före 21.00 tisdagen 12/1) "att sno från jobbet/snatta".

    Även denna vecka avstår vi från omröstning.

    /sossessa

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-03 20:42
    DENNA TRÅD ÄR ENDAST TILL FÖR ATT DISKUTERA NYA TEMAIDÉER SAMT LÄNKA TILL TEMA-INLÄGG.

    Om man har annat man vill diskutera så använd:
    www.familjeliv.se/Forum-5-155/m49706242-100.html

    /från en ganska frånvarande TS
  • Svar på tråden Veckans bloggtema
  • Schnooglewookiemush
    TigerLily skrev 2010-01-05 20:00:34 följande:
    ja jättekul att läsa allas! Så många olika tankar och vinklingar! Ser fram emot nästa ämne. SKa vi köra en deadline sen kl 18.00 tisdagkvällar? Eller 21.00? Så att alla hinner? Vad blir nästa ämne? Mig spelar det ingen roll alls. Om nånblivit glömd med länk i mitt inlägg så är det bara att hojta till så skriver jag in den... men tror jag fått med alla som skrivit om det. muffin; Jag tror jag skrev "uppochner" på dig... gör det nått?
    21.00 tycker jag, blir svårt annars med läggning av barn osv.
  • Miss T
    TigerLily skrev 2010-01-05 20:00:34 följande:
    ja jättekul att läsa allas! Så många olika tankar och vinklingar! Ser fram emot nästa ämne. SKa vi köra en deadline sen kl 18.00 tisdagkvällar? Eller 21.00? Så att alla hinner? Vad blir nästa ämne? Mig spelar det ingen roll alls. Om nånblivit glömd med länk i mitt inlägg så är det bara att hojta till så skriver jag in den... men tror jag fått med alla som skrivit om det.muffin; Jag tror jag skrev "uppochner" på dig... gör det nått?
    *svimmar en stund* Hmm... Jag föredrar "Mitt Liv UppochNer" men har du redan skrivit det så är det ok.

    Hoppetossan 
    Jag såg att du har skrivit Muffin/Muffinstönt. Jag vill helst inte bli kopplad till FL eller BT. Det är en större chans att folk kopplar ihopp två och två. Jag har varit generöst med bilder o dyl är på forumet för ett tag sen. *inte så smart kanske*
  • penelope

    Jag fick inte tid att skriva idag, men jag är med nästa gång {#lang_emotions_smile}

    Borde vi inte styra upp det här på ett enklet sätt, vill inte klaga, men det känns lite rörigt. Styra upp allt så det är enkelt och smidigt.

    En blogg kanske som har alla "regler" och teman osv. Sedan lämna man sina länkar här inne bara. En idé bara att spinna på.


  • TigerLily
    Miss T skrev 2010-01-05 20:16:09 följande:
    Pinsamma stunder/händelser?
    hahahahaha har jag ju redan skrivit! Fast visst.. tänker jag lite så har jag säkert mer pinsamma grejer... ...men måste tänka på att några av dotterns klasskompisar läser min blogg!!!  *ångest*
  • TigerLily
    Miss T skrev 2010-01-05 20:15:29 följande:
    *svimmar en stund* Hmm... Jag föredrar "Mitt Liv UppochNer" men har du redan skrivit det så är det ok. Hoppetossan Jag såg att du har skrivit Muffin/Muffinstönt. Jag vill helst inte bli kopplad till FL eller BT. Det är en större chans att folk kopplar ihopp två och två. Jag har varit generöst med bilder o dyl är på forumet för ett tag sen. *inte så smart kanske*
    Lovar att skriva "Mitt Liv UppochNer" nästa gång!
  • Elsans

    För mig behövs det inte styras upp mer, jag tycker inte det är rörigt. Vill någon göra det så absolut men jag känner inte att jag har mer tid att lägga på det än såhär. Alltså att skriva inlägget och sedan länka in det här.


  • Miss T
    TigerLily skrev 2010-01-05 20:21:15 följande:
    hahahahaha har jag ju redan skrivit! Fast visst.. tänker jag lite så har jag säkert mer pinsamma grejer... ...men måste tänka på att några av dotterns klasskompisar läser min blogg!!!  *ångest*
    Jag vet! Fast jag kommer inte på nåt pinsamt.
Svar på tråden Veckans bloggtema