• Jesster

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    Jag hällde Eskimo Kids i vällingen. Men jag vet att det är flera som har problem med smaken. Eskimo Kids finns i både tuttifrutti och apelsinsmak. Nu är Eskimo Kids bland de billigaste av oljorna. Nu vet jag inte hur det fungerar sömnmässigt men matvarubutikerna har kapsla med banansmak. Man kan ta en nål och trycka ut innehållet.

    Mor-Epa (som jag ger mina) har kapslar med jordgubbssmak och Eye Q finns i flytande med vanilj och citronsmak.

    Med mina barn har sömnresultatet kommit relativt omgående men jag vet att det finns de som har tagit två veckor till nån månad på sig.


    Den som söker han finner - www.google.se
  • Jesster

    Omega 3 kan man ge från det att barnen kan äta fisk så från 5-6 månader.

    Sonen var 1 år när han började få omega 3. Han sov oroligt, vaknade flera ggr och grät. Efter att han började få omega 3 så sov han hela nätter. Har av olika anledningar försökt sluta med oljan 3 ggr men sömnen blev skräp direkt så det var bara att börja igen.

    Dottern var 8 månader när hon började få. Hon sov oroligt och vaknad mååånga ggr/natt. Hon och jag fick sova i gästrummet för att resten av familjen skulle få sova på nätterna. Efter att hon började få omega 3 så sov hon betydligt lugnare. Visst var det några uppvak/natt men kanske 2 stycken mot typ 20 som det var innan.

    Ingredienser:

    Eye Q flytande -
    Solrosfröolja, Naturligt EPA-rik marin fiskolja, Ekologisk nattljusolja, Vanilj eller citrusessens, Naturlig Vitamin E (D-alpha tocopherol)

    Mor Epa -
    Hi-EPA fiskolja från djuphavsfisk, kapsel (fiskgelatin, renat vatten, glycerol), olika tokoferoler, jättenattljusolja, naturlig jordgubbssmak.

    Eskimo Kids -
    Naturlig fiskolja, naturlig rapsolja, cholecalciferol (vitamin D), naturliga tokoferoler (vitamin E), antioxidationsmedel (lecithin och askorbylpalmitat) och naturlig arom.


    Den som söker han finner - www.google.se
  • Jesster
    BabyJay skrev 2010-01-08 21:53:06 följande:
    Kastar in en fråga, hoppas det är okej.Var kan jag köpa eye q till min 1,5-åring?(Bor i Jönköping, men webshop funkar oxå!)
    Finns information om det i tråden Eye Q köper du i hälsokostaffär. Finns massor av hälsokostwebshopar som säljer det.
    Den som söker han finner - www.google.se
  • Jesster
    Anubisa skrev 2010-01-09 11:44:30 följande:
    Hur var det nu med skimo kids och d-droppar. Kunde man ge båda eller inte? Blev det något överskott av d-vitamin då?
    Ja, man kan ge båda.
    Den som söker han finner - www.google.se
  • Jesster

    stardream: Är den flytande? För i Sverige är MorEpa bara i kapslar och det är då anledningen till åldersrekommendationen eftersom kapslar är för stora att ge små barn (duh!).

    Jag har en nål och sticker hål i ena änden av kaseln och trycker ut innehållet. Min tjej har fått innehållet från två kaslar sedan hon var 8 månader.


    Den som söker han finner - www.google.se
Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!