Inlägg från: KakanMakan |Visa alla inlägg
  • KakanMakan

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    Hej på er. Jag ger sen ett par dagar den där Eskimå Kids som finns på apoteket. Ger en tsk till min son som är 9 månader. Jag märker INGEN skillnad. 


    Vi har kontakt med spec.BVC också ang. sömnproblemen och de rekommenderade inte oss att ge "dreamfeed" som många skriver om här. Hur resonerar ni när ni gör det och ger det någon skillnad?
    Hur länge kan det dröja innan omega 3 kickar in? Jag tänker inte köpa en ny flaska om det inte ger det minsta resultat innan det är slut .
    Spelar det någon roll vilken tid på dygnet man ger den? Jag ger antingen vid middagen kl 16:00 eller vid mellis vid 14:30.
  • KakanMakan
    Little Ms Chatterbox skrev 2010-03-09 22:16:07 följande:
    När jag gav Min dotter Eskimo kids så tog det någon vecka innan det märktes ordentligt. Hon hade även nattskräck och den blev "botat" redan samma dag men den dåliga sömnen och nattskräcken är olika saker.
    Tack för svaret. Jag får hålla ut. I natt tyckte jag dock att han faktiskt somnade om lite fortare, dock vaken 40 minuter, så allt är ju relativt . Men vi kör flaskan ut så får vi se. Tror det blir en vecka i morgon.
  • KakanMakan

    Efter nya råd från BVC tar vi nu bort vällingen helt på natten så då försvinner ju ev. dreamfeed med det då. Så då hann jag inte ens prova


    Natten till i dag tyckte jag att det var skillnad i hur lång tid det tog för honom att somna in, det gick lite lättare. Men det vågar man ju inte säga förrän man ser det igen. Och nu med vällingborttaget kl 01 så kommer det väl bli riktigt skojigt igen. INTE!
    Vi tröskar på med Omegan iaf och jag hoppas att det kommer en ljusning.
    Tack för svar! {#lang_emotions_sunny}
  • KakanMakan
    allakantralla skrev 2010-03-17 23:00:44 följande:
    De sa att de bara rekommenderar det när barnen inte går upp som de ska. Min son äter ju inte på nätterna så det var ju inte så att han behövde det egentligen. Jag frågade mest för att jag läst så mkt om det här på FL.
  • KakanMakan

    Jag tycker nog våra nätter blivit lite bättre nu. Dock är han VÄLDIGT dålig i magen. Fler som upplevt det efter omegastart?

  • KakanMakan

    Aha, det kanske är laxerande då? Vi har slutat ge nu sen en vecka tillbaka för det blev så mycket bajs. Han sover sämre igen, vet dock inte om jag "vågar" ge igen ...

Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!