• lalala

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    Det tog ett par veckor med Eye Q.

    Har hört att även Morepha ska vara bra, men Eskimo Kids är inte så mycket att ha. Vi har testat och det fungerade inte alls för oss.

    Det är tydligen stor skillnad på Omega 3 och Omega 3... kan bero på att det är olika relationer mellan de olika beståndsdelarna.

  • lalala

    Ska bli spännande att höra vad ni som valt att köra Eskimo Kids tycker. Vi började med EyeQ - funkade kanon, bytte till Eskimo Kids (för att det var lite billigare) - och problemen kom tillbaka, bytte tillbaka till EyeQ - som funkade kanon en gång till.

    We <3 EyeQ!

  • lalala
    Sjuan skrev 2010-05-18 12:55:28 följande:
    Nån som kan det här med omega-fetterna.... Har nu gett Eye Q baby i tre månader till sonen som är 9 månader gammal. Han sover sen ca 1 månad hela nätter (12 timmar!!) nästan varje natt ! Har nu köpt vanlig flytande Eye Q eftersom det känns krångligt att beställa från England. Dock blir det ju mycket större mängd där om man ska ge en tsk. Spelar det någon roll? Antar att många här ger vanlig Eye Q även till yngre barn. Om man läser på innehållet är det ju inte heller samma. Flera gånger mer DHA än EPA i Eye Q baby och tvärtom i vanliga Eye Q. Vad tror ni om det?
    Det är exakt samma produkt, bara förpackningsmetoden som skiljer sig. Står på tillverkarens hemsida... läste för ett tag sen, kommer inte ihåg länken nu... står kanske på burken?
Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!