• Klangskan

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    Ni som har positiva erfarenheter av att Omega  till ert barn vad gäller att sova kasst till att sova riktigt bra-hur lång tid tog det innan ni så effekt?

    Vi har eskimo kid och sonen avskyr smaken, spottar oftast ut det -hur gör ni för att "maskera" smaken? Lägger ni i annat och i så fall vad?

  • Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!
  • Klangskan

    Kan ju även nämna (eftersom det smakar kasst) att vi blandar eskimo kids i fruktpuré som funkar bra eftersom det döljer smaken bra. Sonen protesterar inte alls då.

  • Bobbylina
    gulis79 skrev 2010-01-12 21:06:40 följande:
    Det är jag som är lite otålig tror jag vi har bara provat i 6 dagar ännu och han äter eyeq, har förstått på flera att den är bäst. Hur fort såg ni resultat?
    märkte efter några nätter att han sover tyngre mellan uppvaken, förut vred o vände han sig hela tiden, nu kan han ligga still i 2 timmar i alla fall. Vet inte om det är tänder eller nåt på g nu för inatt har han sovit dåligt igen men forstätter med eyeQ o hoppas det ska bli bättre men vi är inne på 10 dagar nu med denna omegan, men det kan nog ta en 2 veckor innan man ser resultat. hoppas det funkar för er!
    *31/3-07 Melwin * 5/10-08 Elias*
  • Klangskan

    Ja, det där med tyngre sömn mellan uppvaken har vi också tyckt oss se här. Dock var inte denna natt en bra natt...gråt, många uppvak, snurrande och oroligt i sängen...

  • Klangskan
    stardream skrev 2010-01-14 09:58:21 följande:
    Ännu ingen skillnad, uppvak en gång/timme...ush!! men det har bara gått 2 dagar...
    ja, det tär på en. Även om man älskar dom så är det JOBBIGT! Hang in there...
  • stardream
    Klangskan skrev 2010-01-14 10:43:28 följande:
    ja, det tär på en. Även om man älskar dom så är det JOBBIGT! Hang in there...
    ohhh ja! Det tär på en!...På natten har man lust att kasta ut henne, och på dagarna när hon kommer med sitt söta leende så är nattens bekymmer glömt
  • gulis79

    Har kanske börjat se en förbättring, han sover lite längre på förnatten uten uppvak, hoppas...

  • stardream

    Hehe, i natt har hon bara vaknat 6 ggr! (Jämfört med 12-20 ggr tidigare!) Tror allt det börjar märkas en förbättring! ¤hoppas hoppas¤

  • lalala

    Ska bli spännande att höra vad ni som valt att köra Eskimo Kids tycker. Vi började med EyeQ - funkade kanon, bytte till Eskimo Kids (för att det var lite billigare) - och problemen kom tillbaka, bytte tillbaka till EyeQ - som funkade kanon en gång till.

    We <3 EyeQ!

  • Klangskan

    Vi ha Eskimo kids och tycker det blivit bättre! Dock är det mycket kvar tills vi har riktigt bra nätter så har tänkt testa Eye Q när flaskan är slut för alla verkar överens om att det är bäst?! Men visst är det bättre, vilket känns helt otroligt!

Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!