• Klangskan

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    Ni som har positiva erfarenheter av att Omega  till ert barn vad gäller att sova kasst till att sova riktigt bra-hur lång tid tog det innan ni så effekt?

    Vi har eskimo kid och sonen avskyr smaken, spottar oftast ut det -hur gör ni för att "maskera" smaken? Lägger ni i annat och i så fall vad?

  • Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!
  • Klangskan

    uppdateringsdags..

    har haft eyeQ några dagar nu och innan dess kört eskimokids i ca 2 veckor. Blir allt bättre! Från att ha haft tumult-nätter så var vi i natt nere på en vaken gång och då räckte det med byte av blöja så somnade han om! har haft några aktiva dagar så kanske sover han djupare på grund av det med men verkar faktiskt som om omegan hjälper!! Hur går det för er? Bättre?

  • LindaLampa

    Här går det lite upp och ner, ena natten bättre än den andra, jag funderar på om jag bör öka dosen Eye q till min son, eller också kanske jag bara behöver vänta lite till, han har fått omega i ca 10 dagar nu.
    Inatt var det jobbigt, det är så pestjobbigt att inte få sova, man blir ju knäckt för mindre. På dagen kan jag tänka att det går nog bra men sen på natten så är jag nästan förtvivlad för att jag inte får sova. Hela livet blir ju påverkat av denna konstanta insomnia. Menmen, jag hoppas och väntar på att det ska bli allt bättre allt vad tiden går.

  • lammet

    Har gett sonen 8 månader eyeq i tre dagar och han sover redan bättre. Tyvärr är det ju så svårt att veta om det är en tillfällighet eller inte?? 

  • Mrs girl

    har gett min lilla eye Q sen i fredags, men ingen skillnad ännu.vaknar 1 gång i timmen......hoppas det funkar snart


    Nu e våran sötnos här 8/7-09
  • Hedda78

    Jag har gett EyeQ Baby i snartt en månad. Har blivit något bättre vissa nätter. Vaknar ca varannan timme ist för varje timme. Men han håller på att få tänder nu och det ställer nog till det lite. Så jag hoppas på att det ska bli ännu bättre snart!

  • stardream

    Emmie vaknar fortfarande, men inte lika ofta! I natt vaknade hon bara 3 ggr! Nu är min Morepa ask slut, men har beställt Eyeq baby från någon engelsk sida. Är det någon som vet hur lång tid det tar att få hem dem?

  • Hedda78

    När jag beställde på Equazens hemsida, equazen.com tog det ca 1,5 vecka. Nu har jag beställt från en annan sida auravita.com där det var billigare så vi får se hur lång tid det tar att få därifrån. igår fick jag mail om att det skickats iväg från dem (jag beställde i söndags)

  • gulis79

    Vissa nätter är det bättre, så lite mer får vi sova. jag ger också bara 1tsk om dagen,kanske ska prova att öka då?

  • stardream
    Hedda78 skrev 2010-01-28 09:23:24 följande:
    När jag beställde på Equazens hemsida, equazen.com tog det ca 1,5 vecka. Nu har jag beställt från en annan sida auravita.com där det var billigare så vi får se hur lång tid det tar att få därifrån. igår fick jag mail om att det skickats iväg från dem (jag beställde i söndags)
    Tack aaa, det var från equazen jag beställde...

    Jag har fått "spara in" på morepatabletterna, och bara kunnat ge halvdos för jag tänkte att jag skulle vänta tills jag fick mina eyeq =big misstake! Emmie har börjat med sina nattliga uppvak igen! I natt höll hon på från kl 18-00 en gång i kvarten. Sedan sov hon till den okristliga timmen 03, och började återigen att böka och gnälla en gång i kvarten tills det var dags att  gå upp kl 07. GAAAHHH!!

    Jag hoppas verkligen hon sover i natt, men hon var trött som en zombie kl 18 när jag la henne...
  • stardream

    Jippi! Hoppas natten häromdagen var en engångförteelse. För i natt har min tjejja bara vaknat 2 ggr!! Helt otroligt! men jag har fortfarande inte fått mina eyeq.

Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!