• Äldre 6 Jan 09:07
    25034 visningar
    205 svar
    205
    25034

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    Ni som har positiva erfarenheter av att Omega  till ert barn vad gäller att sova kasst till att sova riktigt bra-hur lång tid tog det innan ni så effekt?

    Vi har eskimo kid och sonen avskyr smaken, spottar oftast ut det -hur gör ni för att "maskera" smaken? Lägger ni i annat och i så fall vad?

  • Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!
  • Torrem­olinos
    Äldre 1 Feb 09:01
    #81

    Grattis alla som fått bättre nattsömn!! Så skönt att det verkar finnas något som hjälper! 

    Är det bara jag som har barn som kräks av oljan?? Har testat Eskimo kids och MorEPA nu, men mina twins (11 mån) kräks av båda två. Har fortfarande inte provat EyeQ Baby, men vet inte om det är ngn idé att beställa, kanske klarar de helt enkelt inte av oljan? Någon med liknande erfarenheter?

  • Äldre 1 Feb 10:06
    #82
    Torremolinos skrev 2010-02-01 09:01:15 följande:
    Grattis alla som fått bättre nattsömn!! Så skönt att det verkar finnas något som hjälper!  Är det bara jag som har barn som kräks av oljan?? Har testat Eskimo kids och MorEPA nu, men mina twins (11 mån) kräks av båda två. Har fortfarande inte provat EyeQ Baby, men vet inte om det är ngn idé att beställa, kanske klarar de helt enkelt inte av oljan? Någon med liknande erfarenheter?
    Får de bara oljan eller blandar du i ngt? För bara oljan är ju kväljande...
  • Torrem­olinos
    Äldre 1 Feb 12:53
    #83
    Klangskan skrev 2010-02-01 10:06:56 följande:
    Får de bara oljan eller blandar du i ngt? För bara oljan är ju kväljande...
    Ja, kväljande är ju bara förnamnet ;) Men jag blandar den i vällingen eller i frukten. Har även provat blandat med gröt. Delar även upp den på flera tillfällen, men misstänker att det är smaken i sig som inte passar mina herrar och att de får kväljningar bara de känner smaken...
  • Äldre 1 Feb 20:28
    #84
    Torremolinos skrev 2010-02-01 09:01:15 följande:
    Grattis alla som fått bättre nattsömn!! Så skönt att det verkar finnas något som hjälper! Är det bara jag som har barn som kräks av oljan?? Har testat Eskimo kids och MorEPA nu, men mina twins (11 mån) kräks av båda två. Har fortfarande inte provat EyeQ Baby, men vet inte om det är ngn idé att beställa, kanske klarar de helt enkelt inte av oljan? Någon med liknande erfarenheter?
    Nej, min dotter har aldrig kräkts av morepan, men jag har blandat det i gröten..

    Har fortfarande inte fått mina eyeq´s. ..

    Men jag vart riiiktigt förvånad över i natt! Hon somnade kl 18 och vaknade runt 5-tiden. Har ALDRIG hänt tidigare! Men å andra sidan gav jag henne ett "dreamfeedmål" kl 02, så hon kanske stod sig på det med...
    Hoppas bara att det håller i sig!!
  • Äldre 2 Feb 10:09
    #85

    ush, trist om de små kräks av omega. Kanske prova annat märke hjälper?

    Hos oss sover sonen fortfarande bättre än innan omegainförandet! Vissa nätter sämre såklart men så kan det ju vara ändå med tänder, drömmar och annat såklart. Jag är nu övertygad i alla fall att det för oss har fuingerat med omegan, vilket är obeskrivligt härligt!

  • Äldre 3 Feb 20:20
    #86

    Jag ska också beställa Eye Q nu, blev så peppad av era historier!! Återkommer med lägesrapport :)) Som det e nu vaknar lillan åtminstone en gång i timmen, innan har det varit var 20:e min, vi får se hur det går med Eye Q, spännande spännande!

  • Äldre 3 Feb 21:48
    #87

    Tänkte också knyta an till skaran som provar Omega i hopp om bättre nattsömn, har hört att Eye Q ska funka bäst på flest...Hittar inte Eye Q baby i Sverige, men ändå många som beställer fr svenska hemsidor, tar ni vanlig Eye Q då? Spelar det ingen roll att detinte är baby-varianten!? Förlåt om frågan varit uppe tidigare...

  • Sömnlö­s i Solna
    Äldre 4 Feb 08:58
    #88

    Hej!

    Ni som börjat ge Eye Q till era barn, har ni enligt rekomendation gett 6 kapslar/3 teskedar under dom första 12 veckorna? Ger min son Eskimo Kids och ska övergå till Eye Q när flaskan Eskimo Kids är tom, undrar om det är dumt att öka på dosen när han fått omega 3 under en tid, dock inte 12 veckor. Hur tänker ni?

  • Äldre 4 Feb 09:04
    #89
    Sömnlös i Solna skrev 2010-02-04 08:58:04 följande:
    Hej!Ni som börjat ge Eye Q till era barn, har ni enligt rekomendation gett 6 kapslar/3 teskedar under dom första 12 veckorna? Ger min son Eskimo Kids och ska övergå till Eye Q när flaskan Eskimo Kids är tom, undrar om det är dumt att öka på dosen när han fått omega 3 under en tid, dock inte 12 veckor. Hur tänker ni?
    undrar samma sak! känns mkt med tre teskeder i 12 v...

    E det 1 tsk/3 tsk som gäller för 7månaders också!?
  • Äldre 4 Feb 09:52
    #90
    Läntandelavendel skrev 2010-02-04 09:04:06 följande:
    undrar samma sak! känns mkt med tre teskeder i 12 v... E det 1 tsk/3 tsk som gäller för 7månaders också!?
    Sömnlös i Solna skrev 2010-02-04 08:58:04 följande:
    Hej! Ni som börjat ge Eye Q till era barn, har ni enligt rekomendation gett 6 kapslar/3 teskedar under dom första 12 veckorna? Ger min son Eskimo Kids och ska övergå till Eye Q när flaskan Eskimo Kids är tom, undrar om det är dumt att öka på dosen när han fått omega 3 under en tid, dock inte 12 veckor. Hur tänker ni?
    Har du gett Eskimo kids innan (någon månad?) behöver du inte ge den stora dosen. Man behöver "aldrig" ge den stora dosen Eye Q om man inte vill men då kan det ta längre tid innan man ser någon effekt för Omegan har inte hunnits lagrats upp i hjärnan. En del klarar sig på den låga dosen medan andra behöver ha lite med Omega alltid.
    Någonstans, kommer inte ihåg var men det var på någon tillverkares hemsida som det stod om dosen på Omega till små barn och vuxna. Det är så här, barns hjärnor utvecklas så otroligt mycket första tiden i livet så det kräver mer Omega i förhållande till en vuxen. Barns hjärnor ska ju inte bara användas som hos en vuxen utan den ska ju även utvecklas så hjärnan ska göra två grejer samtidigt. Typ, det var mycket bättre förklarat man jag kommer inte ihåg hur. Är flera år sen jag läste det.
    Läntandelavendel skrev 2010-02-03 21:48:19 följande:
    Tänkte också knyta an till skaran som provar Omega i hopp om bättre nattsömn, har hört att Eye Q ska funka bäst på flest...Hittar inte Eye Q baby i Sverige, men ändå många som beställer fr svenska hemsidor, tar ni vanlig Eye Q då? Spelar det ingen roll att detinte är baby-varianten!? Förlåt om frågan varit uppe tidigare...
    Tror inte Eye Q Baby finns i Sverige än men om man läser på tillverkarens hemsida så står det att det är samma innehåll i den som i Mumomega. Bara det att Eye Q Baby har enklare "Twist-off" kapsel eller vad de nu kallade det för. Mumomega finns i Sverige, bla på vitaminvaruhuset.se
Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!