Inlägg från: Ocean WoW |Visa alla inlägg
  • Ocean WoW

    Roliga händelser under förlossningen 2

    Hej, Vet inte om någon har skrivit tidigare om att det finns en mängd gamla trådar med samma ämne. När jag väntade mitt första barn sträckläste jag dem och skrattade nästan ibland så jag kissade på mig.

    Det är skönt att avdramatisera förlossningen och jag är helt säker på att läsa dessa gjorde att mycket av min förlossningsrädsla försvann när jag väntade mitt första barn.

    För er som gillar att läsa dessa historier finns de gamla trådarna (6 st) från 2006 - 2007 här:

    Rekommenderas!


    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html Del:1
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html Del:2
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html Del:3
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html Del:4
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m20443665-42.htm... Del:5
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m23480094.html Del:6

  • Ocean WoW
    TheEagleEye skrev 2010-04-13 20:30:00 följande:
    Min syster gjorde en "Pheobe" i vänner (trillingförlossningen) Och lät helt seriös efter första värken på förlossningen:- Är det färdigt nu?Hon och hennes man tyckte det var jätteroligt men bm och uskan tittade bara lite förvirrat på henne och sa.. -neeeh..?
    Hahahaha! *kissar nästan på mig* {#lang_emotions_laughing}
  • Ocean WoW
    forvantningar skrev 2010-04-19 11:23:34 följande:
    När så många andra har bidragit med skrattretande och pinsamma historier så får vell jag också ta och berätta min.Efter att fått ryggbedövning så sov jag i några timmar, kollade på tv osv. Jag var bara öppen 1cm när jag fick den och öppen 2 när dem tog hinnorna. Så jag var inställd på att det inte skulle komma en bebis på många många timmar till. Jag känner iaf att jag behöver gå på toaletten, så iväg med sambon och droppet in på toaletten (längst ner i korridoren). Sambon fick snällt stå och kolla in i väggen då jag skulle skita. Hips vips så får jag så jäkla ont. Känns som skiten inte kunde komma ut och jag fick ta i för kung o fosterland. När jag får så ont att jag inte ens kan torka mig så säger jag till sambon. Då det hade både kommit blod och skit i toaletten (OCH LUKTADE AS). Jag började skrika att han skulle kalla på någon som kunde TORKA MIG I RÖVEN!. Personalen hör att det är ett jäkla liv på toaletten och kom springandes.Efter att kommit in på rummet igen så säger jag till dem: Jag måste BAJSA! Dem säge till mig att det är bara en känsla och det är för jag är öppen 10cm.Jag blir föärbannad och säger till dem: Då bajsar jag på golvet. Jag bajsar NU!.Jag höll mitt ord och satte mig och bajsade ordentligt på golvet.Sambon blev chockad och bara stod o gapade.Lite pinsamt nu efteråt men just då hade jag bara i tankarna att jag behövde bajsa.
    AH MEN GU' VAD JAG SKRATTAR!
    Tack för att du vågade dela med dig. Tror många som genomgått en förlossning kan relatera. {#lang_emotions_wink}
  • Ocean WoW
    Sofies värld skrev 2010-05-10 12:44:16 följande:
    Försöker här istället! Är det någon som är sugen på att vara med med sin roliga förlossningsberättelse i en bok? Tänkte samla lite berättelser nämligen, för jag hade så himla roligt av att vara här inne och läsa när jag var gravid!
    Hej Sofies värld!

    Jag har hängt här på FL ett tag och varit med i nästan alla dessa "roliga händelser på förlossningen" trådarna som funnits (finns MÅNGA som går långt bak, jag har länkat till dem tidigare i denna tråd). Jag har redan förut blivit kontaktad av två tjejer här på FL som samlar in berättelser. Vad jag förstod så kör de på varsin bok (jag hade bidragit med två breättelser i tidigare trådar och de fick en var). 

    Du kan ju höra med dem hur det går med deras böcker i detta ämne, vad jag har sett så finns det ingen som kommit ut ännu. Den första hette "Fröken Inga" och den andra heter "Jemima". Vad jag vet så hade Jemima kontakt med en förläggare redan.

    Bara ett litet tips om att kolla upp hur de går för dem. {#lang_emotions_smile} 
Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2