• Eshack

    Roliga händelser under förlossningen 2

    Gör härmed ett försök att sparka igång en ny tråd då den gamla har blivit för gammal. Jag har inget att tillägga, ännu, har bf om ca 2 v, men ser fram emot fl med skräckblandad förtjusning efter att ha lusläst den förra tråden och ibland skrattat så jag legat dubbelvikt med tårarna sprutandes.
    Kom igen, berätta om alla galna händelser under din förlossning!!!

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2
  • Ljuvliig

    Nu kan jag äntligen bidra!
    Öppen 4 cm och Bm säger att det här kommer ta tid, lustgasen gjorde nog sitt när jag börjar gapflabba mitt i en värk och säger neeeej, jag har klarat av 4 cm duger inte det åt er nu? Jo flinade Bm.

    Öppen 8 cm med krystvärkar så jag stod på knä hängandes över huvudändan på sängen. Bm stod med ryggen mot mig och fibblade med datorn då jag helt plötsligt känner att jag måste ställa mig upp. Så.. Utan att förbereda någon på vad som komma skall så reser jag mig upp på fötterna i sängen, full på lustgas så säger jag åt BM att hon fan får ta reda på vad det är för hårfärg på ungen nu.

    Bm svarar att hon inte har en aning och jag tvingar henne helt sonika att gå ner och kolla. Jag gav mig inte helt enkelt. Hon kikade och jag vänder mig och talar om för henne att jag nog kommer bajsa ner henne nu om inte inte ser färgen (det kändes som ungen va påväg ut). Först här upptäcker hon att jag inte längre står på knä. Hon blir lite paff men skrattar och säger att bebisen har grönt hår.

    JAG BLEV HELT CHOCKAD och börjar gråta och skyller allt på Fredriks (makens) gener och beklagar mig att det är för att han har så dåligt musiksmak (?!) som det blev grönt hår. Till saken hör att vi lyssnar på samma musik!

    När hon väl skulle tryckas ut så kunde jag inte låta bli att tjata om hårfärgen (könet är helt oviktigt just då) Ut kommer ett huvud och eftersom jag sitter långt tillbaka med rumpan så ser jag när huvudet är ute och blänger skitförbannat på BM och säger att beisen inte alls har grönt hår!! Det är ju kladdigt. (som om det va en färg)

    Ut kommer en bebis, avtorkad och med klippt navelsträng läggs ett litet knyte på magen och jag frågag gråtande Fredrik vad det blev. Han grät också och sa att han inte visste. Jag var nog fortfarande helt groggy för jag gråter ännu mer och säger VADDÅ vet du inte vad ditt barn har för kön.
    Sen kollar vi tillsammans när jag är lite nyktrare och visst blev det min flicka!!

    Olivia 3/5-2010 {#lang_emotions_heart}

  • Keepin
    femab skrev 2010-05-09 11:42:53 följande:
    Nu kan jag äntligen bidra! Öppen 4 cm och Bm säger att det här kommer ta tid, lustgasen gjorde nog sitt när jag börjar gapflabba mitt i en värk och säger neeeej, jag har klarat av 4 cm duger inte det åt er nu? Jo flinade Bm. Öppen 8 cm med krystvärkar så jag stod på knä hängandes över huvudändan på sängen. Bm stod med ryggen mot mig och fibblade med datorn då jag helt plötsligt känner att jag måste ställa mig upp. Så.. Utan att förbereda någon på vad som komma skall så reser jag mig upp på fötterna i sängen, full på lustgas så säger jag åt BM att hon fan får ta reda på vad det är för hårfärg på ungen nu. Bm svarar att hon inte har en aning och jag tvingar henne helt sonika att gå ner och kolla. Jag gav mig inte helt enkelt. Hon kikade och jag vänder mig och talar om för henne att jag nog kommer bajsa ner henne nu om inte inte ser färgen (det kändes som ungen va påväg ut). Först här upptäcker hon att jag inte längre står på knä. Hon blir lite paff men skrattar och säger att bebisen har grönt hår. JAG BLEV HELT CHOCKAD och börjar gråta och skyller allt på Fredriks (makens) gener och beklagar mig att det är för att han har så dåligt musiksmak (?!) som det blev grönt hår. Till saken hör att vi lyssnar på samma musik! När hon väl skulle tryckas ut så kunde jag inte låta bli att tjata om hårfärgen (könet är helt oviktigt just då) Ut kommer ett huvud och eftersom jag sitter långt tillbaka med rumpan så ser jag när huvudet är ute och blänger skitförbannat på BM och säger att beisen inte alls har grönt hår!! Det är ju kladdigt. (som om det va en färg) Ut kommer en bebis, avtorkad och med klippt navelsträng läggs ett litet knyte på magen och jag frågag gråtande Fredrik vad det blev. Han grät också och sa att han inte visste. Jag var nog fortfarande helt groggy för jag gråter ännu mer och säger VADDÅ vet du inte vad ditt barn har för kön. Sen kollar vi tillsammans när jag är lite nyktrare och visst blev det min flicka!! Olivia 3/5-2010
    Hahaha!! Vilken show du ställde till med. Va kul det måste va att vara barnmorska!
    Har BF om 5 dagar...undrar hur min show kommer att vara.
  • Jossofräs

    Kan bidra med en som inte är hysteriskt rolig för någon annan än mig själv kanske, jag vet inte.

    När jag väntade mitt första barn var jag hela graviditeten hundra procent säker och helt fullkomligt övertygad om att det var en pojke där inne, trots att jag inte gjort något köns ul eller liknande.

    Efter 66 timmar av värkar och ett kejsarsnitt händer följande

    Sköterskan: Det blev en fin liten flicka!!

    Jag: Nej, det blev det inte

    Sköterskan: Jo titta själv

    Jag: DET var som fan!!! Vad mycket hår ungen har

    Och min tanke såhär i efterhand är "jaha, och det är det första man säger när man får se sitt barn??"

  • Zirkon
    forvantningar skrev 2010-04-19 11:23:34 följande:
    När så många andra har bidragit med skrattretande och pinsamma historier så får vell jag också ta och berätta min. Efter att fått ryggbedövning så sov jag i några timmar, kollade på tv osv. Jag var bara öppen 1cm när jag fick den och öppen 2 när dem tog hinnorna. Så jag var inställd på att det inte skulle komma en bebis på många många timmar till. Jag känner iaf att jag behöver gå på toaletten, så iväg med sambon och droppet in på toaletten (längst ner i korridoren). Sambon fick snällt stå och kolla in i väggen då jag skulle skita. Hips vips så får jag så jäkla ont. Känns som skiten inte kunde komma ut och jag fick ta i för kung o fosterland. När jag får så ont att jag inte ens kan torka mig så säger jag till sambon. Då det hade både kommit blod och skit i toaletten (OCH LUKTADE AS). Jag började skrika att han skulle kalla på någon som kunde TORKA MIG I RÖVEN!. Personalen hör att det är ett jäkla liv på toaletten och kom springandes. Efter att kommit in på rummet igen så säger jag till dem: Jag måste BAJSA! Dem säge till mig att det är bara en känsla och det är för jag är öppen 10cm. Jag blir föärbannad och säger till dem: Då bajsar jag på golvet. Jag bajsar NU!. Jag höll mitt ord och satte mig och bajsade ordentligt på golvet. Sambon blev chockad och bara stod o gapade. Lite pinsamt nu efteråt men just då hade jag bara i tankarna att jag behövde bajsa.
    HAHAHAHAAH jag kan inte sluta skratta åt detta! du är så jävla klockren!! :D
  • mamalin

    Hahaha helt underbar tråd! :D
    Har inte gått mer än 3mån så det är länge än till förlossningen men GUD vad jag hoppas jag får en lika bra historia att sedan bidra med (en positiv dvs) :)

  • Elins mamma 2010
    femab skrev 2010-05-09 11:42:53 följande:
    Nu kan jag äntligen bidra!Öppen 4 cm och Bm säger att det här kommer ta tid, lustgasen gjorde nog sitt när jag börjar gapflabba mitt i en värk och säger neeeej, jag har klarat av 4 cm duger inte det åt er nu? Jo flinade Bm.Öppen 8 cm med krystvärkar så jag stod på knä hängandes över huvudändan på sängen. Bm stod med ryggen mot mig och fibblade med datorn då jag helt plötsligt känner att jag måste ställa mig upp. Så.. Utan att förbereda någon på vad som komma skall så reser jag mig upp på fötterna i sängen, full på lustgas så säger jag åt BM att hon fan får ta reda på vad det är för hårfärg på ungen nu.Bm svarar att hon inte har en aning och jag tvingar henne helt sonika att gå ner och kolla. Jag gav mig inte helt enkelt. Hon kikade och jag vänder mig och talar om för henne att jag nog kommer bajsa ner henne nu om inte inte ser färgen (det kändes som ungen va påväg ut). Först här upptäcker hon att jag inte längre står på knä. Hon blir lite paff men skrattar och säger att bebisen har grönt hår.JAG BLEV HELT CHOCKAD och börjar gråta och skyller allt på Fredriks (makens) gener och beklagar mig att det är för att han har så dåligt musiksmak (?!) som det blev grönt hår. Till saken hör att vi lyssnar på samma musik!När hon väl skulle tryckas ut så kunde jag inte låta bli att tjata om hårfärgen (könet är helt oviktigt just då) Ut kommer ett huvud och eftersom jag sitter långt tillbaka med rumpan så ser jag när huvudet är ute och blänger skitförbannat på BM och säger att beisen inte alls har grönt hår!! Det är ju kladdigt. (som om det va en färg)Ut kommer en bebis, avtorkad och med klippt navelsträng läggs ett litet knyte på magen och jag frågag gråtande Fredrik vad det blev. Han grät också och sa att han inte visste. Jag var nog fortfarande helt groggy för jag gråter ännu mer och säger VADDÅ vet du inte vad ditt barn har för kön. Sen kollar vi tillsammans när jag är lite nyktrare och visst blev det min flicka!!Olivia 3/5-2010
    grattis till dottern!
    BF 100904 - Längtar!
  • Sofies värld

    Försöker här istället! Är det någon som är sugen på att vara med med sin roliga förlossningsberättelse i en bok? Tänkte samla lite berättelser nämligen, för jag hade så himla roligt av att vara här inne och läsa när jag var gravid!


    Iseline 4 okt-06, Tor 23 mars-09
Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2