• Eshack

    Roliga händelser under förlossningen 2

    Gör härmed ett försök att sparka igång en ny tråd då den gamla har blivit för gammal. Jag har inget att tillägga, ännu, har bf om ca 2 v, men ser fram emot fl med skräckblandad förtjusning efter att ha lusläst den förra tråden och ibland skrattat så jag legat dubbelvikt med tårarna sprutandes.
    Kom igen, berätta om alla galna händelser under din förlossning!!!

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2
  • Syster Anni

    Jag frågade min sambo om jag var röd i ansiktet efter förlossningen. -Nej, svarade han. Jag hann tänka att konstigt för jag kände mig rätt röd när jag låg där. Då la han till -Du var lila i ansiktet... Å där försvann det lilla hoppet jag fortfarande hade över att jag kanske inte såg så ful ut när jag låg där och krystade!!!

  • Syster Anni

    När min mamma skulle föda mig blev hon hemskickad för att förlossningen inte var igång på riktigt. Mamma blev skitarg och undrade om Bm inte trodde hur hon visste hur riktiga värkar känns. Sedan la hon till att hon minsann inte kommer tillbaka försänn huvudet sticker ut... Bm hade svarat att det trode hon visst att hon skulle göra!!! Mamma skämmdes när hon kom tillbaka med riktiga värkar utan att ens huvudet var ute

  • Isanje

    Öhh vart ska jag börja. Tar sonen,förstfödda.

    Han kom förtidigt och det blev en jävla fart där i slutet,kom in i salen 13:15,ringer desperat pappan,slår fel nummer,slåsar och väser och han svarar inte. Då ringer mamma mitt i alltihopa och frågar om hon kan komma o hälsa på o hålla mig sällskap,jag vrålar då till min stackars mamma att jag ligger med lustgasen,och skiter fullständigt om hon kommer eller om jag föder själv. Hon kom ju då såklart (tack o lov) När hon kommer in gå sitter jag på sängkanten och käkar glass,bägaren fastklämd mellan knäna,lustgasen i ena handen och skeden i den andra "heeeej mamma säger jag o gapflabbar" "hej hur går det" svarar hon då. "vanilj" fick hon till svar klockan var då 15:00. Barnmorskorna gick ut,och jag ville då skoja lite med mamma och skriker att jag måste krysta,min stackars mamma skringer ut i korridoren och skriker,och jag ligger kvar och skrattar och känner mig såååå stolt att jag har lurat henne. Sen i slutet så ligegr jag o andas lustgas nonstop,BM säger då att jag bara ska ta den när jag har ont,varav jag svarar att det gör ont hela tiden,hon säger att hon ser när jag har värkar,och att jag har ingen nu så jag kan släppa lustgasen. Ber henne då vänlig att antingen hålla käften eller hoppa ut genom fönstret.     Sen kommer krystvärkarna och jag räcker då mamma lustgasen och säger att den är jätterolig,och att hon nog behöver lite för hon ser nervös ut   försöker sen sparka BM i huvudet när hon håller fast mitt ben. När de skulle klämma på magen för att moderkakan ska lossna var jag på väg att lappa till stackaren.

    Med dottern gick det också undan,ringde taxi och åkte in i förväg,pappan och sonen skulle vänta på mamma som skulle passa pojken (att hon vågar komma på dotterns förlossning också är ett under) Och taxi chauffören ser lite nervös ut när jag vaggar fram som en pingvin och sen kör han så jävla sakta att jag kom fram till att om jag skriker lite så kör han fortare,sagt och gjort,han körde FORT med tårarna rinnande. Sen kom en stackars pojk,inte en dag över 20 med rullstol och tar emot mig,i hissen så tänkte jag jävlas med han med,så jag börjar flåsa och säger att jag måste krysta,stackaren trycker som besatt på knappen och blir vit i ansiktet,han springer med mig in på förlossningen,och väl därinne skrattar jag
    Mamma,pappan och sonen kommer in vid 1,och jag kunde inte med lustgasen denna gång utan kör på. Däremot erbjuder jag alla lustgas, tom BM
    Pappan kommer in och frågar om det blir bebis i natt varav jag vrålar "Du kan ta och hålla käften,du ställer dig i hörnet,säger ingenting och RÖR DIG INTE UR FLÄCKEN annars kommer jag sli in hela huvudet på dig" Han blev lite rädd faktiskt. Mamma som är så van bara klappade honom på axeln och skrattade hon är härdad. Jag trodde benhårt att jag skulle få en kille med nummer två,ut kom en tjej och jag säger till MAMMA "vi fick en tjej mammaaaaaaaaaaaa" pappan struntade jag i med pojken trodde jag att jag skulle få en flicka och sa då till mamma "HON har snopp"

  • 3mom

    När vi skulle in till förlossningen med vår tvåa kollar jag upp mellan två värkar på min man. Ser då att han har sin t-shirt där det står med feta bokstäver PAIN IS ONLY WEAKNESS LEAVING THE BODY
    Jag väser ta av dig den annars blir du lynchad på förlossningen! Hade som tur var inte så jätteont själv just då annars hade jag nog varit den som gav mig på honom först :)

  • Isanje
    3mom skrev 2010-03-28 10:12:14 följande:
    När vi skulle in till förlossningen med vår tvåa kollar jag upp mellan två värkar på min man. Ser då att han har sin t-shirt där det står med feta bokstäver PAIN IS ONLY WEAKNESS LEAVING THE BODY Jag väser ta av dig den annars blir du lynchad på förlossningen! Hade som tur var inte så jätteont själv just då annars hade jag nog varit den som gav mig på honom först :)
    hahhahhahahhahahahhaa
  • Amelie av Paris

    Jag svimmade/försvann bort av lustgasen och började hallucinera. Hamnade faktiskt i "rymden". Där träffade jag filosoferna Platon och Aristoteles. De gick på varsin sida om mig och vi tog en promenad genom världshistorien. De skulle förklara för mig "meningen med alltihopa".

    Jag trodde förstås hela tiden att jag avlidit av förlossningen och hamnat nån annanstans. När jag så småningom vaknade till "sans" så stod två personer och tittade på mig, min man och en sköterska. Jag förstod inte sammanhanget utan trodde att jag hade hamnat i himlen och att personerna var Gud och Jesus. Så jag utbrast överlycklig: "Men jag visste väl att ni skulle stå här när jag vaknade!!!"

    Förlossningen var annars väldigt traumatisk så det var ingen rolig upplevelse. Tur att det finns lustgas!

  • Trolltoka

    Det hela var inte  så kul just då, men kan skratta åt det idag.
    Vattnet hade precist gått när vi väntade sonen, när jag insåg att det faktiskt var vattnet gick jag och väckte sambon som nyligen gått och lagt sig, säger att vattnet gått och får bara ett mumlande svar om att JAG som ändå är vaken ska ringa barnvakten och förlossningen och sen säga till när det är dags att fara in så att HAN får sova!

    Så där sprang jag omkring med vattenavgång och värkar och packade färdigt det sista i bb-väskan, ringde runt efter barnvakt mitt i natten, varpå ingen av de två tilltänkta barnvakterna kunde komma i tid!

    När jag kände att värkarna kom tätare och starkare väckte jag karln och sa åt han att väcka dottern och göra ordning henne, det tog en halvtimme extra innan han tagit sig upp ur sängen!!! Så jag fick packa färdigt dotterns väska också, för att jag ändå tyckte han kunde få sova lite till eftersom han jobbat hela dagen!

    När dottern väl är uppe så ser hon att mamma har ont och är orolig, så förklarade för henne vad som hände och varför mamma har ont och säger att hon inte behöver vara rädd och orolig, för det är inget farligt.

    Sambon går ut och packar i bilen och startar den, jag stannar inne med dottern och får en jättestark värk som tvingar ner mig ståendes på alla fyra på golvet. Då känner jag hur dottern på då snart 3 år kommer och smeker mig på kinden och säger: mamma, du inte rädd, inge farligt! lugnt mamma! Tror ni det var svårt att fokusera på att andas genom värken? Haha.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 28+1 13/3-07♥Hugo 40+6 29/1-10*~*
Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2