• Eshack

    Roliga händelser under förlossningen 2

    Gör härmed ett försök att sparka igång en ny tråd då den gamla har blivit för gammal. Jag har inget att tillägga, ännu, har bf om ca 2 v, men ser fram emot fl med skräckblandad förtjusning efter att ha lusläst den förra tråden och ibland skrattat så jag legat dubbelvikt med tårarna sprutandes.
    Kom igen, berätta om alla galna händelser under din förlossning!!!

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2
  • Lindizz

    det var min andra förlossning och ja kom in och började krysta i dörröppningen till förlossningen och kom in och dom kastade fram lustgasen till mej då ja hade så ont och började suga in luften och blev bara mer o mer väck och mitt i de hela så frågar min barnmorska som jag knappt hunnit träffa om det var okej att det var med personal från ambulansen då dom behövde se en snabb förlossning och när ja kommer ur dimman så ser ja fullt med folk i salen och ser en yngre kille som står där (det var 2 personal från ambulansen där) resten var barnmorskor och undersköterskor säkert 7-10 st där inne när ja ligger o krystar o skriker att ja behöver kissa...iaf så ser ja denna kille då han kliver fram och ska presentera sej efter en värk och han sträcker fram handen och ja gör likadant och sedan öppnar ja ögonen och känner att ja bara vill sjunka genom jorden då ja i min dimma ser min gamla pojkvän *faaan* tänkte jag och blev säkert helt knallröd i ansiktet och tar lustgasen ännu en gång och efter värken kikar ja upp igen o ser att nää de är inte min gamla pojkvän men däremot väääldigt lik...fy faan va pinsamt och samtidigt roligt det var hahha


    Mamma till Linus 031214 Nova 050411 Engla 061018 Liam 080502
  • TheEagleEye

    Min syster gjorde en "Pheobe" i vänner (trillingförlossningen) Och lät helt seriös efter första värken på förlossningen:

    - Är det färdigt nu?

    Hon och hennes man tyckte det var jätteroligt men bm och uskan tittade bara lite förvirrat på henne och sa.. -neeeh..?

  • Ocean WoW
    TheEagleEye skrev 2010-04-13 20:30:00 följande:
    Min syster gjorde en "Pheobe" i vänner (trillingförlossningen) Och lät helt seriös efter första värken på förlossningen:- Är det färdigt nu?Hon och hennes man tyckte det var jätteroligt men bm och uskan tittade bara lite förvirrat på henne och sa.. -neeeh..?
    Hahahaha! *kissar nästan på mig* {#lang_emotions_laughing}
  • tetta

    Vilken underbar tråd! Skrattar så jag kiknar....

    Det enda pinsamma jag gjort under mina förlossningar är att när jag fick vårt första barn så tittade jag på uskan som stod bredvid mej och sa HEJ! och spydde rakt över henne och CTG apparaten{#lang_emotions_embarassed}.(Hade ont så att säga). Jag vart illröd i hela ansiktet,  min man sa VAD GÖR DU?
    Jag är van sa hon och gick iväg för att byta om. Att inte jag sjönk ner under jorden...

    När tvåan skulle födas så var lustgasen min vän.{#lang_emotions_tongue_out}
    När jag ville krysta och inte fick för bm så sa min man snällt :Andas, andas inte krysta..
    ANDAS SJÄLV FÖR HELVETE skrek jag{#lang_emotions_djavulsk} och drämde nästan till honom med lustgasmasken. Han hann få undan ansiktet i sista minuten.

    Så nu väntar jag trean och denna gången ska jag försöka sansa mig!

  • vickey

    våran säng gick benen av på,på förlossnings rummet och som tur var låg sambon i den o läste ;D , så jag ringde på klockan ,en bm kom in o frågade om allt var bra o hjälp? men jag sa bara som så ja sängen.... oj sa hon sen kom de fler o försökte ordna , tur att det inte låg en födande i sängen.

    efter händelsen så var det dax för blodtrycks tagning  med tanke på att mitt blodtryck var högt så sa de att de skulle förmodligen skuta i höjden. men då låg jag nästan perfekt. ända gången under den graviditeten.

  • Wavva

    I en vild diskussion med BM under barn nr 2 förlossning, huruvida jag skulle ha morfin eller ej (jag ville inte, ville ha eda och mot illamående men BM tyckte det var för tidigt...) gick vattnet. Jag satt på sängkanten och plaskade med ena foten i vattnet och säger "jaha då gick vattnet oxå"

    Eftersom jag fick vänta länge på eda´n hann det hända rätt mkt under tiden och när väl läkaren lägger eda samt 2 bm trycker ihop min kropp, jag har konstanta värkar, skriker jag "det här är fan övergrepp" Att tillägga  är att jag hade kontrakt på snitt om förlossningen kändes jobbig eller tog lång tid så det där snittet gapade jag om redan från när vattnet gick... hmmm- jobbig patient...

  • trasis

    När våra tvilling tjejer skulle födas och jag var hög av lustgas så tror jag att jag viskar till min sambo gör du slut om jag skiter på mej Det pinsamaste var att jag inte viskade så hela rummet kom av sig och började skratta


    Mamma till 5 huliganer...
  • LNE

    skrattar så att jag gråter!
    hoppas jag får en "rolig" förlossning om 33 dagar haha

  • BrunoBus

    Vilka underbara historier! :) Sitter och skrattar för mig själv. Var allmänt borta och sa nog en och en annan dum sak tyst till min sambo, trodde jag.. haha.. Kändes som en riktigt trevlig  fylla, tills värkarna gjorde sig påminda.. Får se om jag får något speciellt roligt att tillägga när min bebis tittat ut! :)


    ♥ Maxx 20090409 ♥ Bebis BF 20100505 ♥
Svar på tråden Roliga händelser under förlossningen 2