Inlägg från: chicopico |Visa alla inlägg
  • chicopico

    Vi som lever med extra slag och hjärt rusningar....

    Jag har precis likadant som ni!! Har kännt mig ensammast i världen om detta.


    Men ni verkar iaf få hjälp.... första gången jag fick hjärtklappning så åkte jag in till min husläkare och han skickade iväg mig med ambulans, jag blev jätterädd! Dem gjorde ingenting på sjukhuset mer än att dem tog ett blodprov och sen fick jag seloken med mig hem. Min husläkare säger bara att det inte är farligt men han säger inte vad de beror på eller vad det är.... jag kan inte ta seloken för jag mår sämre av dem.
    Jag har också blivit rädd för att ge mig iväg själv med barnen eller träna o sånt.
    Förra veckan fick jag hjärtklappning som höll i sig i 1,5 timme och jag var själv hemma med 3 barn, jag var helt matt i kroppen och kunde knappt röra mig. Hur länge brukar ert sitta i??
  • chicopico

    När jag tar seloken så är jag konstant iskall om händer och fötter, väldigt trött och om jag ska gå uppför en lång trappa eller en brant backe så blir jag så andfådd och slut att jag måste stanna och vila hela tiden. Jag orkar ingenting när jag tar dem dessutom får jag ändå rusningar, dem varar dock inte lika länge....


    det är så konstigt för jag kan ha perioder på flera veckor utan minsta rusning sen helt plötsligt kan de komma flera gånger per dag.... jag hade bara velat veta vad de beror på och om man kan påverka de själv på något vis.
    ha en bra dag alla!
Svar på tråden Vi som lever med extra slag och hjärt rusningar....