• Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 08:20
    24997 visningar
    54 svar
    54
    24997

    Herpes? Hur får man det?

    Kan vara emretigo=svinkoppor. Kan man få från offentliga toaletter.
    herpes har väldigt många i sig själva men oftast så blossar det upp vid oro å stress....men det brukar bli på munnen. det är mkt smittsamt, könsherpes får du via din partner.....

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 08:36
    #6

    la lola

    haha ja självklart-e skittrött..vill bara lägga mig, ser ut som tangenterna flyter ihop..hahaah

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 15:10
    #9

    TS

    att du ev fått könsherper behöver INTE betyda att din man varit otrogen, även om jag själv skulle tro det direkt å kasta ut han typ. men hah kan ha burit det i många år utan att själv veta om det. Blossar det upp på han å ni haft kontakt på det sättet så lär du ha fått det.

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 18:30
    #12

    Valtrex??? den fick jag när jag hade bältros? det kan ju faktiskt vara det u har fått, kan sätta sig på en del konstiga ställen.
    å det KOMMER ofta fr stress...det va så jag fick det. det är en släkting till herpes tror jag å besläktat med vattenkoppor. Flagyl används ju ibland emot bakteriell vagionos....
    lycka till..å e det bältros så gör det rejält ont.

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 18:30
    #13

    Ps, bältros består av små blåsor :/

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 18:42
    #16

    bältros tror man ju sätter sig endast som ett bälte runt midjan men det e inte alltid så, jag fick det under en period av mkt stress...rör dom inte bara.
    jag tror man kan få det lite var som helst. jag fick mitt i nacken å ner i ena armen.
    en fruktansvärd smärta.
    jag tror det ska ge med sig efter ett par dagar med medecin, men räkna med 1 vecka...så blir du glad om det går över fortare..

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 18:44
    #17

    har du haft feber?  jag tycker du ska söka upp en vanlig läkare å inte ngn mer gyn. Bältros kan bli allvarligt om det inte behandlas rätt, men nu har du ju valtrex som atr det med, så bli inte orolig nu. men be en annan läkare kolla på det med.

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 19:02
    #19

    Ts

    jag beklagar verkeligen för din skull att du har det kämpigt nu...jag försöker tänka på att i slutet av tunneln så finns ett ljus även för mig.....å så e det för dig med. Även om allt just nu känns dystert å tungt....Är det bältros, så försök å inte röra vid dom...å vad det gäller att göra nr 2...så även om det gör vansinnigt ont så måste di, stoppa en handduk i munnen eller nåt å skrik om det behövs..för att bli förstoppad på detta, e inte ngn höjdare..det kan du vara utan.
    känner med dig å hoppas du mår bättre snart....

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 20:26
    #22

    Ts

    haha ok kör på katrinplommon:) jag tycker inte att du ska smörja dom om inte läkaren utryckt att du ska det....

  • Bubbis­10
    Äldre 14 Jan 20:56
    #28

    Ts

    hehe lungt, ok har du fått rek salva så e det nog ok...hoppas du får svar snart, tycker dock du ska söka för en andra bedömning hos en hudläkare..

Svar på tråden Herpes? Hur får man det?