• Hej hopp i blåbärsskogen

    Kvinna! Hur kort får en mans kuk vara som kortast för att ha en chans att bli din partner?

    Under tiden man varit medlem här har man kunnat läsa om en hel del tjejer som lagt benen på ryggen så fort de fått se en riktig minisnopp. Jag antar att dessa män har rätt svårt att skaffa sig flickvän/fru men man kan ju alltid undersöka saken empiriskt :)

    Givetvis är jag medveten om att det är svårt att enbart jämföra enligt cm då andra ting också spelar roll men ponera att mannen i fråga är lyhörd osv. Detta är inte underlag för diskussion i tråden utan här diskuteras alltså endast hur kort en mans kuk får vara som kortast för att ha en chans att bli DIN partner?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-14 14:21
    Frågan var tydligen oklart ställd. Förtydligande:

    Vid erektion.
    Frågan är avsedd för kvinnor, män som har någon åsikt i frågan får gärna kommentera.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Kvinna! Hur kort får en mans kuk vara som kortast för att ha en chans att bli din partner?
  • Anonym

    Nu har jag ju faktiskt aldrig mätt någon av mina hyfsat många älskare men ärligt talat känns det som om 10 cm är minimum, och det handlar INTE om att jag är "slapp" om nån skulle känna sig påhoppad - den här frågan gäller ju enbart LÄNGDEN, inte omkretsen....

  • Anonym
    Hej hopp i blåbärsskogen skrev 2010-01-14 14:08:34 följande:
    Under tiden man varit medlem här har man kunnat läsa om en hel del tjejer som lagt benen på ryggen så fort de fått se en riktig minisnopp. Jag antar att dessa män har rätt svårt att skaffa sig flickvän/fru men man kan ju alltid undersöka saken empiriskt :) Givetvis är jag medveten om att det är svårt att enbart jämföra enligt cm då andra ting också spelar roll men ponera att mannen i fråga är lyhörd osv. Detta är inte underlag för diskussion i tråden utan här diskuteras alltså endast hur kort en mans kuk får vara som kortast för att ha en chans att bli DIN partner?
    Jag är man och jag vill gissa. Får jag det?
    Tack! Då gissar jag på......nej förresten då kanske jag påverkar denna omröstning....Jag skriver en lapp här bredvid med min gissning och kollar sen om jag hade rätt. Lägger en hundring bredvid som jag kan vinna. (hihi)
  • Anonym (L)

    Är det slaka mått som gäller eller? För dom där måtten var ju väldigt små om det är styva mått som gäller... 12 cm är ju jättelitet :-O

  • Anonym (Den ska va STOR!)

    Abslout inte kortare än 10 cm...

    ...det är ju pytte litet...

    Men, å andra sidan har man kommit så långt (om man inte börjar med det då som jag brukar göra... ) så kanske inte storleken spelar någon roll, men som sagt var jag vet inte för jag har alltid börjat i "fel" ände av ett förhållande...

  • Anonym

    Minst 12 cm. 10 cm är väldigt litet, menar då i erigerat tillstånd.
    Sen är ju tjockleken viktigst, hellre en kort tjock snopp, än en 20 cm smal snopp.
    Men under 10 cm och smal, ja då är det ingen idé tycker jag.

  • Anonym (Den ska va STOR!)
    Anonym skrev 2010-01-14 14:22:32 följande:
    Minst 12 cm. 10 cm är väldigt litet, menar då i erigerat tillstånd. Sen är ju tjockleken viktigst, hellre en kort tjock snopp, än en 20 cm smal snopp.Men under 10 cm och smal, ja då är det ingen idé tycker jag.
    Håller med du...=)
  • Anonym (Slappfitta)

    För mig är det viktigaste vad kuken sitter fast i för nåt.


    Och om man är med nån med liten, får man väl skärpa till sig med knipövningarna. 
    Den enda man jag egentligen grämt mig över att jag aldrig älskade med, hade den minsta snopp jag någonsin sett, och så var han rätt överviktigt också. Så en del av snoppen låg väl inbäddad i fettet.
    Men vi hade lite mys för oss, och helt klart så var han outstanding på sex. Kvinnor fick de mest fantastiska orgasmer med honom, men till slut blev han ihop med en smal, yngre kvinna och hade sex jämt med henne. 
    Han var så fin själv också, men jag var inte riktigt klar med sorgen över ett ex.. fast gräm gräm...
    Nu har jag en fin man med bamsesnopp, vilket kan vara jobbigt och göra ont ibland. Och grovleken är viktigare än längden, säger jag och alla tjejkompisar jag pratat med detta om.
  • Rumpnissa

    Jag tycker det är helt ok med kort k*k.
    Då kan man ju få in hela i munnen vid O6 utan att få kväljningar{#lang_emotions_throwup}

Svar på tråden Kvinna! Hur kort får en mans kuk vara som kortast för att ha en chans att bli din partner?