Inlägg från: TvåTrollsMamma |Visa alla inlägg
  • TvåTrollsMamma
    Aquavit skrev 2010-01-18 10:14:28 följande:
    Hej allihop! Jag funderar på att köpa en Swift och läste lite i den förra tråden. De jag väljer mellan är en Swift eller en Babyjogger City Elite Sport - nån som har några kommentarer om varför jag ska välja den ena eller den andra? Det jag är ute efter är en smidig och lättkörd vagn, men så klart ändå praktisk, som blir liten när man fäller ihop den. Undrar lite om sufletten på Swiften "räcker"...den på Babyjoggern ser mycket bättre ut. Sen såg jag i förra tråden någon som rekommenderade att handla från Pramworld. DE har just nu jättebra erbjudande på Swift och jag undrar därför litegrann. Behöver man betala tull när det skickas inom EU? Elelr är det bara fraktkostnaden som tillkommer? Hur funkar det om man får problem med vagnen? Finns en internationell garanti så man kan lätt få den åtgärdad i Sverige?
    Ingen tullavgift inom EU, bara fraktkostnaden.
    Oj, jag köpte min vagn från pramworld, men vet inte alls hur det fungerar med garantin.
  • TvåTrollsMamma
    TildePetra skrev 2010-01-18 16:01:32 följande:
    Dream83. Visst beställde du en UJ + bumpbar nyligen från Pramworld!?! Har du fått ni bumpbar isf???
    Nej, jag har inte fått den. Har du?
  • TvåTrollsMamma
    Balaika skrev 2010-01-21 19:14:39 följande:
    Funderar på att köpa en Urban Jungle Mountain Buggy. Något att rekomendera? Bor i skogen så den ska vara lätt o köra med överallt. Vad är det för bilbarnstol man kan använda till den vagnen?. Och till sist... Var kan man köpa denna vagn? Gärna i skåne eller nån bra sida på nätet
    Maxi cosi fungerar iaf på uj single, tror man måste köpa bilstolsclips.
  • TvåTrollsMamma
    Lindis41 skrev 2010-01-26 08:29:06 följande:
    min son är snart 5 månadr o får egentligen inte plats i liggdelen han ligger m böjda ben m tunn overall han e 69cm o 9kg!!testade en dag att ha honom i sittdelen m han va såå nyfiken vägrade somna!!vad ska man göra om de inte får plats, det e synd att de måste sitta frmåt!!
    Nu när jag läser ditt inlägg är jag glad över att jag har kvar sonens pansarvagn brio kombi Iofs växte han ur sin liggdel vid 3,5-4 månader, men då kunde jag ju ha honom vänd mot mig i sittdelen med full liggläge.

    Vi får se hur stor denna bebis blir
  • TvåTrollsMamma
    rednose skrev 2010-01-26 16:22:49 följande:
    Kanske ställde nån en liknande fråga som mig men jag känner inte att jag fick svar på min riktigt så jag kör igen. ;) Vi har mer eller mindre bestämt oss för en Urban Jungle men nu börjar jag tveka när jag ser mammor o pappor på stan som går där med sina vagnar och barnen vända MOT SIG. Hur funkar det egentligen att vända dem så tidigt som man måste i en UJ? Både praktiskt och känslomässigt alltså. Vad är ERA erfarenheter ni som har UJ? Är det bättre att vänta med att köpa den vagnen tills barnet kan sitta framåtvänt, och när är det i så fall? Egentligen borde det ju inte vara ett problem men om man tänker globalt så är det ju egentligen inte många andra länder där man faktiskt använder barnvagn så mycket som här, iom föräldraledighet osv. UJ kommer ju trots allt från NZ där man om jag inte är alldeles ute och cyklar inte är hemma mycket mer än 6 veckor eller så? Vilken vagn vore ett alternativ tro, tills man kan köpa sin eftertraktade UJ? :) Tacksam för allas input!
    En kompis hade sin dotter framåt vid 7 månader, hon var en framåt tjej.
    Jag hade sonen både och eftersom jag kunde vända min vagn, men han hängde efter kanten och skulle titta framåt om jag hade honom mot mig vid 7-8 månader.
  • TvåTrollsMamma
    anette 81 skrev 2010-01-26 21:52:33 följande:
    Vill verkligen ha en swift men tycker det är för mkt pengar
    Får beställa en utan din sambos vetskap
    Jag beställde min och sa inget så fick sambon sig en överaskning i hallen när han kom hem från jobbet
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0