Inlägg från: Anonym (Hittat hem) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hittat hem)

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Åh det känns som att jag äntligen "hittat hem"!!! Jag mår precis som många av er och tror att varje dag är min sista ungefär... Det är så hemskt!!

  • Anonym (Hittat hem)
    lindal skrev 2014-07-30 01:09:23 följande:

    Jag har varit sjukskriven i snart 2 år för ja vad.....mår dåligt, får "symptom" på allvarliga sjukdomar. Kan ligga vaken hela nätterna och googla på tex som idag, öm i ena ansiktshalvan,tror min sista stund är kommen. Det är fruktansvärt jobbigt. Har ont i bröstet, huvudvärk,hjärtklappning m,m dagligen.


    Känner precis som du.. Hur kommer man över detta?! Vill bara kunna leva ett normalt liv
  • Anonym (Hittat hem)
    jenny99 skrev 2014-07-31 11:25:00 följande:

    Hej.Vad gör ni för att försöka må bättre?Jag hade själv era symtom i några månader,mot slutet kom jag inte ens upp ur sängen.Detta gjorde mig rädd.Jag fick starkare mediciner och lägga om hela mitt liv.Jag har varit frisk i några månader och mår väldigt bra men jobba heltid än skulle jag inte palla.Jag undviker stress,och jag tar hand om mig själv bättre med att göra saker som är avkopplande.I mitt fall är det läsa,basta,bada mm.Förut var jag som flera av er är,väldigt sjuk men det är tack vare Venlafaxin som fick upp mig ur sängen.Hemska biverkningar men det fick upp mig.


    Jag äter inga mediciner, men försöker att vara tacksam över det jag har, stressar inte, så fort jag stressar får jag hjärtklappning och hemskt tryck över bröstet. Känner jag att jag inte orkar exempelvis träffa vänner så glr jag inte det, känner jag mig tvungen att röja hemma tar jag kanske bara det värsta och slappar sedan på soffan med mobilen för att få tankarna på annat. Eller så badar jag.

    Försöker även träna undan tankarna när jag börjar få fysiska symtom, tänker att "jag får ta och skärpa till mig, det ÄR inget fel".

    En klok kvinna sa en gång till mig "den dagen du slutar vara rädd för att få panikångest (eller liknande), så försvinner det. När man går och oroar sig för nästa attack hela tiden så framkallar man det själv.
  • Anonym (Hittat hem)

    Inte träna undan tankarna utan TRÄNGA* undan tankarna såklart :)

  • Anonym (Hittat hem)
    linndal skrev 2014-08-03 02:26:59 följande:

    Känner så väl igen det du skriver :( känns ibland som att man aldrig ska få ett normalt liv. Just nu har jag känningar i bröstet,jätteobehagligt. Funderar på akuten igen men är så less på att sitta i väntrummet där i timmar. Ger det sig inte till imorrn blir det nog akuten iallafall. Har gjort EKG säkert 100 ggr, ultraljud av hjärtat, arbetsprov, kärlkransröntgen m,m o inget fel på hjärtat men jag kan inte släppa det ändå. Jag har olika symptom varenda dag. Igår var det cancer......idag hjärtat......imorrn kanske strokesymptom....sååååååå less på mig själv.


    Åh exakt som jag! Det känns så skönt att inte vara ensam.

    Har också gjort EKG massor av gånger, åkt i panik till akuten i tron om att jag håller på att dö där och då.. Ska få göra EKG hemma i 24 timmar. Får svårt att andas, gjort kontraströntgen för att kolla hjärnblödning/propp osv osv..
Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?