• zasata

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Jag trodde först mina visdomständer var påväg ut, men det är för jag spänner och gnissalr så mkt.
    Huvudvärl och migrän attacker.
    yrsel.
    magont
    trötthet
    förvirring


  • zasata
    Mammatilltretroll skrev 2010-08-19 23:07:03 följande:
    Ja kolsyra i kroppen har jag ofta. Det känns mest när man sätter sig eller lägger sig och slappnar av helt, då är det som kolsyra överallt. Ogillas starkt!

    Finns det fler här som har muskelvärk/extrem träningsvärk/muskeltrötthet som symptom?

    Jag får efter en rask promenad på en halvtimme eller efter en stunds wii-spelande (tvspelet man rör sig framför tvn..) en sån fruktansvärd muskelvärk (träningsvärk?) i kroppen i flera dagar efteråt så det känns som om en ångvält har kört över mig...
    Så dels är musklerna tröttare mycket fortare än vanligt och sen har jag sååå ont efter fysisk aktivitet.

    Undrar också om halsont. Jag har inte sådär halsfluss ont när jag sväljer. Och inte ont hela tiden. Det är mer som att det liksom "hugger till" (som det kan gröa i bröstet ibland...) och gör supermegajätteont på sidorna om halsen och ibland upp mot örat. Det håller i sig ett par sekunder och kommer sen tillbaka under dagen på samma sätt.. Om det är muskelspänningar, då borde det väl göra ont hela tiden och inte bara några sekunder.. Och om det vore något farligt, typ tumör eller annat läbbigt så borde det väl också hålla i sig längre?

    Finns det några här som varit sjukskrivna för utmattning? Hur länge var ni sjukskrivna och kombinerade ni med medicinering eller bara terapi? Vad tyckte ni var värst med er utmattningsdiagnos och vad tyckte ni hjälpte bäst och hur lång tid tig det att komma tillbaka?
    Jag har varit sjuktisriver X antal gånger pga att jag mår dåligt och har så ont i hela kroppen. Dock godkänns inte det av FK!
  • zasata
    karrotti3 skrev 2014-07-30 23:39:08 följande:

    Jag har varit sjukskriven i 9år nu för panikångest mm. Känns skönt att hitta andra med liknande problem. Haft yrsel lika länge. Men sista halvåret har jag fått domningar och stickningar i ansiktet och armar och ben. Konstiga stickningar i tungan och frätande känsla i näsan. Känns så konstigt i skallen och paniken kommer hela tiden. Jag är så fruktansvärt rädd hela tiden och har svårt att somna och svårt att orka med vardagen. Har även Feber känsla. Något som någon känner igen? Känns som att man inte blir tagen på allvar längre för att man mått dåligt så länge.


    Blir så om jag spänner/låser kroppen.
Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?