• sandy861

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Hej är de någon som är kvar i denna tråd såg att den va gammal

  • sandy861

    Hej vad gjorde att ni fick er första panikångest attack? Jag själv fick min första nästan 5 år sedan. På en söndag ringde de i telefonen och ja fick reda på att min pappa hade fått en hjärtinfarkt. Detta satte igång allt. Va hemma på tisdags kvällen går vi och lägger oss. Vaknar lite senare kan inte andas går ut o rökar men inget hjälper. Säger till sambon vi måste åka in jag har fått en hjärtinfarkt in i full farten. Där inne blir ha inlagd på hjärtat intensiven två dagar. Man hittar inget fel på mitt hjärta de är hur bra som helst. Får gå med 24 timmars ekg hemma inget där Heller. Men attacker kommer hela tiden... åker fram o tillbaka sen blir de vc och där kommer man sen fram till att det är ångest..Blir medicineras med antidepressiva har detta ett år. Sluta och mår bra. Men nu för någon vecka sen kom de igen. De har varit ett jobbigt år. 2 aborter ett dödsfall plus nu sist Wetterstrand dödsfall på jobbet som verkligen satte sina spår. Får larm en tants son hade svimmat i hemmet. Kommer dit han va död. De va en i min pappas ålder. Detta satte så klart igång allt ige. Nu har ja hög puls hela tiden jätte orolig i kroppen. Ligger bara under täcket och kollar film. Kan inte somna på dagarna utan somnar typ .3 på natten. Någon mer som har problem.

    Nu känns de sommar är hypokondriker tror man har alla olika sjukdomar. Tror de är hjärtat hela tiden. Och då har jag inga hjärtklappning utan bara hög puls. Ja äter väldigt dåligt. Slutade med all cola o godis för 4 veckor sedan men glömde och äta.. Detta gör inte kroppen bättre Heller.

  • sandy861
    Anonym (mimmi) skrev 2014-10-18 16:43:24 följande:

    När man börjar ska de stå


    Hej jo så kan de vara. Vad för mer biverkningar har du? Började för 17 dagar sen nyfiken
  • sandy861

    Är väldigt hypokondriker... har ni de så att ni har symtomet... och sen kan den försvinna men något annat kommer då i stället och så avläser de varandra domen ond cirkel typ?

Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?