Timberlake klar för Super Bowl
Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Citadellkliniken och bröstförstoring

  Ons 20 jan 2010 19:58 Läst 14739 gånger Totalt 10 svar
  Anonym (sååå spänd!­)
  Visa endast
  Ons 20 jan 2010 19:58

  Hej på er! Ska snart på en otroligt efterlängtad konsulation om bröstförstoring på citadellkliniken i malmö. Undrar om någon har erfarenhet utav de?? Idag har jag noll och platt och vill inte att resultatet ska bli För stort, tänker kring 300cc. Nån som gjort som känner om det är lagom eller skulle ni tagit större eller mindre?Har tittat på bilder både utan och innan och framåt och baklänges och vet på ett ungefär vad jag vill ha och inte ha. Lite svårt bara med strl! {#lang_emotions_undecided} Vill ha "stora" men inte så stora så varenda människa ser mina sillisar utan att de vet att jag gjort de! {#lang_emotions_wink}

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-22 08:21
  Är det ingen??

 • Lör 23 jan 2010 17:11 #1

  Det är väldigt svårt att i förhand bestämma hur stort inlägg man ska ta. Jag tänkte mig nåt i stil med 250 cc innan jag varit på konsultation men när jag kom dit och de mätte bröstkorgen osv så fick jag gå upp till 360 för att det skulle se proportioneligt ut på mig. Allt hänger ju ihop med längd, vikt och bröstkorgens mått osv.
  Ingen kan idag se att jag gjort bröstförstoring, jag gick ju vadderade behåar med lösa silikoninlägg i jämt innan operationen. Nu behöver jag inget i behån längre, faktiskt inte ens behå alls.

  Lycka till!

 • Anonym (sååå spänd!­) Trådstartaren
  Visa endast
  Mån 25 jan 2010 23:09 #2

  Fan vad gott- att inte behöva bh alls längre! Hehe! det ser jag fram emot. {#lang_emotions_wink} Oj vilken skillnad på cc då! Ja då får jag se vad de säger om mig helt enkelt. Vart gjorde du dina? Är det nyligen eller länge sen? Tänker hur du har upplevt tiden i ditt "nya jag"?
  Är glad för svar! Finns ingen i min närhet som har eller ska göra op...så det känns gott att höra från ngn in real life. {#lang_emotions_smile}

 • Mån 25 jan 2010 23:25 #3

  Behå-fritt blir det så ofta det bara går, vill dock inte visa bröstvårtorna som gärna syns genom tröjor, så man får ju ta det när man går hemma.

  Jag gjorde min op i Göteborg för snart ett år sedan och fortf blir jag löjligt glad över mina nya bröst när jag ser dem. Allt blev sån skillnad - helt plötsligt sitter alla kläder mycket snyggare och att shoppa underkläder är ett rent nöje när man kan gå in och bara ta en snygg BH i rätt storlek. Förr var det en pina varje gång - grät oftast när jag klev ut ur provhytten med ett 10-tal behåar varav ingen passade till mina obefintliga bröst.
  För första gången i mitt liv kunde jag i somras visa mig på en badstrand i snygga bikinis - helt underbart att få känna sig riktigt kvinnlig!

  Så här med facit på hand önskar jag att jag gjort op tidigare. Jag har alltid varit nöjd med min kropp förutom brösten - men nu är jag nöjd med ALLT!
  Operationen och läkningen gick helt komplikationsfritt. Har obefintliga ärr, känseln kom tillbaka rätt fort och brösten är i helt rätt storlek för mig - kunde inte varit nöjdare med något faktiskt.

 • Anonym (sååå spänd!­) Trådstartaren
  Visa endast
  Tis 26 jan 2010 08:43 #4

  Känner igen mig precis på din beskrivning. Att gå ur provhytten med 10 bh som absolut inte passade...det är inge roligt alls! och bikini på stranden är nästan uteslutet..och badhuset med barnen är nästan ännu värre! Hoppas att jag mä kan känna mig bekväm i alla dessa situationer till sommaren! {#lang_emotions_laughing} kan tänka mig hur "mallig" man måste känna sig! Hihi! Vet du någon som op på citadellkliniken? Och helst då Jörg Bohn? Det är till han jag ska på konsulation.

  Ju mer jag läser på bloggar och hör med er som gjort op blir ja bara mer och mer övertygad om att detta är rätt för mig och att jag Längtar ihjäl mig!! {#lang_emotions_laughing}

 • Anonym (japp)
  Visa endast
  Tis 26 jan 2010 08:53 #5

  hej!
  jag har gjort bröstförstoring på citadellkliniken för 2 år sen. dom e jätteduktiga o supertrevliga o ja blev nöjd med resultatet! det var peter cosmo tror jag han hette som gjorde de på mej. 
  ja la in 350 i ena o 325 i andra, tror jag {#lang_emotions_undecided} gick från b-kupa  till dd-kupa

 • Anonym (Mia)
  Visa endast
  Tis 26 jan 2010 09:19 #6

  Hej på er, sitter här och funderar på att göra en bröstförstoring på citadellkliniken. Skönt att höra att så många är nöjda. Har iofs inte så små bröst idag men dom är ganska tomma efter två barn. Är skitsugen och ska snart boka tid för konsultation.

 • Anonym (jag med, jag med)
  Visa endast
  Ons 10 feb 2010 22:22 #7

  Ska också göra en bröstförstoring på citadell, Jörg Bohn som ska göra den. Han är från danmark tror jag och fattade inte allt vad han sa, skit jobbigt.... Har fått tid 29 april i alla fall och ska lägga in 320cc mellan + profil.....
  har 69-70 under brösten
  163cm lång
  49kg
  200 cc i egen vävnad

  och hoppas på den stor C eller liten D :).

  Vad hade ni i egen bröstvänad innan ni la in?

 • Platan­o
  Visa endast
  Tor 11 feb 2010 06:17 #8

  Jag har inte själv varit där men har bekanta som har. Har faktiskt inte hört så mycket bra om citadellkliniken. Har hört att de inte är så trevliga och lite annat. Hittade tex den här tråden http://www.brollopstorget.se/Forum-2-33/m1985964-1.html

  Vill inte skrämma eller nåt, de kan säkert vara bra men ville bara säga att det jag hört om kliniken har inte varit bra. Men sen är det säkert olika från läkare till läkare och alla kan ju få komplikationer.  Lycka till!

 • Platan­o
  Visa endast
  Tor 11 feb 2010 06:20 #9

  Sorry länkade till fel citadellklinik. Den jag hört dåligt om har varit den i malmö, de andra vet jag inget om.

 • Anonym (jag med, jag med)
  Visa endast
  Tor 11 feb 2010 15:32 #10
  Platano skrev 2010-02-11 06:20:42 följande:
  Sorry länkade till fel citadellklinik. Den jag hört dåligt om har varit den i malmö, de andra vet jag inget om.
  asså de är ju samma personer som jobbar på båda ställena.... och ingen opereras i Mlamö
Svara i tråden: Citadellkliniken och bröstförstoring
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Känsliga rummet
Svara i tråden...

Innehåll