• Anonym

    Citadellkliniken och bröstförstoring

    Det är väldigt svårt att i förhand bestämma hur stort inlägg man ska ta. Jag tänkte mig nåt i stil med 250 cc innan jag varit på konsultation men när jag kom dit och de mätte bröstkorgen osv så fick jag gå upp till 360 för att det skulle se proportioneligt ut på mig. Allt hänger ju ihop med längd, vikt och bröstkorgens mått osv.
    Ingen kan idag se att jag gjort bröstförstoring, jag gick ju vadderade behåar med lösa silikoninlägg i jämt innan operationen. Nu behöver jag inget i behån längre, faktiskt inte ens behå alls.

    Lycka till!

  • Anonym

    Behå-fritt blir det så ofta det bara går, vill dock inte visa bröstvårtorna som gärna syns genom tröjor, så man får ju ta det när man går hemma.

    Jag gjorde min op i Göteborg för snart ett år sedan och fortf blir jag löjligt glad över mina nya bröst när jag ser dem. Allt blev sån skillnad - helt plötsligt sitter alla kläder mycket snyggare och att shoppa underkläder är ett rent nöje när man kan gå in och bara ta en snygg BH i rätt storlek. Förr var det en pina varje gång - grät oftast när jag klev ut ur provhytten med ett 10-tal behåar varav ingen passade till mina obefintliga bröst.
    För första gången i mitt liv kunde jag i somras visa mig på en badstrand i snygga bikinis - helt underbart att få känna sig riktigt kvinnlig!

    Så här med facit på hand önskar jag att jag gjort op tidigare. Jag har alltid varit nöjd med min kropp förutom brösten - men nu är jag nöjd med ALLT!
    Operationen och läkningen gick helt komplikationsfritt. Har obefintliga ärr, känseln kom tillbaka rätt fort och brösten är i helt rätt storlek för mig - kunde inte varit nöjdare med något faktiskt.

Svar på tråden Citadellkliniken och bröstförstoring