Inlägg från: blehnda |Visa alla inlägg
  • blehnda

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Ulli: det är en sån sensor jag har, jämt. detta på grund av min extremt svårinställda diabetes. de resonerade väl lite som så att om jag ens skulle ha chansen att få bli gravid så behövde jag ha den på heltid. och det stämmer nog. fick den 6 mån innan jag blev gravid och det gjorde att mitt hba1c var så pass bra (för att vara mig iaf) att det inte skulle vara så stora risker för bebisen.

    Sensorn gick sönder i vecka i sommras, hade då 1 tur till sjukan i ambulans för hyperglykomi och en tur i ilfart med sambon till akuten med ketoacidos och syraförgiftning, så sensorn är verkligen ett bohov för mig! utanden hade jag inte kunnat vara gravid =)

  • blehnda

    Fiyali: Jag har ju inget att jämföra med då jag själv bara är i v. 23, men jag tyckte magen var jätte fin =) men visst såg den stor ut om du har nio veckor kvar att växa vill säga =).

    Jag vill så gärna se era magar allihop! jag är ju totalt inkompetent när det gäler kort o datorer o sånt men jag ska försöka att få till en bild ellet två under dagen. Är nyfiken på hur en tvilling mage ser ut tex ;)

    wille: tack! kan säga att pengarna kom inte en dag för tidigt!

  • blehnda

    Ebyl: du har ju en super fin magen ju! min är typ lika stor ju och jag har inte tvillingar i =) dock är ju jag i vecka 22+3 men ändå, växer den i den här takten så blir det bökigt framöver. jag ska försöka lägga in en bild men som sagt, grymt o teknisk!

  • blehnda

    Vilda: Super fin mage du med!

    Jag blir så trött på mig själv, jag har försökt att lägga in bilder i mitt galleri i typ en timme nu, men när jag lagt in alla och sen ville titta i galleriet för att se om det lyckats så hittar jag inga bilder. hur sjutton ska man bära sig åt?
    hjälp!

  • blehnda

    Ebyl: har gkort precis så typ fem ggr nu, problemet är när jag sparat till galleriet. då kommer jag in på sidag där man ska lägga upp nys bilder igen, och jag hittar inte vart jag skulle kunna gå in i galleriet och se mina bilder. ush så korkad jag måste vara :-/....

    Fixaren: du hade ju också en super fin mage! så runda och fina magar ni har allihopa!

  • blehnda

    Vilda: vad gör jag för fel{#lang_emotions_embarassed} kan ni gå in i ert galleri och se era egna bilder, varje gång jag har sparat så kommer jag bara in på sidan där jag ska lägga in bilder igen, och så står det att bildmappen standard är tom, knas

    apropå godsaker och sånt där förbjudet som vi inte borde äta, jag har precis satt i mig två små bita budapesttårta =) blev så sinneslöst sugen förut när jag var o handlade, och eftersom min man bantar för fullt (kul att han går ner i vikt när jag går upp i vikt, NOT!) så fick jag se till att trycka i mig dem innan han kommer hem =) GOTTIT värre!

  • blehnda

    Fiyali: Oj, då slog du nästan mig i besatthet =) hehe, jag har ju också typ 5-6 km till närmsa affär men jag har iaf egen bil! vad sa taxichaffören när du bara skulle ha glass då? gud så kul att höra att det är fler än jag som har sötsug.

    Ang detta med bilder så ger jag väl upp helt enkelt... snyft, har gjort som ni skrivit alla ggr men så vitt jag vet så kan inte ni se dem? eller?

    ja, jag! ikväll blir det räkor och rostat bröd och en massa smarriga tillbehör till fredagsmysmiddag! ska bli mysigt att få ro om min sambo lite efter en låång veckas jobb, hehe stackarn!

  • blehnda

    Grattis masarin till oskar!!!! gud så underbart!

    Fixaren: va mysigt med en massa bebisprylar och semlor! låter som en höjdar kväll tycker jag!

    Igår var vi bortbjudna på middag med extremt god mat, men det gick förvånansvärt bra ändå, åkte upp på 13 en superkortis annars inga problem.

    I morse så väckte jag min älskade man med jordens frukost på sängen, en massa godsaker! tror det var ganska uppskattat =) mysigt att passa på att göra sånt innan det är helt omöjligt pga. skrikande barn och andra saker, hehe.

    SUUUUUPER fint väder idag också, så idag känner jag nog lite som fiyalia uttryckte det häromdagen: " Idag är det en helt underbar dag att vara gravid och leva"!!!

    Ha en underbar alla hjärtans allihopa!{#lang_emotions_heart}

  • blehnda

    Anjasmamma: Håller tummarna hårt!!!!!

    Idag ska jag träffa min diabetes läkare och få reda på alla provsvar från förra veckan, är skitnervös för det känns som att både hba1c och annat är sämre nu, men det återstår väl att se.

    är helt ensam hemma nu sen igår för min man är i sthlm o jobbar i veckan, snacka om att det är tomt här hemma! tur att jag har en massa djur att prata med ;)

    Hoppas ni mår fint allesammans!!!

  • blehnda

    Kim: sist hade jag 6,1 om jag inte minns fel :/ så jag hoppas att det sjunkit!

    Fiyali: Tack, ja nu ska det verkligen bli spännande att se, även om de andra värdena ser bra ut. Ska åka in till stan nu så jag återkommer med en rapport i em!

    Anjasmamma: Hoppas att det så fint ut på VUL!{#lang_emotions_baby}

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare