Tårttråden del 17
Hej!
Verkligen superfina tårtor alla kan göra! jag är lite ny på detta, men superkul!
Jag undrar vad ni använder till att göra "gräs", ser ut som att ni använt en potatispress.
Tacksam för svar!
Hej!
Verkligen superfina tårtor alla kan göra! jag är lite ny på detta, men superkul!
Jag undrar vad ni använder till att göra "gräs", ser ut som att ni använt en potatispress.
Tacksam för svar!
Tänkte göra en tårta med kokosmousse och mangomousse, blir det gott?? Har någon i så fall recept på mangomoussen jag har letat som en galning!
HJÄLP!
Ska göra en tårta och har fått önskemål om bananmousse, någon som har provat? Och har ett bra recept?
Tänkte kombinera med mjölkchokladmousse. =)
Hej!!
Ska göra en tårta med bananmousse till på lördag. Nu undrar jag om det finns några tricks så att inte bananmoussen blir brun. Kan man droppa i lite citron (som man kan göra med avokado för att behålla färgen) ?
En annan sak jag undrar över, är om jag behöver fodra sockerpastan från Ballina?
Tack alla för all inspiration och hjälp jag hittar här hela tiden!!!
En fråga, som är besvarad tusen gånger här...Men hittar den inte nu bara därför...
Måste jag fodra en marsipanen om jag ska täcka en tårta med den. Har precis spacklat med grädde när jag kom på att det är marsipan jag ska ha och inte sockerpasta.
Så alltså, hur ska jag fodra marsipanen? och med vad?
Köpte gul marsipan igår, men den var så fult gul, brandgul liksom. Har ni några tips på vilken färg jag kan färga den med.
Man kanske kan göra den grön....?
Va? Vart tog min fråga vägen...? Försöker igen...
Ska göra hallonmousse och undrar om det finns något bra recept utan gelatin, då moussen har blivit så hård de senaste gångern.
Kanske med marsanpulver, färskost och grädde bara?