Inlägg från: Mrs TH |Visa alla inlägg
  • Mrs TH

    Phil & Ted syskonvagn del 17

    Hej! Jag hoppas få tips och råd av alla er P&T kunniga .

    Vi har två döttrar: E (blir 3 i oktober), 97cm lång, 15.5kg och S 1år, 77cm och 12kg.

    I nuläget har vi en donkey som vi varit/är nöjda med men vår äldsta börjar bli lite stor för sin sittdel samt att båda barnen börjar fsk i höst och då kommer vi ju inte att använda åsnan speciellt ofta i duo. Känns onödigt att ha en så pass dyr vagn för att gå fram och tillbaka till dagis och på lediga dagar. Vår äldsta har ett syndrom som gör att hon är muskelsvag därför har hon ff stort behov av att åka.

    Nu funderar vi på om P&T skulke kunna vara en vagn för oss? Antingen ska vi ha kvar åsnan och satsa på en vibe( som jag upplever är billigare beg) som i främsta fall används som en singelvagn men ibland( om man ska åka bort och behöver en nättare vagn än åsnan) som syskon. Eller om vi ska sälja åsnan och köpa en hammerhead el navigator och en sittvagn. Vilken av P&T's vagnar är rymligast?

    Hur hade ni gjort?

    Mvh MrsTh m familj

  • Mrs TH

    Chaii och MyDream: tack för snabbt svar!
    Oroar mig lite för att ha barnen framåt, stora har aldrig åkt framåt, inte lilla heller. Dels för att jag inte gillar att ha dem vända ifrån mig men också för att vi stödtecknar och det är ju svårt att göra när de åker framåt. Men vi har insett att det inte finns några bakåtvända sittvagnar som passar E( om man tänker sig ett år framåt). Har hittat en 2012 navigator m syskonsits och cocoon samt lite annat smått för 4000kr, är det ett bra pris? Vill helst köpa en beg då vi köpte åsnan ny för hutlöst mkt( skär ff i hjärtat att lägga så mkt på en vagn men den har varit kanon det här året.

    Vi ska köpa en ståbräda och hoppas att stora vill åka den en del. Tänkte köpa en m pall så hon kan sitta och vila när hon blir trött.

    Oroar mig främst för vintern i åsnan, det kommer bli skittajt med overall på stora, hon kan knappt ha selen som det är nu!

Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 17