• Äldre 6 Jun 07:40
    654040 visningar
    10072 svar
    10072
    654040

    Phil & Ted syskonvagn del 17

    Funderar på en P

  • Äldre 6 Jun 07:43

    Åh det försvann. Provar igen. :)

    Funderar på en Navigator. Någon som har synpunkter på den vagnen? Och har någon beställt från tex Holland och har tips på vad man ska tänka på?

  • Äldre 6 Jun 07:44

    Ska tillägga att jag har en 3-åring och en 3-månaders som isf ska åka i den. :)

  • Äldre 7 Jun 23:58

    LinnJes: Hur lång var leveranstiden ungefär och hur mkt kostade frakten? Om du kommer ihåg. :)

  • Äldre 9 Jun 08:15

    Låter ju helt ok med frakten. :) Vad funderar du på för vagn Linnjes?

  • Äldre 11 Jun 12:27

    Den har vi också tittat lite på LinnJes. Nu har vi iaf lagt en order på Pramworld på en PT Navigator. Spännande! Hoppas det blir snabb leverans nu! :)

  • Äldre 12 Jun 09:47

    Nån som vet hur förloppet ser ut när man beställer från Pramworld? Har fått bekräftelsemailet direkt efter beställning men inget mer ännu. Man får kolli-nr när de skickat paketet väl? Och den där extraavgiften, hur funkar det med den?

  • Äldre 12 Jun 21:22

    Bra att veta Färgen. Märkligt att de inte ringer innan de kommer med leverans, borde ju bli effektivare att boka tid på en gång kan man tycka. Men jag är ju föräldraledig så jag är ju hemma rätt mkt.

    Blir spännande det här. Fick nytt mail idag av Pramworld, 7-10 arbetsdagar skrev de pga att regnskyddet var restnoterat och de väntar på det från leverantör. Hoppas den hinner komma nästa vecka så vi hinner testa den lite innan vi ska iväg på semester i början av juli. :)

  • Äldre 13 Jun 08:25

    Vad har ni för skötväska till era PT? Jag har en Skiphop duo till våran Bugaboo men den lär väl inte funka om man vill hänga den på styret på PT? Skulle vilja ha nån mindre organizer-modell, nån som har tips?

  • Äldre 13 Jun 14:03

    Färgen, Pronto tror jag du menar. Tittade på en sån idag. :)
    Ja Linnjes, saddlebag är jag lite inne på men den verkar inte finnas längre? Har googlat och frågat i flera butiker men den verkar ha utgått ur sortimentet. :/ Får hålla utkik på Tradera...

    Någon som testat PT's egna HangBag?

  • Äldre 20 Jun 13:18

    Idag kom leveransen av vår Navigator! Det var Posten som körde ut paketet, och de ringde mig strax innan de kom. Ikväll blir det montering. Kul! :)

  • Äldre 21 Jun 13:53

    När har ni börjat sätta bebisen i syskonsitsen istället för liggande i huvudsitsen? Har precis testat med vår 3,5 månaders tjej och hon är inte särskilt stor (ca 60 cm lång och väger strax över 5 kg) men det är precis så hon får plats.

  • Äldre 22 Jun 07:09

    Färgen: Ok, kanske är jag som är van vid Bugaboos rymliga liggdel bara. :) Vi köpte ingen mjuklift, tänkte att det inte behövs, så det var ju tur. Använder du selen då när bebisen ligger ner? Har du selen i babyposition eller "vanligt"?

  • Äldre 22 Jun 07:25

    ...tusen frågor från en PT nybörjare... :)

    Tycker såhär efter att bara ha testkört den inomhus än så länge (och vi bor rätt trångt i lägenhet) att den verkar vara oerhört lättmanövrerad även med två barn i den. Så skönt! Ska ta premiärturen utomhus idag, kanske kommer fler frågor efter det. :)

    Eller jo, en fråga till. Hur tycker ni regnskyddet är? Det följde med ett PT regnskydd i dubbelmodell när jag beställde. Använder ni det eller något annat?

  • Äldre 23 Jun 07:47

    Dum fråga kanske men åt vilket håll lägger ni bebisen, huvudet in mot sitsen eller ut mot era ben? ð??? Jag hade henne med huvudet utåt, som om jag skulle ha spänt fast henne i selen, men tycker det är lite knöligt att lyfta i henne så.

  • Äldre 23 Jun 07:59

    En till fråga, syskonsitsen på min Navigator är ju fällbar i två lägen men är det bara när man har den där nere/baktill eller kan man göra det även framtill/upptill? Den går ju att vicka upp och ner lite där uppe och jag skulle vilja att 3-åringen, om det går, fick sitta lite mer upprätt men den fäster liksom inte så. Om ni förstår hur jag menar. ð???

  • Äldre 10 Jul 09:09

    Tinkywinky: Jag funderar på att byta redan nu... Min lilla blev nyligen 4 månader. Vi har en Navigator och har viloläge på syskonsitsen, har testat inomhus och viloläget blir ungefär som om hon sitter i en babysitter. Hon trivs inte särskilt bra att ligga ner i PT:n utan skriker mest bara. :/ Så gör hon inte i Bugaboon utan bara i PT:n (använder den bara som extravagn eller när vi ska ut längre svängar med bägge barnen). Känns samtidigt lite tidigt att byta redan nu, men vid 6 månader hade jag absolut bytt om jag var du. :)

  • Äldre 16 Jul 15:28

    Mrs TH : Min son är 3,5 år, väger 16 kg och är ca 98-100 cm lång. Han sitter jättebra i våran Navigator! Har däremot ingen erfarenhet av andra modeller så vet inte vilken som är störst/rymligast.

  • Äldre 19 Oct 14:45

    Emma1985: Navigatorns syskonsits är fällbar till viloläge, det går inte på Explorern.

Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 17