Inlägg från: Finesse |Visa alla inlägg
  • Finesse

    Melodifestivalen 2010

    Jahapp då hittade jag årets tråd.. sitter just nu å lyssnar på bidragen för att se vem jag tycker är bäst ikväll.. måste ju veta vem man ska applådera å skrika mest på nu när Måns inte är med å tävlar..


    Ebba 071228
  • Finesse
    Jag bryr mig inte vad ni tycker skrev 2010-02-06 12:58:28 följande:
    Vad ska ni äta till Melodifestivalen då? Själv ska jag äta en bit smörgåstårta, crossini med het skagen och ha någon öl till.
    Inte så mkt tror jag.. vet inte hur mkt mat man får ta med sig in..

    Iaf så hoppas jag att Måns som programledare lyfter showen för låtarna var inte bra
    Ebba 071228
  • Finesse

    Snart åker vi jag hoppas bara att showen blir bra i år


    Ebba 071228
  • Finesse

    Nyss hemkommen..

    Bra

    Perrelli, Nanne och Sonja överraskade.. hade ingen aning om att dom skulle vara där
    Dolph, han var rolig och bra
    Ola, bra låt
    Salem, oxå bra låt
    Gratis ficklampa från Jessica Andersson
    Gratis chips Dåligt

    Jenny Silver.. boooooring
    Pain of Salvation.. ännu sämre..
    Att inte alla fick ballonger


    Ebba 071228
  • Finesse
    janniahlholm skrev 2010-02-06 23:57:13 följande:
    Ola- Ganska bra faktiskt! :) Jenny Silver - Förstod verkligen inte hela dans-konceptet till en värdelös låt. Linda Pitchard - Var faktiskt en jäkligt kul låt! Pain of salvation - Underbar låt, men jag väntade på att "öset" skull komma.. Anders Ekborg - Nja. Jessica Andersson - hade en sur bebis här.. så hörde tyvärr inte. Frispråkan - Ja.. vad säger man? suck. Salem AL Fakir - GRYMT, har redan satt sig på hjärnan :)
    Imorron ska jag se om jag håller med dig.. för vi tyckte rätt lika på några..

    Men frispråkrn ösde järnet och han var riktigt underhållande.. Pain of Salvation var inte alls det.. det var lite sömnvarning men den kan ju vara bättre på tv..
    Ebba 071228
  • Finesse
    janniahlholm skrev 2010-02-07 01:20:29 följande:
    Pain of salvations låt blev absolut för lugn, men jag börjar nästan fundera på om det verkligen skulle gå till sådär? jag menar.. hela bandet var på scen men dom spelade aldrig.. börjar nästan undra om något gick fel?
    Ja mest troligen borde det har varit så.. men jag tror verkligen inte det..

    Alla i publiken satt å vred å vände på sig.. PINSAMT var det.. samma med 2:an! Ingen applåderade när hon hade sjungt klart.. vem orkar?

    Sen när det stod mellan Linda och Pain of Salvation skrek hela publiken LINDA LINDA LINDA å när man hörde att det var dom andra som gick vidare blev publiken oxå knäpptyst å ingen applåd.. måste ha varit oerhört pinsamt för dom.. vet ju inte riktigt hur det lät på tv:n dock..
    Ebba 071228
  • Finesse
    Maggis skrev 2010-02-07 12:04:02 följande:
    Jag tyckte det lät som om folk buade. Men jag kan ha hört fel.
    Det kan det mkt väl ha gjort
    Ebba 071228
  • Finesse
    Kaxmaja skrev 2010-02-07 12:23:49 följande:
    Nu kör jag nedräkning. Imorgon kl 9 släpps biljetterna till ESC
    ska du dit??
    Ebba 071228
  • Finesse
    Kaxmaja skrev 2010-02-07 12:43:02 följande:
    Vill väldigt gärna iallafall. Ska försöka få tag på biljetter
    ja just det.. det är ju i norge.. tänkte det var nån öststat som vanligt
    Ebba 071228
  • Finesse
    blue heaven skrev 2010-02-07 13:07:40 följande:
    Hur röstar svenska folket egentligen? Jag tycker att man ska rösta på en låt som har chansen att vinna Eurovision Song Contest. Är det inte tänkt så egentligen? Jag röstade på Linda Pritchard ( låt nr 3 ). Den skulle verkligen ha en chans att vinna för Sverige. Publiken jublade ju som mest efter att hon hade sjungit. Jag trodde verkligen att hon skulle gå vidare. Jessica Andersson sjöng också en bra låt. Men tyvärr ingen vinnarlåt.
    Linda är alldeles för okänd.. Ola har just vunnit körslaget och Salem Al Fakir var ju jokern så han är väl mer känd än Linda och dessutom ville väl alla små ungar att Nassims brorsa skulle gå vidare Kan vara mkt sånt.

    Och det är inte riktigt sant att publiken jublade mest för Linda.. det var mest Ola och Salem folk skrek för där. Jag tror dom höjde ljudet mot tvn eller på nåt sätt.. För låt nr 2 (Jenny Silver) fick nästan inga applåder alls efter sitt framträdande men det hördes inte ens..

    Sen när det stod mellan Pain of Salvation och Linda.. som jag skrev innan så stämde det.. har nu sett hela alltet på tvn. Och det hörs riktigt mkt hur publiken skriker LINDA LINDA LINDA.. men helt ärligt så var dom inte alls bra LIVE det var suuper tråkigt och helt enkelt dötrist. Sedan gjorde ju inte saken bättre när tidningarna skriver att det ska vara det "hårdaste" metal bandet som upprätt i melodifestivalen...
    Ebba 071228
Svar på tråden Melodifestivalen 2010