Inlägg från: Kokomo |Visa alla inlägg
  • Kokomo

    Melodifestivalen 2010

    Nyfiken gul skrev 2010-02-06 21:44:36 följande:
    Fan vad skamligt att man inte kunde rösta på Dolphan!! Suveränt bra gjort! Och ja rätt låtar gick vidare helt klart. En sammanfattning av kvällen: Ola: Javisst!! En självklar uppföljare till hiten Nathalie! Jenny Silver - Vad faaaan vad det där?????? Linda Pritchard - Den har vi hört förut.. råplagiat av sveriges samtliga 5 års senaste vinnarbidrag.. Och till på köpet har hon stulit Charlotte Perellis klänning.. BOTTEN! Pain of salvation - Satt i 3 minuter och väntade på att låten nån gång skulle börja... och så var den slut! Anders Ekborg - Nån blandning mellan musikal och schlager, riktigt bra! Frispråkarn - ??????????????????? Jessica Andersson - JAA, en sjukt bra och NY och FRÄSCH ballad! Al Fakir - en svensk Mika, bravo bravo bravo!!
    Du tycker Linda Pritchard var plagiat av sverige 5 senaste VINNARBIDRAG, men tycker Jessica Anderssons låt kändes ny och fräsch? Nae, där håller jag inte med dig! Jag tycker det var exakt en sån låt som alltid alltid är med i melodifestivalen, t.ex. framförd av Sanna Nielsen... :)
    Nåväl, jag tyckte faktiskt Sverige röstade rätt i och med att Salem och Ola gick vidare.
    Men blev det inte lite konstigt att Ola var den som fick mest uppmärksamhet där i slutet när det var Salem som fått flest röster? Bara en reflektion.
  • Kokomo
    Nathalie Flisbäck skrev 2010-02-07 17:22:24 följande:
    Jag röstade på Jessica. Röstade de billiga, inte till radioskitet *suck*
    Radioskitet?
  • Kokomo
    Nathalie Flisbäck skrev 2010-02-07 17:59:29 följande:
    Radiohjälpen eller va det nu heter. Det vi betalar för o ha tv o radio.
    Heh, tror du blandar ihop det lite nu. Radiotjänst heter det dit vi betalar vår tv-avgift. Radiohjälpen skickar pengar till behövande runt om i världen t.ex. till Haiti nu. Lite skillnad. :)
  • Kokomo
    Finesse skrev 2010-02-07 16:02:39 följande:
    kanske för att dom inte var det i just det här sammanhanget.. låten var urtråkig.. hade den kommit igång nångång hade den säkert gått hela vägen till globen.. men varför ens ta upp hela bandet på scenen när 3/5 delar sitter å sover.. ?
    Det var väl för att signalera att dom faktiskt är ett band även om inte alla instrument behövdes i denna låten. Tycker det var rätt snyggt gjort. Men jag håller med, den kom aldrig igång. Men det töntigaste av allt tycker jag är när det är band som låtsasspelar sina instrument eftersom all musik, förutom sången (och klaviatur?), ändå är förinspelad. ELLER ännu värre när det är instrument på scen som inte ens används i låten, typ som E-type och Star Pilots har haft, bara för att det ska se "tufft" ut! Brrr.
  • Kokomo
    Nathalie Flisbäck skrev 2010-02-07 18:03:27 följande:
    Ah jag trodde de va radiogrejjet haha. De va ju stor skillnad, men sammtidigt, hur mkt info fick man då liksom om det?!
    Före varje avsnitt så är det några minuters information om vad Radiohjälpen gör och vart pengarna går och sen tror jag att de brukar nämna det några gånger i programmet också. Men för att vara ärlig så tror jag nog de flesta vet vilka Radiohjälpen är, även om jag förstår nu att det kan vara möjligt att blanda ihop med Radiotjänst. :)
  • Kokomo
    Finesse skrev 2010-02-07 23:03:05 följande:
    Angelzezzan: vi fick faktiskt ha på telefonerna denna gång å jag röstade Jasså om det ska vara så att man inte ska titta kanske det bara ska börja sändas på radion.. för jag kan säga att jag var inte den enda som tyckte att dom var urtråkiga live.. alla andra jag känner som var där håller med mig och eftersom publiken buade när dom gick vidare så kände nog nästan hela fjällrävens arena likadant
    Oj, buade folk? Gud vad pinsamt och illa uppträtt.
  • Kokomo

    Nu har Nederländerna utsett sitt bidrag.
    Hehe, holländarna förnekar sig icke!

  • Kokomo
    jazzkatten skrev 2010-02-09 11:44:18 följande:
    Hehe ja den känns otroligt otidsenlig. Fast inte på ett retrovis alltså. :)
    Nåväl, är ju en tröst att det inte bara är Sverige som har förmågan att skicka bidrag som inte riktigt funkar i Europa. :)
  • Kokomo
    Ett två tre skrev 2010-02-09 12:16:07 följande:
    Norge skickar ju ett rktigt snuskisbidrag i år "My HARD is yours" Ska dock vara HEART, men killen har lite dåligt engelskt uttal, han har fått en del kritik i media sista dagarna
    Haha! Jätteroligt ju. :)
  • Kokomo

    Orka vara sådär upprörd och besviken och arg som vissa är angående Melodifestivalen. Fattar inte riktigt den inställningen. Det är ju bara ett tv-program liksom...
    Nåväl, jag ser fram emot kvällen iaf! Oavsett hur kassa låtarna är... det hör ju till! :)

Svar på tråden Melodifestivalen 2010