Inlägg från: Pyff |Visa alla inlägg
  • Pyff

    Melodifestivalen 2010

    Jag har lyssnat på låtarna, gillar att göra de innan så man hinner få lite koll innan de körs live
    Olas låt är outstanding bäst ikväll...........tyvärr får jag väl säga eftersom jag aldrig kunnat med den lille obegåvde lin-totten Men det är verkligen en kanonbra låt han har med en mycket catchy refräng.


    Pyff på er!
  • Pyff

    Olas låt var klart bäst!
    Gillade Lindas låt oxå, tror det skulle funkat bra internationellt, tyckte det var trist att den inte gick vidare Och sonen på 5 år var ännu ledsnare!! Han ääälskade Lindas låt.
    Salem......nja inte min kopp te!
    Pain of Salvations låt var fin men herregud NÅNTING kunde väl hänt på 3 min liksom.........trist att vara med i ett band och inte få spela på sitt instrument liksom!
    Jessicas låt var väl oxå fin, men även den lite trist. De andra tänker jag inte ens nämna!


    Pyff på er!
  • Pyff

    Usch vilka trista låtar det är imorgon!:-] Olas låt däremot blir bara bättre och bättre ju mer man hör den Tror det kommer vara en stark vinnarkandidat i slutändan....
    Önskar verkligen att Sverige kunde skick en vanlig, bra pop-låt iår, det är ju det Sverige är bäst på! Nu har vi ju testat schlager-diva, pop-opera och konstiga The Ark som uppenbarligen ingen förstår sig på!! Dags att skicka nåt som har en chans


    Pyff på er!
  • Pyff
    Moonis skrev 2010-02-12 18:59:20 följande:
    The Ark är coola ju Även om Ola blivit lite urflippad i stilen
    Alltså jag diggar oxå Ola och grabbarna i The Ark, älskar deras första skiva! Men uppenbarligen så fattar inte resten av Europa deras storhet
    Pyff på er!
  • Pyff
    Kokomo skrev 2010-02-13 21:50:58 följande:
    Hehe ja texten var mer än lovligt töntig! Men jag gillade själva framträdandet, det var snyggt, och det kändes som att han har vad som "krävs" av en schlagervinnare. Eh, heh. :)
    Håller med till fullo! Hade "bestämt mig" innan att INTE gilla den låten för att det var en sååå töntig låttitel, men det GÅR JU INTE att låta bli att gilla den söta lilla killen, och framträdandet var ju kanon! Tror det skulle funka as-bra i ESC.
    Pyff på er!
  • Pyff
    Kaxmaja skrev 2010-02-19 11:45:50 följande:
    1 dygn före har det varit tidigare år, samma iår?
    Låtarna finns på svt.se från 14.00 idag!

    Har lyssnat igenom dem nu och är inte impad! Shit vilka svaga låtar det är i år alltså Hoppas nu som fan på att Eric Saade vinner hela tjottaballongen. Hade stora förhoppningar på Alcazar, Elin Lanto och framför allt Darin, men det var inte nån som imponerade av dem tycker jag! Bästa låtarna denna hade faktiskt Timotej och Crucified Barbara tyckte jag rent spontant efter 1 minuts lyssning...........
    Pyff på er!
  • Pyff

    Nu har jag lyssnat på veckans låtar och tack och lov är det ett bra mycket bättre startfält än innan Jag har faktiskt flera favoriter!! Peter Jöback är ju alltid Peter Jöback, men jag stör mig lite på att han får ALLA låtar att låta musikal. Tror inte hans låt skulle funka i ESC...........men han lär väl gå till final ändå med tanke på hur hajpad han är i tidningarna.
    Jag gillade Sibels låt skarpt! Väldigt oväntat tuff låt, trodde hon skulle köra en ballad men den var ju riktigt rockig Mycket bra!
    NEO har jag aldrig hört talas om, men attans vilken schysst låt han hade!! Gillar den massor!
    Lovestoned hade jag aldrig hört talas om heller men deras låt var riktigt mysig
    Pernilla Wahlgren klarar jag inte av, men låten var inte en fullständig katastrof......

    Det kan nog bli jäkligt tufft på lördag, blir rätt irriterad på att de sparar så många bra låtar till sista veckofinalen med tanke på hur det sett ut tidigare veckor :-]


    Pyff på er!
  • Pyff
    Kokomo skrev 2010-02-24 20:26:15 följande:
    Jo men jag håller med om vad nån annan skrev innan att startfältet är mycket bättre nu och att Sibel verkar grym! :) Sen flaggar jag lite för Lovestoned och NEO. Men fasar för om Pernilla Wahlgren skulle gå vidare... brrr. Men jag brukar revidera mina åsikter rätt mycket efter att ha sett framträdandena sen och liksom.. fått en "känsla" för låtarna. :)
    Håller med dig till fullo!
    Pyff på er!
  • Pyff

    Fick precis reda på att NEO är härifrån Falköping, så nu hejjar jag ännu mer på honom


    Pyff på er!
  • Pyff

    What the F*** hände??? Hur kunde Anna få flest röster av alla???? Fattar nada......... När det för en gångs skull var ett gäng bra låtar så gick det åt pipan
    Jag fattar inte hur Neo inte kunde gå direkt till Globen, och hur kunde Sibel och Lovestoned inte ens komma bland de 5 bästa???? Tyvärr förvaltade ju Sibel sin låt på ett sätt som borde vara straffbart - det var ju en kanonlåt, men männsikan kan ju inte röra sig!! .-o Tänk om nån dansant tjej gjort den, då hade det varit en riktig contender!


    Pyff på er!
Svar på tråden Melodifestivalen 2010