• Kaxmaja

    Melodifestivalen 2010

    Fram med fjäderboorna, på med paljetthattarna, nu kör vi.
    Tävlingen vi bara älskar. ALLT ska stötas och blötas i denna tråd.

    För att underlätta har jag gjort iordningen en Melodifestivalblogg där det står vem som tävlar var och när. Kommer även uppdatera med vilka som går vidare och om det är återkommande frågor här i tråden vi till sist tröttnat att svara på så läggs även sånt in i bloggen {#lang_emotions_wink}

    Trådförsök nr 2 {#lang_emotions_kiss}
    (¯`♥.¸(¯`♥.¸♥ www.grodfamiljen.se ♥¸ .♥´¯)¸.♥´¯)
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-06 18:28

    Melodifestivalbloggen
    www.familjeliv.se/Bloggar-10-32/b121077.html
  • Svar på tråden Melodifestivalen 2010
  • Novemberstjärnan

    Lyssnar på Annas låt på Spotify nu, och där låter den mycket mycket bättre!

  • Millan83

    Skumt med röstningen! Jag fick ett "svar" på mitt sms vid tre i natt. "Röstningen är redan avslutad"! haha illla! 


    Vi kom varken fram på mobiler eller fast telefon mer än en gång. Ruggigt dåligt! 
    Ser framför mig att det sitter en stackars person i nån slags växel och drar streck för varje röst som kommer in, och får panik över alla smspip från en och samma mobil! haha 
  • Millan83

    Kan man inte slå ihop idol med detta?? Den som vinner idol får tävla i ESC med vinnarlåten?? Tänk vad Eric och Higher hade fixat där liksom! 


    Det är ju nästan bara en massa nya och gamla idolkids i startfälten! 
  • Nyfiken gul

    har inte läst bakåt men var det ingen mer än jag som reagerade på hur olika sverige och dom internationella jurygrupperna faktiskt röstade?

    Dom talade ju klart och tydligt om vilka låtar som funkar i Europa - men svenska grinfolket röstade precis tvärtom..

    Och sen undrar vi varför det blir fiasko år efter år?????????????????

    Logik någon?????

    varför kan man inte rösta med tanke på hur det låter internationellt och inte utefter att det promt ska låta svenskt?


    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
  • Lantismamman75an
    Millan83 skrev 2010-03-14 11:35:32 följande:
    Kan man inte slå ihop idol med detta?? Den som vinner idol får tävla i ESC med vinnarlåten?? Tänk vad Eric och Higher hade fixat där liksom!  Det är ju nästan bara en massa nya och gamla idolkids i startfälten! 
    Det tillåter inte reglerna tror jag...
  • bitte67
    Nyfiken gul skrev 2010-03-14 11:55:17 följande:
    har inte läst bakåt men var det ingen mer än jag som reagerade på hur olika sverige och dom internationella jurygrupperna faktiskt röstade? Dom talade ju klart och tydligt om vilka låtar som funkar i Europa - men svenska grinfolket röstade precis tvärtom.. Och sen undrar vi varför det blir fiasko år efter år????????????????? Logik någon????? varför kan man inte rösta med tanke på hur det låter internationellt och inte utefter att det promt ska låta svenskt?
    Jodå, jag reagerade likadant. Tänkte att nu tänker väl alla till lite och röstar efter hur de internationella jurygrupperna röstat. Men icke. Vi svenskar vet ju bäst vad som går hem i de övriga Europas stugor - inte! Trodde faktiskt att alla schlagernördar hade lärt sig från tidigare år men ack så fel jag hade. Fast vad kan man räkna med i detta dansbandsschlagerland... Funderar starkt på att söka musikalisk asyl i Norge eller nåt annat europeiskt land med koll på musik.
  • OsminkadSanning
    Nyfiken gul skrev 2010-03-14 11:55:17 följande:
    har inte läst bakåt men var det ingen mer än jag som reagerade på hur olika sverige och dom internationella jurygrupperna faktiskt röstade?Dom talade ju klart och tydligt om vilka låtar som funkar i Europa - men svenska grinfolket röstade precis tvärtom..Och sen undrar vi varför det blir fiasko år efter år?????????????????Logik någon?????varför kan man inte rösta med tanke på hur det låter internationellt och inte utefter att det promt ska låta svenskt?
    Som jag sagt förut det är för att vi (Jag) som är av annan åsikt, alltså röstar på det som håller, inte röstar. Nä återgå till en tävling och gör aå att man bara kan rösta en gång på sin favorit!
  • Kokomo

    Hade fest igår så jag kunde inte skriva nått här och jag förstår att alla väntat på mitt utlåtande på finalen. ;) Anna var inte en favorit för mig men tycker ändå hon duger. Kunde ju varit så mycket mycket värre om någin av de riktigt dåliga vunnit! Sen tycker jag alltid det är kul när det är så pass jämt som det var länge i finalen. Är så trist de år när det varit uppenbart vem som ska vinna efter att två jurygrupper gett sina röster typ.

    Nåväl, nu är det bara att ladda om och försöka ta Anna till sitt hjärta så man älskar henne lagom till esc-finalen för det hör ju till att det ska vara så! :)

  • nean82

    Nu har jag lyckats se reprien utan att veta vem som vanni förväg.
    Men en liten fråga. Vem fick flest poäng av de utländska jurygrupperna?

Svar på tråden Melodifestivalen 2010