• Äldre 8 Feb 16:34
    1352 visningar
    12 svar
    12
    1352

    Bästa tipsen för att bli gravid...

    Sluta röka-båda två. Sex varannan dag under hela den tid man misstänker äl. 85% av alla blir gravida inom ett år på detta sätt. INGET annat hjälper för då har man nåt fel som gör att man inte kan bli gravid.

  • Äldre 10 Feb 17:34
    #9
    MyPrecious skrev 2010-02-09 20:49:40 följande:
    Inga cigaretter.....dra ner på alkoholen.....lev sunt som att ex motionera......Var noga med att ta vitaminer och då speciellt extra folsyra och järn!!! När jag slängde i väg p-pillrena och ville bli gravid fungerade det inte första månaden för mig så jag kollade runt lite här på familjeliv för att få lite tips som du gör:) Läste jättemånga som tipsade om att man skulle köpa Rosenrot-tabletter receptfritt på apoteket. Tänkte att jga inte har något att förlora så det gjorde jag. Plussade månaden efter. Så kolla upp det;) Men det största rådet jag kan ge är att: försök inte att fixera vid detta! Gå inte varje minut och tänk på att du "måste bli gravid" eller "ååå jag vill bli gravid" för kroppen funkar så att då kan det genast bli svårare. Hur många har man inte hrt talas om som kämpat i månader med att få barn men när dom gett upp och lagt det på hyllan, jo då har det minsann tagit:)  Sen komplettera med hjälpmedel som ägglossningsstickor eller vad det nu finns. Och kring ägglossning ska ni bara ha sex varannan dag för det ökar kvaliteten på spermierna:)  Lycka tilL
    Rent skitsnack att psyket skulle påverka fertiliteten! Det blir endast ett påhopp på oss som har svårt att få barn. Hur i all sin dar skulle vad jag tänker kunna påverka mina ägg eller mins mans spermier!? Lyssna inte på sånt TS! Det är dessutom inte sant att många blir gravida när de "gett upp" eller likande,lika många blir spontant gravida till slut av de som sökt och fått hjälp jämfört med  de som inte fått hjälp och inget gjort. Av alla som adopterat och därmed "gett upp" får 3% senare biologiska barn. Inte många alls m.a.o. Och blir man gravid inom ett år räknas det som helt normalt dessutom och har inget med nåt annat att göra förutom att just då råkade ägget vara bra.
Svar på tråden Bästa tipsen för att bli gravid...