• Mamsis
    Äldre 20 Feb 07:30
    14853 visningar
    40 svar
    40
    14853

    11 punkter till lyckat förhållande

    Håller delvis med. Om en man ALDRIG delar arbetet i hemmet med mig så blir jag faktiskt inte kåt på honom, bara jävligt irriterad. Å andra sidan, vis av skadan skulle inte en sån man vara min man så länge

    Och jag lägger till en sak; Har ni en partner som tar all kritik som negativa påhopp ist för en önskan att förbättra så kom överens om att man ska säga tex; Du, jag behöver prata med dig och då har den andra chans att ta ett djupt andetag och förbereda sig på att det komme rnågot mindre trevligt alt säga, inte just nu, om 10 min ok? Om man tex haft en jävlig dag och vet att man direkt skulle gå i försvar och itne kunna lyssna.

    Detta förutsätter givetvis att det man är missnöjd med framförs med en trevlig röst och inte anklagande.
    Man kan tex säga, Jag känner si och så när du gör ditten elller datten.

  • Mamsis
    Äldre 20 Feb 22:56
    #36
    Sanna00 skrev 2010-02-20 13:40:52 följande:
    Navelsträngen klipps ju när man föds ha ha ha ha ha. Den var bra!!!
    Den FYSISKA navelsträngen klipps då ja, men förvånansvärt många (oftast män) har en psykisk navelsträng kvar till sin mamma vilket ofta gör deras kvinnor vansinniga.
  • Mamsis
    Äldre 20 Feb 22:58
    #37

    Maggsan.. DU har ett ansvar för att må bra. Gör du inte det med honom och han inte vill ändra sig får du ändra dig själv.. Antingen genom att lämna honom och skapa dig ett lyckligare liv utan honom eller acceptera att så här är det och bita i det sura äpplet och knoga på.

  • Mamsis
    Äldre 20 Feb 23:21
    #40


    Maggsan; Ja, om inte annat kanske han får ett uppvaknande och inser att han måste välja, bättra sig eller förlora sin familj.
     Varför har jag fet stil??
Svar på tråden 11 punkter till lyckat förhållande