• Ellien

    Gekås vol 14

    Rocktroll skrev 2010-02-20 16:37:27 följande:
    Hej jag har ett litet porjekt...tänkte fixa ett bollhav till dottern i 1 års present så behövs ju en del grejer. Hoppas man kan inhandla något av det på gekås iaf då vi ska dit någon vecka innan hon fyller så har dom badbassänger med höga kanter? bollhavsbollar? eller rutschkana som inte är speciellt stor?
    De brukar ha ett stort utbud av bassänger. Vet dock inte om det har kommit ut i butiken än, men det lär komma. Bollarna har jag inte sett där.

    Rutschkana har funnits tidigare, men jag vet att i fjol fanns de bara där i början av säsongen sen verkade det inte komma in fler. Jag köpte en för två år sedan för ca 160kr.
  • Ellien
    Hannajo skrev 2010-02-25 08:05:20 följande:
    Någon som har sett om de har dockvagnar? Pris och färg? Traktorer som man kan åka på, med trampor? Pris?
    Japp, dockvagnar finns. Lite olika modeller och priser. Tror de ligger på mellan 200-300kr. Billigast är en liten sulky för 50kr. Traktor med släp har funnits innan i alla fall. Har för mig att den kostar 599kr.
  • Ellien

    Ni som har köpt "trip trap"-stolen, har ni någon dyna till? Jag köpte en dyna på Gekås, men den passade ju inte alls. Testade med en till trip trap, men den passar ju inte heller... Hur har ni andra gjort?

  • Ellien
    Greksmurfen skrev 2010-03-27 16:56:00 följande:
    vi har en sådanhär dyna=) perfekt å den e lite plastad yta med=) köpt på vår lokala babybutik=)...greksmurfen.blogspot.com/2010/03/ny-stol.html
    Ok, då finns det ju nån som passar i alla fall. Du vet inte vad det är för märke på dynan?
  • Ellien
    Greksmurfen skrev 2010-03-27 17:11:05 följande:
    polkadot design har avtvättbara stolsdynor se jag via google...men det e ju inte det märket jag har.. men kan ju starkt rekomendera en avtvättbar
    Vi har haft både avtvättbara och i tyg, men jag föredrar nog tyg. Håller med om att det är praktiskt med de andra, men skönare med tyg :)
  • Ellien

    Är det någon som har sett om de har en sån uppblåsbar pool som ser ut som en stor bil?

  • Ellien

    Är det någon som vet om det finns cykeltillbehör, alltså för racercykling eller mtb eller liknande. Typ cykelhandskar, cykelkläder osv?

  • Ellien

    Är det någon som vet om de säljer saker från "Littlest Pet Shop" och hur priserna är i så fall.

  • Ellien
    GrönaDruvan skrev 2010-08-23 18:56:58 följande:
    Är det någon som vet om deras "tripp trapp stol" är något att ha? Vi var där idag och tänkte köpa en, men så såg den så låg ut..?? Det var någon här som frågade om resesäng.. Har för mig den kostade 349 eller 399 när vi köpte en för ett tag sedan. Utan madrass.
    Vi har både en riktig tripp trapp och den från Gekås. De är lika höga.
Svar på tråden Gekås vol 14