• Smultronhjärta

    Gekås vol 14

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ErXuMAmglX1hWM:http://3.bp.blogspot.com/_TQRcsAg0lP0/Swuk4xc2-XI/AAAAAAAAAXU/NtUNn4fRLBw/s1600/gek%C3%A5s.jpgHär samlas vi och diskuterar allt om shoppingparadiset Gekås i Ullared såsom utbud,fynd,storlekar,priser etc.

    Kom ihåg att det inte är tillåtet att efterlysa eller skicka bud i tråden- det får man isf sköta via inbox annars riskerar tråden att stängas.

    För info om öppettider, köstatus,kameravy eller happenings på Gekås kolla in:
    www.gekas.se/

    Bildtråd:
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m50894492.html

    Missa inte att kolla in Gekåsbloggen:
    gekasullaredbloggen.blogspot.com/

    Här kan du läsa om och se programmet Ullared på Kanal 5:
    kanal5.se/ullared

    Länk till föregående tråd där man även kan hitta länkar till äldre trådar/bildtrådar:
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m48922593.html
    {#lang_emotions_flower}Varmt välkomna{#lang_emotions_flower}
    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Max&Lova ♥ღ¸.?°¯)★
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-10 11:14
    Pristråden
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m52120528.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-27 19:55
    Här är länken till NYA Gekåsbloggen
    www.gekas.se/blogg/latest
  • Svar på tråden Gekås vol 14
  • Smultronhjärta
    vanilla deej skrev 2010-02-22 21:46:06 följande:
    Glömde fråga, hur gör ni när ni väl är i Ullared. Tar ni med barnvagnen in eller har ni bebis i sele, kundvagnen eller annan lösning?! Är det bökigt att ta sig fram med barnvagnen?
    Just nu är ingenting bökigt med tanke på hur lite folk det är där Men annars brukar jag föredra kundvagnen, för då kan man variera mellan sittdelen och att barnet sitter/ligger i vagnen och plockar med grejerna man handlar
    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Max&Lova ♥ღ¸.?°¯)★
  • jojojojojo
    Smultronhjärta skrev 2010-02-22 21:44:03 följande:
    Vaggan kostar 779kr,ingen aning om yttermått men den är inte mycket mindre än spjälsängen som f.ö kostar 799kr
    tackar...

    spjälsängen från ikea får inte plats, det saknas BARA 8cm...
    så vi hoppades att vaggan skulle vara något mindre bara så den får plats där vi vill ha den!
    BF 2010-06-28
  • rosita333

    hej hej alla!! Funderar på att åka precis efter mars-lönen, men kommer det vara "för mycket" folk tror ni??
     Någon som vet vad de har för vårjackor inne? Finns det skaljackor på gekås?? Måste ha vårjackor till barnen!:)

  • Smultronhjärta
    rosita333 skrev 2010-02-22 22:18:44 följande:
    hej hej alla!! Funderar på att åka precis efter mars-lönen, men kommer det vara "för mycket" folk tror ni??  Någon som vet vad de har för vårjackor inne? Finns det skaljackor på gekås?? Måste ha vårjackor till barnen!:)
    Njae..det kommer nog vara rätt ok med folk även då om du väntar lite efter lönen så...
    Skaljackor finns det nu, himla fina för 189:- även softshells för 199:-
    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Max&Lova ♥ღ¸.?°¯)★
  • rosita333
    Smultronhjärta skrev 2010-02-22 22:21:04 följande:
    Njae..det kommer nog vara rätt ok med folk även då om du väntar lite efter lönen så...Skaljackor finns det nu, himla fina för 189:- även softshells för 199:-
    Åhh vad bra:) behöver verkligen köpa lite nytt till dagis och skola!! Har du själv någon erfarenhet av deras skaljackor, hur de är i kvalité och så?? Tror du de finns kvar i mars?
  • 78Misan
    vanilla deej skrev 2010-02-22 21:46:06 följande:
    Glömde fråga, hur gör ni när ni väl är i Ullared. Tar ni med barnvagnen in eller har ni bebis i sele, kundvagnen eller annan lösning?! Är det bökigt att ta sig fram med barnvagnen?
    jag har gjort olika haft med både barnvagn och kundvagn lite bökigt men ska man handla en del så behövs ju kundvagnen. Har jag bara kundvagnen brukade jag ha sele med sen tog jag alltid kundkorgar det får plats minst 2 under vagnen som man kan fylla med grejer
    Längtar efter sommar
  • Rocktroll
    vanilla deej skrev 2010-02-22 21:46:06 följande:
    Glömde fråga, hur gör ni när ni väl är i Ullared. Tar ni med barnvagnen in eller har ni bebis i sele, kundvagnen eller annan lösning?! Är det bökigt att ta sig fram med barnvagnen?
    Detta har jag också funderat på. Vi ska åka efter marslön och då är lillan närmare 1 år så hon kan ju sitta själv i kundvagnen. Selen blir hon förbannat tung i så den är utesluten, och våran barnvagn är ganska bred så OM det skulle vara mycket folk brukar den vara ganska bökig att ha där. Ovh vi tänkte nog ändå köpa en sulky där. Så vi har kommit fram till att hon får sitta i kundvagnen och om hon somnar så får hon ligga bland kläderna, bara att skippa galgarna :)

    Någon som har sulkyn förresten och vad tycker ni om den?
    .:: Mamma till yrvädret Vilda 090425 ::.
  • bysan80

    Jag är också nyfiken på tripp trapp stolen, bild och pris hade varit kul att veta. Undrar också om nån vet vad skötbädden kostar?

  • 78Misan
    Rocktroll skrev 2010-02-23 09:41:03 följande:
    Detta har jag också funderat på. Vi ska åka efter marslön och då är lillan närmare 1 år så hon kan ju sitta själv i kundvagnen. Selen blir hon förbannat tung i så den är utesluten, och våran barnvagn är ganska bred så OM det skulle vara mycket folk brukar den vara ganska bökig att ha där. Ovh vi tänkte nog ändå köpa en sulky där. Så vi har kommit fram till att hon får sitta i kundvagnen och om hon somnar så får hon ligga bland kläderna, bara att skippa galgarna :)Någon som har sulkyn förresten och vad tycker ni om den?
    Jag har den gamla sulkyn och vi har älskat den. Den har lite större hjul så den "fastnar" inte vid järnvägsövergångar, den blir platt när man fäller ihop den och går faktiskt in i våran lilla WW polo utan att plocka bort hjul, perfekt med fullt liggläge.

    Har haft o misshandlat våran i över 2 år nu och det enda som har gått sönder är en skruv som släppt till suffletten MEN det beror på att jag ofta lägger grejer uppepå vagnen när jag handlar. passa på att köpa till deras nätkasse oxå.
    Längtar efter sommar
  • kalmar brud
    Rocktroll skrev 2010-02-23 09:41:03 följande:
    Detta har jag också funderat på. Vi ska åka efter marslön och då är lillan närmare 1 år så hon kan ju sitta själv i kundvagnen. Selen blir hon förbannat tung i så den är utesluten, och våran barnvagn är ganska bred så OM det skulle vara mycket folk brukar den vara ganska bökig att ha där. Ovh vi tänkte nog ändå köpa en sulky där. Så vi har kommit fram till att hon får sitta i kundvagnen och om hon somnar så får hon ligga bland kläderna, bara att skippa galgarna :) Någon som har sulkyn förresten och vad tycker ni om den?
    Många går ju in och köper sulkyn och betalar den och sen går in igen och gör det dom ska
Svar på tråden Gekås vol 14