• Anonym (pinsa­mt!)
    Äldre 20 Feb 23:43
    243045 visningar
    79 svar
    79
    243045

    Böld i rumpan

    Det här är lite pinsamt, men jag har fått en böld i stjärten...inte precis i anushålet utan på sidan..den utgår typ från anus och sedan fortsätter den några centimeter utåt. Det är som en pingisboll där inne. Gör sjukt ont! Den kom för ett par veckor sedan. Jag tyckte den lugnade sig lite men nu är den öm och jag undrar vad det kan vara?? Jag har kollat med en spegel och den syns inte, har ingen färg, men känns som en bulle där under.

    Iom att det inte är ngt rött så undrar jag om det verkligen kan vara en inflammerad hårsäck eller dyl? Har försökt att söka lite på nätet.. Man är ju livrädd att det skall vara värsta cancertumören där inne. Någon med samma erfarenhet?

    Tack

  • Svar på tråden Böld i rumpan
  • Anonym
    Äldre 20 Feb 23:44
    #1

    hemmorojder kanske?

  • Claram­amman
    Äldre 20 Feb 23:45
    #2

    Hemorojder kanske?

  • Anonym
    Äldre 20 Feb 23:46
    #3

    Kanske hemorrojder?

  • Anonym (pinsa­mt!) Trådstartaren
    Äldre 20 Feb 23:48
    #4

    Hej
    Nä det är inte det...tror jag inte i alla fall, för de kommer ju från analen. Jag har hoppats på det (hur sjukt det än låter) men det är mer som en böld utanför..ut mot skinkan, nästan mellan blygdläpparnas slut och anus..men det gör liksom ont in mot stjärthålet också. (hmm svårt att förklara).

  • Äldre 20 Feb 23:48
    #5

    låter som hemorojjder. det finns en salva du kan få utskrivet på apoteket. den kommer då gå sönder så småning om och kan blöda lite

  • Anonym (pinsa­mt!) Trådstartaren
    Äldre 20 Feb 23:51
    #6
    Norrtjejjen skrev 2010-02-20 23:48:51 följande:
    låter som hemorojjder. det finns en salva du kan få utskrivet på apoteket. den kommer då gå sönder så småning om och kan blöda lite
    Jag har kört på med alcosanal...men den är så himla stor och mer som en inombordare i huden bredvid. Utgår inte hemorrojder från själva hålet? Jag har haft ngn liten hemorrojd tidigare i mitt liv, men det här är som att man kan greppa tag i den, som en pingisboll, som sagt. innanför huden...
  • Anonym
    Äldre 20 Feb 23:52
    #7

    Eh, hemorrojder sitter väl ändå inte på sidan??

    Har tyvärr inga förslag men jag tycker iaf inte att det låter som hemorrojder. Kanske läge för en läkartid, även om det känns jobbigt.

    När jag tänker efter så kan man få ngt som blir inflammerat "där bak".. vet inte exakt. Jag fick ovanför en böld har jag för mig för ca 10 år sedan. Ett par cm ovanför anus. Den gick väl isönder eller ngt för efter en tid så fick jag som en krater rakt in... typ en halv cm i diameter och lika långt innåt. Såg rätt så äckligt ut. Fick antibiotika mot det.

  • Anonym (pinsa­mt!) Trådstartaren
    Äldre 20 Feb 23:56
    #8
    Anonym skrev 2010-02-20 23:52:02 följande:
    Eh, hemorrojder sitter väl ändå inte på sidan??Har tyvärr inga förslag men jag tycker iaf inte att det låter som hemorrojder. Kanske läge för en läkartid, även om det känns jobbigt.När jag tänker efter så kan man få ngt som blir inflammerat "där bak".. vet inte exakt. Jag fick ovanför en böld har jag för mig för ca 10 år sedan. Ett par cm ovanför anus. Den gick väl isönder eller ngt för efter en tid så fick jag som en krater rakt in... typ en halv cm i diameter och lika långt innåt. Såg rätt så äckligt ut. Fick antibiotika mot det.
    Nä, precis, jag tror inte att det är det. Den sitter som sagt under huden, ungefär som när man har en finne på gång som aldrig riktigt bryter ut. Fast ungefär tio ggr så stor. Hmm fick du en fistel eller vad det heter? Ja, man tycker ju det är lite småjobbigt, men jag får nog ta tag i det på måndag. Men din satt mellan skinkorna i själva skåran eller? Min sitter mer till vänstar om rumpan och utåt.... Det är inte så man vill sitta på en cykel precis. Man är ju alltid rädd så fort man tänker böld.
  • Anonym (inget ovanli­gt)
    Äldre 20 Feb 23:59
    #9

    Haft vänner som haft liknande symptom som dig,kontakta en läkare för en dunderpencillinkur....låter ju inte som hemorrojder.

  • Anonym (trött­)
    Äldre 21 Feb 00:00
    #10

    Kanske en fistel eller en pilonidalcysta? Googla å kolla om det stämmer. Kolla lite närmre om det finns 'hålgångar' intill och om det varar. Hoppas du får ordning på det vad det än är.

Svar på tråden Böld i rumpan