• Äldre 28 Mar 22:53
    247097 visningar
    5940 svar
    5940
    247097

    Jesus Mirakel Tråd 3

    KristenTjej84 skrev 2011-03-28 22:35:25 följande:
    Du undrade varför Gud inte helar människor som har amputerade ben o dylikt o kallar honom för snåljåp.
    Sanningen är den att det händer mirakler hela tiden överallt i världen.
    Vill du se mirakler som du efterlyser, så utmanar jag dig att besöka ett sånt här möte där folk går fram och får förbön, då skulle du se de mest fantastiska miraklerna mitt framför dina ögon.
     
    ">


    Utmanar dig, vågar du det? Kom gärna till Jesus Manifestationen någon dag så får du själv känna Guds kraft starkt.
    Men svensk media vill inte publicera mirakler av Jesus Kristus, de är mer intresserade av att lura folk i djävulens fällor genom ockulta program som osaliga andar & hemsökt hus istället.
    För skulle mer mirakler publiceras, skulle fler bli kristna och då skulle affärerna lida av det.

    Så har jag missat någon fråga eller har du alla svar du ville ha rundown??

     
    Ja för random amerikanskt storseans med healing och karismatiska ledare går ju inte alls ut på att tjäna pengar på folks okunskap? =)

    För övrigt så påstår ju Gudasänd att spöken och annat bara är bevis för guds existens. Ni känns inte helt konsekventa här. Kan det vara så att en, eller tom båda har fel? Hade gärna sett en debatt mellan er två gällande saker som detta.
  • Äldre 26 May 20:27

    AQ: Du som gillar youtube borde ta och kolla in denna filmen om kristna healers och seanser i USA. Riktigt spännande! 


    ">

     

  • Äldre 23 Nov 20:00

    AquariusGirl: Skulle du kunna definiera vad ett mirakel från Jesus är?

  • Äldre 9 May 10:10
    gauda skrev 2013-05-08 23:20:16 följande:
    Ja de va en Amerikan som gjorde de
    Jag har flera kompisar som har opererat in liknande grejer. Det kan lätt bli så som student när gänget består av en del ingenjörer, en del sjuksyrror och en del ortopedingenjörer. En del använder det istället för en tagg eller ett passerkort på vissa ställen tex. Är som ett litet riskorn som sitter i handen.  
  • Äldre 5 Aug 18:16
    SkåneP skrev 2013-08-05 17:56:53 följande:
    Jesusfestival i Älmhult. Mirakel och underverk utlovas.

    Konstigt att det inte funkar när journalister är på plats.

    www.aftonbladet.se/nyheter/article17243304.ab
    Haha! 

    "Efter en helg på festivalen har vi inte sett några mirakel. Det har berättats om dem, högljutt. Enligt arrangören började en förlamad kvinna gå i torsdags.


    Men när vi är här under söndagen händer ingenting. Enligt arrangören för att sekulära journalister förstör stämningen. Och de ber för oss och för det här reportaget."


    Aftonbladet lär väl ha anställda om är kristna. Kan väl inte vara värre än att de skickar dit en av dem då? 

    "Pastor Börje Claesson, 72, som arrangerar festivalen, har själv ett skadat finger sedan 30 år tillbaka. Ännu har inget mirakel skett."
    Antar att han valt att leva med sitt halva finger? Eller är han inte troende nog? Jag menar, varför inte låta det växa ut igen om han har möjligheten? 
     
  • Äldre 28 Aug 07:45

    Ett kollage med blandade mirakel och tecken på kärlek utförda av både den kristna, muslimska och säkert någon annan gud med tillhörande anhängare : i.imgur.com/mpQA0.jpg

  • Äldre 5 Sep 10:20
    Toboas skrev 2013-09-05 06:52:08 följande:
    Bra jobbat! Märk ord och upprepa samma typ av svammel igen som fortfarande inte svarar på frågan.
    Det är det som är det fina med religion. Du slipper tänka själv, bara att hänvisa till valfritt stycke om och om igen utan att behöva anstränga hjärnan minsta lilla. 
  • Äldre 5 Sep 12:04
    Lampstället skrev 2013-09-05 11:20:31 följande:
    Svaren är från Bibeln och att ni inte godtar Bibeln är er sak.

    1 Kor 2:14, 15                   Studiebibeln 2003


    ”14 Men en själisk* människa tar inte emot det som kommer från Guds ande, ty det är dårskap från henne: och hon kan inte fatta det, eftersom det skall bedömas på ett andligt sätt. 15 Den andliga människan # däremot bedömer verkligen allt, men själv bedöms hon av någon.


    * Eller fysisk, det vill säga oandlig.


    # Ordagrant den andlige

    En andlig människa är en människa som betraktar saker och ting genom trons ögon. Hon ser saker och ting från Guds ståndpunkt.



    Egna åsikter är inget för dig? 
  • Äldre 6 Sep 15:03
    Lampstället skrev 2013-09-06 14:23:55 följande:
    Det blir så för dig eftersom du är ateist.
    Om bibeln hade sagt att gräsmattan är rosa hade du envetet hävdat att den är rosa fast att du själv kan se att den är grön? 
  • Äldre 20 Dec 14:09
    KristenTjej84 skrev 2013-12-19 21:36:45 följande:
    www.sunnyskyz.com/good-news/470/Noah-s-Ark-Ha...- de har hittat NOahs ark.
    Jasså nu igen. Brukar ju dyka upp i alla fall ett nytt sådant fynd varje år. 
  • Äldre 22 Oct 12:57
    KristenTjej84 skrev 2014-10-20 22:31:06 följande:

    Men helande mirakler händer hela tiden,bara att alla journalister inte är så ivriga på att skriva om det.


    Det är för att de flesta journalister (tom de flesta på Aftonbladet) är medvetna om att det inte sker några mirakel och att det inte finns någon riktig religiös healing. Hade detta funkat så hade det använts i sjukhus. Nu sker det lustigt nog bara i vissa svenska frikyrkor, i djupaste Afrika eller bland pengakåta amerikanska pastorer. 

    Men för all del, gör en vetenskaplig studie som bevisar detta så har du att nobellpris att hämta ut. Jag lovar även att äta upp min röda luvtröja jag har på mig idag när det sker. 
  • Äldre 29 Oct 10:15

    Reaktionerna i Kalla faktas Facebook-grupp är helt underbara. Detta tar butthurt (www.urbandictionary.com/define.php) till en helt ny nivå, precis som väntat. De visar även ignoransen man som religiös måste besitta för att kunna försvara saker som detta. Det känns som att ganska få av de som kritiserar programmet faktiskt har sett det eller i alla fall inte förstått vad kritiken är.

    Ett par exempel på kritik:

    - Men ISIS då? 
    Det finns dåliga saker av olika grad men det betyder inte att man bara kan kritisera den som är värst. 

    - Det är fel att kritisera kyrkan för den gör bra saker. 
    Det finns kyrkor som tillför mycket för många svaga men det gör inte att man kommer undan med vad som helst. Speciellt inte när precis samma saker kan genomföras utan en kyrka. I fall som dessa så är det ju dessutom de som ligger som blir drabbade, tjejen med skolios eller den bipolära killen var bra exempel på det.

    - Min svåger blev minsann botad från X.
    Anekdoter som aldrig backas upp på något sätt. Även en vanlig kommentar som får mig att undra om de verkligen sett programmet eller förstått de förklaringar som getts där. Mannen som blivit botad från cancer fast att han inte hade cancer är ju ett bra exempel här. 

    Fungerar healing som denna så starta ett sjukhus. Pengakåta pastorer på väckelsemöten hjälper inte någon. 

    - Sluta förfölj kristendomen! 
    Det är ingen förföljelse. Kalla fakta lyfter fram ett par personer som utnyttjar svaga, sjuka och fattiga för sin egen vinning. Står och faller kristendomen med Jens Garnfeldt? 

    Jag tycker att det är tråkigt att folk år 2014 fortfarande måste ha en snuttefilt i form av religion med sig för att klara av sin vardag. Man virar in sig i fluffiga lager av bomull som tyvärr även verkar krypa in örat för att inkräkta på hjärnan. 
    Det öppnar direkt för skrupelfria personer som mer än gärna tar tillfället i akt för att sko sig lite på att säga vad folk vill höra. 
    Religionen har i sin grund gjort att folk inte klarar av att se igenom och kritisera detta. När det inte funkar är det dig som felet ligger i, inte i religionens påstående. Ser du fel du kan kritisera är det dig det är fel på och du kommer att bli straffad för det. Ni som försvarar detta försvarar något sjukt. 

  • Äldre 19 Nov 12:31
    Johan75 skrev 2014-11-19 10:17:51 följande:
    Det var inte en video, det var en artikel där några kristna "arkeologer" hävdade att de hittat arkeologiska bevis för Noas ark. Artikeln var från en väldigt kristen sida. Under artikeln så kommenterade läsare vad de ansåg. I dessa kommentarer framgick att detta rörde sig om en flera år gammal nyhet som enligt de flesta (även de bokstavstroende kristna som personligen tror att historien om Noa och arken är sann och att syndafloden inträffat) redan avfärdats som en bluff utförd av de personer som sade sig ha hittat arken. 

    Jag undrar hur KristenTjej84 ställer sig till de bokstavstroende kristna som hävdar att det hon presenterar som "mirakel" eller något slags bevis på att Bibeln är sann i själva verket är resultat av bluffmakare. De delar ju den bokstavstroende synen på bibeln. 
    Nu kan jag inte svara för henne men oftast brukar ju detta vara en blandning av konfirmationsbias och en gnutta ignorans. Hon är väldigt okunnig och vill dessutom att saker ska vara sanna. Lutar något åt hennes håll så blir de sanna per automatik. Tror inte heller att hon bryr sig över graden av sanning, så länge det känns bra i magen så behöver man inte tänka allt för mycket på det. 
  • Äldre 20 Nov 12:45
    Johan75 skrev 2014-11-20 10:14:43 följande:

    Nu gör du det igen. Ger svar på en fråga som inte ställts. Eller kommer denna bibelkurs att ge svar på hur man ska tolka arkeologiska fynd som någon hävdar är Noas ark?


    Det är ingen ide att lägga energi på den personen. Han eller hon har kört samma metod under flera olika nick under några års tid nu. Det finns inget hopp om bättring här tyvärr. 
  • Äldre 20 May 11:32
    Vinterstjärna1984 skrev 2015-05-18 16:05:15 följande:

    sidroth.org/television/tv-archives/don-nordin dokumenterat mirakel i dagens avsnitt


    Du tycker inte att de som är intresserade av detta bara kan besöka själva sidan och själva ta del av det nya som postats? Just nu är ju tråden bara ett enda stort länkspam då du knappt svarar på de kommentarer du får, och när du väl "svarar" så är det så gott som alltid något väldigt vagt och obetydligt man får tillbaka.
  • Äldre 20 May 11:33
    kivirush skrev 2015-04-10 07:00:09 följande:

    Vinterstjärna1984s personliga propaganda tråd.

    Går det att anmäla detta som spam?


    Jag provade för ett tag sedan men då detta är Familjeliv så är spam inget problem.
  • Äldre 5 Jun 12:31
    Vinterstjärna1984 skrev 2015-05-20 21:18:15 följande:
    Det berättades om en kvinna som var gravid med tvillingar, fick höra att hennes ofödda barn hade en komplikation, som riskerade ta deras liv om hon fullföljde graviditeten, alla läkarna var på henne att göra abort, men hon total vägrade. Hon gick fram för förbön och hennes tvillingar kom ut friska senare, och läkaren sa att ett mirakel skett.
    Att läkarna hade fel i att barnen var sjuka är helt uteslutet antar jag? 
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3