• enimin­i
    Äldre 18 Dec 23:42
    247131 visningar
    5940 svar
    5940
    247131

    Jesus Mirakel Tråd 3

    Religion är som en penis; det är helt ok att ha en och vara stolt över den. Men var snäll och ta inte fram den hur som helst, vart som helst, vifta den inte i mitt ansikte och försök fan inte och köra ner den i halsen på mig!!!

  • enimin­i
    Äldre 19 Dec 00:02
    Vibban01 skrev 2014-12-18 21:16:02 följande:

    1  Inte just nu p g a Adams olydnad.

    2  Ja, men inte Bibeln.

    3  Jag vet att Bibeln har rätt genom många års djupa studier..

    4  Vi får hjälp av Guds ande om vi söker Jehova.


    Du har inte studerat Bibeln, du har studerat Vakttornets publikationer. Jag vet att du inte är medveten om det, men du "sover" just nu och har gjort det sen den dagen du gick på djävulens lögner.

    Får ett Jehovas Vittne tänka självständigt? Nej! "Studier" ur Vakttornet publiceringar går ut på att svara på frågorna på botten av sidorna med ENDAST de svar som redan står i texten. Det lämnar inget utrymme för självständigt tänkande.

    Det står även i deras böcker att "de som studerar Bibeln utan Vakttornets tidningar och böcker faller inom loppet av två år offer för Satan"

    Vakttornet är en falsk religion, en upprepad falsk profet och riskerar livet på dess anhängare i viktiga saker som blodtransfusioner osv. Djävulen är dock glad, han gnider sina händer av glädje då så många människor blir bortledda från Jesus.

    Jesus är Gud Jehova (som faktiskt inte ens heter Jehova, det är närmare sanningen med Yahweh)

    Läs Uppenbarelseboken 1:18. Där säger Gud att han är Alfa och Omega. Den allsmäktige.

    Läs sen Uppenbarelseboken 22:13. Där säger Gud också att Han är Alfa och Omega, den Förste och den Siste, Början och Slutet.

    Läs Uppenbarelseboken 1: 17-18. Där beskriver Johannes när han såg Gud uppenbara sig för honom. Vad säger Gud till Johannes? "Var inte rädd, jag är den Förste och den Siste (Alfa och Omega) och den levande och JAG BLEV DÖD (Har Gud någonsin dött? Nej, bara Gud i köttet, dvs Jesus) men se! Jag lever i evigheternas evighet och jag har nycklarna till döden och till Hades.

    Gå sen till Uppenbarelseboken 22:13 och läs återigen om Alfa och Omega, den förste och den siste. Vem talar?

    Läs Uppenbarelseboken 22:16; Jag Jesus....(läs själva, ta inte mitt ord för det)

    Bibeln är tydlig med att göra klart för oss vem Gud är. Vakttornet har däremot förfalskat hans ord i en demonisk egen bibel som för folk bort från Jesus. Ett JV får inte dyrka Jesus, för enligt JV är han bara "en gud", med litet g (Joh. 1:1) JV tror därmed på fler än EN Gud vilket Bibeln tydligt säger att det bara finns EN Gud. Inga "smågudar" eller "halvgudar" finns, bara EN ENDA Gud finns; Jesus.
  • enimin­i
    Äldre 19 Dec 01:54

    PS, vill understryka att bibelverserna i inlägg 5791 är från JV egna (demoniska) bibel Nya Världens (New Age) översättning. De här ställena har VT inte kunnat manipulera och ta bort Jesus namn.

    Det finns bara EN Alfa och Omega, bara EN förste och den siste.

    Du Jehovas Vittne, hur förklarar du Johannes 1:1? I NVÖ står det "I början var Ordet (Jesus) och Ordet var hos Gud och Ordet var en gud.

    I den sanna Bibeln står det; och Ordet var Gud.

    Jehovas Vittnen tror på fler än en gud!! Den allsmäktige Guden (Jehova) och lill-guden Jesus, som inte får dyrkas (i början av JV så dyrkade dom Jesus, men det ändrades under årens lopp) Enligt Bibeln finns endast EN Gud, alla andra gudar är FALSKA gudar. Du JV, påstår du att Jesus är en falsk gud? Eller bara en lill-gud? Vilket är det? För jag vet att ni som är bokstavstrogna också tror endast på EN Gud. Så hur förklarar just du Joh. 1:1?

    Jesus sa att allt vi behöver göra för att få evigt liv är att "tro på honom; Jesus" och bli pånyttfödda. Vart står det i Bibeln att vi måste följa en organisation? Vart står det i bibeln att en grupp med 7 smorda män, en mänsklig grupp, ska bli människans medlare till Gud? Jesus sa att HAN är vår medlare, det står ingenting i bibeln om en grupp med gubbar som dessutom göder er "rutten mat" och ljuger om Jesus.

    Öppna dina ögon! Be Jesus om förlåtelse och även du kan bli frälst. På riktigt, inte bara en mänsklig show.

  • enimin­i
    Äldre 19 Dec 14:14
    Aniiee skrev 2014-12-19 06:07:45 följande:

    Men version är bättre: Religion är som en penis: Det är helt ok att ha den, och det är helt ok att vara stolt över den, men dra inte fram den hur, var eller när som helst, vifta den inte i ansiktet på mig och kör inte ned den i halsen på mina, dina eller någon annars barn, för då biter jag av den.


    Haha, ja...får börja lägga till det där sista. ;)
  • enimin­i
    Äldre 19 Dec 14:14
    Iarwain skrev 2014-12-19 09:04:37 följande:

    Ah, skit också, jag upptäckte precis det.

    Förlåt enimini!

    Jag såg bara en massa bibelcitat och såg svart ;)

    Jag blev lite konfunderad över hur de inledande raderna kunde tänkas gynna Vibbans sak...


    Ingen fara på taket. :)
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3