• Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3
  • Tom Araya
    KristenTjej84 skrev 2010-03-17 18:59:45 följande:
    Gud har alltid funnits, det är han som är världens och universums skapare, därmed skulle det behövas någon som var större än gud, om han skulle vara skapad.
    Vilket han inte är.
    En sak som vi människor inte kan förstå, men vad jag väl kan leva med då
    jag på så många olika sätt under årens lopp känt guds närvaro och sett hans mirakler ansikte mot ansikte, vilket för mig bevisat att han finns, även om jag som människa
    med begränsad hjärna inte kan förstå allting som har med honom att göra.
    Jag behöver inte förstå allting för att tro, snarare tvärtom, när jag kommit till tro så har jag börjat förstå saker mer än vad jag gjorde förut.
    Dock kan jag acceptera det faktumet att man som människa inte kan veta allt, som t ex det faktumet att gud är skaparen, inte den skapade.
    Du vill förklara skapelsen med en skapare i form av den Gud du tror på fast du egentligen lika gärna skulle kunna förklara existensen för allt på samma sätt som du förklarar existensen av Gud.
    Ditt resonemang saknar logik men det vet vi ju sedan gammalt att logik är inte den starka sidan inom religionerna.
    Jeff Hanneman (gitarrist i Slayer) *1964-01-31 D: 2013-05-02 R.I.P.
  • gauda
    Michael 310 skrev 2013-05-02 09:26:46 följande:
    Var det inte nån som opererade in ett chip i handen som öppnade dörrarna åt han i hans hem? har vagt för mig jag läst det.
     
    Ja de va en Amerikan som gjorde de
  • Tenshii
    gauda skrev 2013-05-08 23:20:16 följande:
    Ja de va en Amerikan som gjorde de
    Jag har flera kompisar som har opererat in liknande grejer. Det kan lätt bli så som student när gänget består av en del ingenjörer, en del sjuksyrror och en del ortopedingenjörer. En del använder det istället för en tagg eller ett passerkort på vissa ställen tex. Är som ett litet riskorn som sitter i handen.  
  • Tenshii
    SkåneP skrev 2013-08-05 17:56:53 följande:
    Jesusfestival i Älmhult. Mirakel och underverk utlovas.

    Konstigt att det inte funkar när journalister är på plats.

    www.aftonbladet.se/nyheter/article17243304.ab
    Haha! 

    "Efter en helg på festivalen har vi inte sett några mirakel. Det har berättats om dem, högljutt. Enligt arrangören började en förlamad kvinna gå i torsdags.


    Men när vi är här under söndagen händer ingenting. Enligt arrangören för att sekulära journalister förstör stämningen. Och de ber för oss och för det här reportaget."


    Aftonbladet lär väl ha anställda om är kristna. Kan väl inte vara värre än att de skickar dit en av dem då? 

    "Pastor Börje Claesson, 72, som arrangerar festivalen, har själv ett skadat finger sedan 30 år tillbaka. Ännu har inget mirakel skett."
    Antar att han valt att leva med sitt halva finger? Eller är han inte troende nog? Jag menar, varför inte låta det växa ut igen om han har möjligheten? 
     
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3