• avilo

    Hur anrätta ytterfilé på bästa sätt?

    Hur steker och anrättar man ytterfilé på bästa sätt och har nu dessutom
    ett superrecept så är det välkommet?

  • Svar på tråden Hur anrätta ytterfilé på bästa sätt?
  • avilo
    Jezamine skrev 2010-02-26 10:50:59 följande:
    Du kana nvända samma recept som till kottlettrad el fläskfilé
    Länken fungerar inte tyvärr.
  • avilo
    October skrev 2010-02-26 11:22:10 följande:
    Jag brukar göra samma saker som med fläskfilé. Se bara till att krydda ordentligt, det smakar inget annars.  Ett av mina favoritrecept.  Skär i bitar, ca 1,5 cm breda, salta och stek, krydda med vitlökskrydda eller annan favoritkryddda, jag gillar santa marias med kryddkvarn, chicken och steak.  Stek med lite hackad lök och finhackad vitlök efter smak. På med matlagningsgrädde 3-5 dl. Smaksätt med sweet chili (nån matsked) lite dijonsenap, gärna den med chili vitlökssmak. Smula över torkad svamp om det finns, annars kan man steka lite färska hackade campinjoner med köttet och löken.  Gott till pommes eller tagliatelle. 
    Tack alla för era tips!

    Har ni flera så är de välkomna.
  • avilo
    Doktorn skrev 2010-02-26 13:45:06 följande:
    Är det fläskytterfilé du menar, TS?  Det finns ju ytterfilé av andra köttsorter.
    Ja, jag menar ytterfläskfilé.{#lang_emotions_smile}
  • avilo
    avilo skrev 2010-02-26 14:37:57 följande:
    Ja, jag menar ytterfläskfilé.
    Jag menat förståss fläskytterfilé så klart.{#lang_emotions_laughing}
Svar på tråden Hur anrätta ytterfilé på bästa sätt?