Inlägg från: October |Visa alla inlägg
  • October

    Hur anrätta ytterfilé på bästa sätt?

    Jag brukar göra samma saker som med fläskfilé. Se bara till att krydda ordentligt, det smakar inget annars. 


    Ett av mina favoritrecept. 
    Skär i bitar, ca 1,5 cm breda, salta och stek, krydda med vitlökskrydda eller annan favoritkryddda, jag gillar santa marias med kryddkvarn, chicken och steak. 
    Stek med lite hackad lök och finhackad vitlök efter smak. På med matlagningsgrädde 3-5 dl. Smaksätt med sweet chili (nån matsked) lite dijonsenap, gärna den med chili vitlökssmak. Smula över torkad svamp om det finns, annars kan man steka lite färska hackade campinjoner med köttet och löken. 
    Gott till pommes eller tagliatelle. 
Svar på tråden Hur anrätta ytterfilé på bästa sätt?