• Anonym (Drömmaren)

    Drömmer om en KVINNA med stora narturliga bröst..

    Nu har det hänt igen.. såg en sån där kvinna igen som jag gör kanske på sin höjd ser en gång om året..  En sån kvinna som jag drömmer om som bara får mig att få svårt att stå på benen för hon är så vacker..

    Jag kan inte rå för det men det jag såg var en kvinna som Hade lång mörkt hår vackra ögon och lite mulllig inte tjock men inte smal. och sen Bröst från himlen väldigt stora så att jag höll på att tappa fattningen jag tycker att det är så vackert Stora nartuliga kvinnliga bröst såg ut som dom skulle spräcka hennes pike´Tröja hon hade på sig. då tror jag minst en kanske en 85E eller kan vara ännu större.. Drömmer om det än 3 dagar senare. Skulle jag få en önskan till i livet och dö i morgon så skule det vara en natt med en sådan kvinna.. vet inte vad jag vill med tråden.. men vet att jag aldrig kommer få uppleva det så jag vill skriva av mig lite{#lang_emotions_embarassed}. ni kvinnor med så stora jag ber om ursäkt att man stirrar men jag vet inte vart jag ska ta vägen.. ni är så vackra om mågon som läser detta råkar vara en sådan..

  • Svar på tråden Drömmer om en KVINNA med stora narturliga bröst..
  • StorFot

    ALLA KVINNOR ÄR VACKRA, STORBRÖSTADE, SMÅBRÖSTADE, SMALA, TJOCKA...

    så länge ni är timglasformade så får ni min röst

    ser man på den manliga formen så undrar jag ibland hur fan ni kan tända på "oss" men det kanske är tecken på att man är hetero kanske??

  • stormande

    Sanslöst du drömmer om en kvinna med stora naturliga bröst ts , medans jag på SNART 16 år drömmer om en bröst förminskning då jag igår fick konstaterat att jag inte längre får plats i en D-kupa .. Stora naturliga bröst ger mig Onaturligt ont i ryggen , no m4tter what i do ....

  • Cherry28
    Maiden skrev 2010-03-04 06:28:58 följande:
    Blir åxå glad av att höra att TS gillar stora bröst! Jag har 85G å det är inte alltid lätt... Är dessutom gravid nu så snart är jag väl uppe i K... Har faktiskt tänkt operera dem när jag är färdig med amningen, vill ju inte sabba något innan... Men sen... ååå så skönt att slippa dem! Men förlåt TS du gillade ju stora bröst! Hade jag haft en man som uppskattade dem som du så hade jag såklart behållit dem.... ha ha ha.
    Förminska inte dina bröst,tänk om du träffar en annan man i framtiden.Eller tänk inte på mannen alls,tänk på om DU vill ha de kvar?
    Skulle aldrig förminska mina 85H..no way, då byter jag hellre mannen:)hehe
    Lycka till med graviditeten:)

    Till TS:Jag blir också glad att du skriver så.Jag får mycket uppmärksamhet och det är alltid trevligt med killar som är öppna(även om man skriver anonymt).Önskar att flera "kommer ut" även i verkligheten och inte är rädda att visa det.Hoppas du hittar en sådan kvinna för du förtjänar det verkligen.

    De killar som stirrar har jag nästan lust att säga ibland att de får gärna kommentera mina bröst,det skulle kännas bättre än att bara stirra på de,då blir det så konstigt:)....tycker jag:)
    Sen finns ,såklart, de som är väldigt diskreta men ändå visar intresse för på ett speciellt sätt liksom.
  • 8Viola2

    Denna tråden var bra för själförtroendet!
    Ogillar inte mina bröst egentligen men ibland är de ivägen.
    Tur min sambo älskar dem


    ♥ BF 25 Juni ♥
  • redneck girl

    jag bara älskar mina,fast de är stora.de ger mig sån underbar njutning.har topp känsel i dom.

  • Anonym (Drömmaren)
    Cherry28 skrev 2010-03-11 11:27:48 följande:
    Förminska inte dina bröst,tänk om du träffar en annan man i framtiden.Eller tänk inte på mannen alls,tänk på om DU vill ha de kvar? Skulle aldrig förminska mina 85H..no way, då byter jag hellre mannen:)hehe Lycka till med graviditeten:) Till TS:Jag blir också glad att du skriver så.Jag får mycket uppmärksamhet och det är alltid trevligt med killar som är öppna(även om man skriver anonymt).Önskar att flera "kommer ut" även i verkligheten och inte är rädda att visa det.Hoppas du hittar en sådan kvinna för du förtjänar det verkligen. De killar som stirrar har jag nästan lust att säga ibland att de får gärna kommentera mina bröst,det skulle kännas bättre än att bara stirra på de,då blir det så konstigt:)....tycker jag:) Sen finns ,såklart, de som är väldigt diskreta men ändå visar intresse för på ett speciellt sätt liksom.
    Tack Cherry! Vad underbar du är.. Anledningen att jag är anonnym är att jag orkar inte att massa femenister förjar tracka mig för massa saker.. man får liksom inte tycka om Bustiga kvinnor för dom.. då kommer hela det här tjatet om objekt mm jag pallar inte det.. för det är inte det de handlar om.. jag tycker helt enkelt att det är vackert med en bystyg kvinna.. ni är så vackra som mänmniskor.. Du är underbar som skirver så fint
  • giftman
    8Viola2 skrev 2010-03-11 11:36:26 följande:
    Denna tråden var bra för själförtroendet!Ogillar inte mina bröst egentligen men ibland är de ivägen.Tur min sambo älskar dem
    Härligt att så lite kan göra så mycket. {#lang_emotions_laughing}
  • Cherry28
    Anonym (Drömmaren) skrev 2010-03-12 08:55:59 följande:
    Tack Cherry! Vad underbar du är.. Anledningen att jag är anonnym är att jag orkar inte att massa femenister förjar tracka mig för massa saker.. man får liksom inte tycka om Bustiga kvinnor för dom.. då kommer hela det här tjatet om objekt mm jag pallar inte det.. för det är inte det de handlar om.. jag tycker helt enkelt att det är vackert med en bystyg kvinna.. ni är så vackra som mänmniskor.. Du är underbar som skirver så fint
    Sorry,du behövde inte alls förklara,jag skrev lite av farten igår.Såg nu att jag tom. skrev fel på min egen bröststorlek,det skulle stå 80F på mig.Måste ha tänkt på någon annans kvinna bröst;)hehe.
    Jag själv väljer anonymiteten ibland.Står för det jag säger men ibland orkar man inte med mäniskor som ser bara svart eller vitt,som saknar utrymme för andra "nyanser".
    Ta hand om dig och lycka till,hoppas du hittar det du drömmer om.
  • Anonym (80L)

    Härlig tråd!
    Skönt o höra att de finns killar som gillar STORA bröst, och att de finns fler än jag som har väldigt stora, nu efter att jag fått barn har jag 80L innan graviditeten hade jag 75J,
    Jag känner mig inte vacker med min byst längre för att den har blivit alldeles för stor..:/
    Har länge funderat på bröstförminskning..!
    Men kommer inte längre än bara tanken, :/
    Jag har inte ont i ryggen lr något sådant, (tack o lov) men känner mig inte vacker längre:/

Svar på tråden Drömmer om en KVINNA med stora narturliga bröst..