Inlägg från: Jess87 |Visa alla inlägg
  • Jess87

    Min katt är döende!

    Ens käraste "bebisar"! Usch :( Vill inte tänka mig in i din situation! Går det inte att donera som man gör med oss människor?

    Så länge du inte märker att han mår dåligt av det så tycker jag att du ska behandla honom som vanligt + massa kärlek såklart!

    Massor med kramar till dig :(

  • Jess87
    Terppa skrev 2010-03-06 01:26:50 följande:
    Ja jag önskar det vore möjligt att byta ut njurarna helt enkelt men det görs inte på djur, inte än iaf. Att jag är så chockad är nog mest för att jag inte alls var beredd på att få ett sånt här besked igår hos veterinären, att han är döende och inte har mkt tid kvar! Jag hoppas han får må bra och hinner med en sista sommar iaf, han älskar så att få ligga i solen med magen i vädret och njuta...Åh min lilla lilla katt... :'( Så länge han inte mår dåligt eller har ont så ska han få så mkt kärlek och tid som vi bara hinner ge honom.
    Jag får faktiskt tårar i ögonen! Usch.
    Men tråkigt att dom inte kan göra sånna ingrepp på djur! Borde ju gå..
    Jag förstår dig! Det är ju inte det man vill höra när man går till vetrinären, då vill man ju ha bot!
    Men ja, man behöver ju inte måla fan på väggen, han kanske har gått så ett tag utan att ni vetat om det, så han kanske kan leva ett tag till med, man vet ju aldrig.. Och så länge han mår bra! Lider iaf med dig, massor!
Svar på tråden Min katt är döende!